Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Marky » 2025. november 23., vasárnap 18:44

Muszaj valami reformot behozni, mert gazdasagilag egyre nehezebb versenyezni a PL-el. Ahogy pumpaljak felfele a fizeteseket es az atigazolasi dijakat, ugy zarul egyre jobban az ollo.
Ez a ~5% eladasa egy jo lehetoseg lehet arra, hogy extra toket tudjon bevonni a klub, amibol lehet csokkenteni a stadion hitelenek kamatait peldaul, de akar a keretre is mehet belole valamennyi. Azt kell elkerulni, hogy csak tovabb inflalodjon a jatekosok atigazolasi dija es a fizetese, szoval szigoruan kell tartani a kiadasi oldalt. A Barca ezt rontotta el nagyon 2016-tol, amikor a Neymarert befolyt penzekbol azonnal elkezdtek nagy penzekkel alkudozni es kozben Messinek is megadtak a folyamatos emeleseket.

Azt remelem, hogy barki is lesz a vevo, feddhetetlen gazdasagi szereplo lesz.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. november 23., vasárnap 18:17

Nem ertem ezt a befekteto bevonast.
Multkor az volt hogy azert hogy noveljuk a bevetelt most csak hogy lassuk mennyit er. Ez nekem kicsit laportai tulmagyarazas es nem tartom jo otletnek.
Ha keresunk rajta 500-1mrd eurot az oriasi bevetel, de hosszutavon ugyanugy lemaradasunk lesz a premier league csapatokhoz kepest mert maga a liga a szar.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. november 23., vasárnap 18:15

RaúlCF írta: ez a megtudjuk mennyit ér a klub ez ilyen rizsa de ha rendesen elválasztják a dolgokat, mellé visszavásárlási opció, a socio rendszer bebiztosítva, és a befektetőnek soha semmi beleszólása nem lesz és maximalizálják 5-10%ban akkor tőkeemelésnek nem egy ördögi dolog. de komoly határokat kell neki szabni és bebiztosítani mindent
És szétválasztani a sportszakmai részt a brand üzleti részétől.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. november 23., vasárnap 17:51

ez a megtudjuk mennyit ér a klub ez ilyen rizsa de ha rendesen elválasztják a dolgokat, mellé visszavásárlási opció, a socio rendszer bebiztosítva, és a befektetőnek soha semmi beleszólása nem lesz és maximalizálják 5-10%ban akkor tőkeemelésnek nem egy ördögi dolog. de komoly határokat kell neki szabni és bebiztosítani mindent

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 23., vasárnap 17:36

tcskhun írta:
tcskhun írta: https://www.marca.com/futbol/real-madri ... ormal.html

itt van fent teljesen a barca,negreira rész, lehet angolra is váltani
ez meg az Uefa és többi rész:
https://www.marca.com/futbol/real-madri ... ormal.html
és ez meg az 5 százalék eladásról:
https://www.marca.com/futbol/real-madri ... ocios.html
A lenyeg:

"„Továbbra is egy socios‑klub maradunk, de létre kell hoznunk egy leányvállalatot, amelyben a Real Madrid 100.000 tagja mindig megőrzi az abszolút ellenőrzést. Erre az alapra építve be tudunk vonni egy kisebbségi, körülbelül 5%-os külső befektetői részesedést – pusztán azért, hogy megtudjuk, mennyit ér a klub. Nem akarunk tőzsdére menni. És világosan leszögezem: ha ez a befektető valaha tovább akarja adni a részesedését, a Real Madridnak joga lesz visszaszerezni azt.”
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 23., vasárnap 16:59

Na, Tebas már jelezte is hogy pontról pontra válaszol Pereznek, aki egy (összefoglalva) egy pöcs.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tcskhun
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2025. november 23., vasárnap 16:53

tcskhun írta: https://www.marca.com/futbol/real-madri ... ormal.html

és ez meg az 5 százalék eladásról:
https://www.marca.com/futbol/real-madri ... ocios.html

tcskhun
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2025. november 23., vasárnap 16:46

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. november 23., vasárnap 16:24

Realista24 írta:
h3x0r írta:
Mármint nem tudták jó pénzért eladni, az angol csatornák például összefogtak és valami 1 fontos ajánlatot küldtek, ezért végül inkább ingyen nézhető volt. :mrgreen:

Ez a rész Pereztől kicsit ferdítés volt, de a többi témában igaza van. Sokkal tisztább ez a kommunikáció, mint a tavalyi mi nem mondunk semmit, de közben az RMTV hétről hétre készíti a videókat.

Mondjuk én lehet az UEFÁ-ba most nem álltam volna bele és maradtam volna csak a hazai problémáknál. A Szuperliga elfogadottsága egyébként is sokkal alacsonyabb, mint annak, hogy Tebas egy idióta, a spanyol bírók szarok, stb.
Marmint az ITV tett egy 0 fontos ajanlatot a tornaert, a BBC-nek nem fert bele a dolog, aztan jott a DAZN es fizetett erte kozel 1mrd-ot, hogy aztan vilagszerte ingyen nezheto legyen.
Koszi, igy mar ertheto. Kozben utana olvastam a DAZN koruli dolgoknak.
- 2024 okt.: pletyka szinten felroppentek a hirek, hogy a szaudiak 1 milliardert megveszik a DAZN 10%-at
- 2024 dec. 4: a DAZN bejelenti, hogy 1 milliardert megvettek a klub vb kozvetitesi jogait
- 2024 dec. 11: Szaud-Arabia megkapja a 2034-es VB-t
- 2025 febr 17: a szaudiak a DAZN 5-9%-at vettek meg kb 1 milliardert
Termeszetesen ezek egymastol teljesen fuggetlen hirek. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 23., vasárnap 15:54

Egyik kedvenc reszem a bajnoki cimek es BL cimek osszehasonlitasval parhuzamosan a pirosak szama.

Elmondta Perez, hogy pl 2021-ben a piros lapok nettoja a BLben +12 volt a Barcanak, es +13 a Real Madridnak, ezzel szemben a bajnoksagban ez +61 es+2 :lol:
Majd hozzatette, hogy a Negreira eraban ugyanez volt a tendencia, csak ott a Real minuszba ment. Majd a "vonja le mindenkinek a kovetkeztetest" mondattal zarta ezt a reszt :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 23., vasárnap 15:47

h3x0r írta:
Realista24 írta:
A FIFA jó fej volt hogy ingyen nézhető volt a klub VB szemben
Mármint nem tudták jó pénzért eladni, az angol csatornák például összefogtak és valami 1 fontos ajánlatot küldtek, ezért végül inkább ingyen nézhető volt. :mrgreen:

Ez a rész Pereztől kicsit ferdítés volt, de a többi témában igaza van. Sokkal tisztább ez a kommunikáció, mint a tavalyi mi nem mondunk semmit, de közben az RMTV hétről hétre készíti a videókat.

Mondjuk én lehet az UEFÁ-ba most nem álltam volna bele és maradtam volna csak a hazai problémáknál. A Szuperliga elfogadottsága egyébként is sokkal alacsonyabb, mint annak, hogy Tebas egy idióta, a spanyol bírók szarok, stb.
Marmint az ITV tett egy 0 fontos ajanlatot a tornaert, a BBC-nek nem fert bele a dolog, aztan jott a DAZN es fizetett erte kozel 1mrd-ot, hogy aztan vilagszerte ingyen nezheto legyen.

A masik resze meg, pont hogy jol tette, hogy mindenrol beszelt egyenesen es nyiltan.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. november 23., vasárnap 14:56

Reménykedtek, hogy meggyengült és megöregedett, hát ehhez képest elég tekintélyparancsoló volt, keményebb, összeszedettebb mint akármikor. Részletesen minden mocskos dolgot összefoglalva, football minden rákfenéjére kitérve spanyol és nemzetközi szinten is. Érdemes elolvasni.

Elvileg mindent el is fogadott a gyűlés. A befektetőre leszek kiváncsi, most 5%-ot olvastam.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. november 23., vasárnap 14:52

h3x0r írta:
Realista24 írta:

Ha tetszik ha nem (nekünk) ez a kettő már egy project lett. A szuperliga úgy mint szuperliga nem fog megvalósulni, egy tárgyalási alap az uefa-val hogy változásokat érjenek el. A sajtó előtt emlegetni kell hogy létezik, nincs elvetve, felhozni mik a problémák az uefaval aztán a tárgyalóasztalnál kicsit erősebben odaállni. Már ha elérnek ezzel valamit. Én sajnos nem látom, hogy bármi is változna jó irányba. Minden ilyen megmondás után a meccsen azt látni h taknyosra szopatnak a bírók bennünket. Alapból annyira vak és hangos az ellentábor, felőlük Tebas kiállhatna és helikopterezhetne a pélóval ha közben mond pár szép dolgot a barcara és rosszat ránk, már tapsolnak. Gondolom Perezék is rájöttek hogy spanyol földön esélytelenek amíg a barca úgy ugrál ahogy a liga fütyül, inkább nemzetközi vizeken próbálnak "nyerni" valamit. Hát ha az majd magával hoz némi változást a spanyoloknál.

Igazi változás akkor indulna el, ha kimondanák, hogy igen, a barca csalt és bírókat fizetett le, büntetik őket és abba sokan belebuknának. A liga is valamilyen szinten, de legalább esélyt kapnak az újrakezdéshez a korrupt banda nélkül. Addig ez csak felszín kapargatás mert mindenki kényelmesen takarózhat azzal, hogy Perez csak vádaskodik és nem is úgy van az.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. november 23., vasárnap 14:45

Realista24 írta:
zsírosdeszka írta: Valaki kitehetné mi volt.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 23., vasárnap 12:45

zsírosdeszka írta: Valaki kitehetné mi volt.
Nagyjabol:

Belallt a Barcaba, hogy a legsikeresebb korszakuk a lefizetessel egy időszakra esik. Egyedül a Real ment a bíróságra emiatt.

A FIFA jó fej volt hogy ingyen nézhető volt a klub VB szemben az Uefaval, akik nem teszik ezt lehetővé és blokkolják a Superligat. Az elsődleges céljuk a saját zsebük tömése

A bírok szarok, nem véletlen egy sem ment a klub Vbre.

Nem normális hogy pár játékosnak több BL címe van mint bajnoki elsősége.

Média outleteket (a La Liga) csak azért hoznak létre hogy lejárassák a Realt.

Tebas is csak a saját zsebével foglalkozik, de közben pozíciót ajánlottak fel Pereznek amit nem fogadott el az összeférhetetlenség miatt. Tebas többet keres mint a PL elnöke ahol sokkal több lóvét generálnak.

A CVC deal ellen volt a Barca és a Bilbao is de a a Barca visszalépett a liga engedékenysége miatt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

zsírosdeszka
Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2025. november 23., vasárnap 12:37

Valaki kitehetné mi volt.

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2025. november 23., vasárnap 12:37

Milyen nagy gyűlés van most?

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. november 23., vasárnap 12:35

Pad'em írta:
Realista24 írta:

Pont olvasom, nagyot ment az oreg :kalapos:
Bírókat sem kímélte.
Hatalmas az öreg, UEFA is megkapta.
Akkor mar a BL-ben is szopatni fognak, kivalo. :mrgreen:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. november 23., vasárnap 12:22

Realista24 írta:
Pad'em írta: Perez fickós a nagy gyűlésen. Nyíltan beleállt a ligába és a Barcába. Plusz most jelenti be majd az investort elvileg.

Rm95 majd kérjük a helyszíni beszámolót! :D
Bírókat sem kímélte.
Hatalmas az öreg, UEFA is megkapta.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. november 23., vasárnap 11:44

Pad'em írta: Perez fickós a nagy gyűlésen. Nyíltan beleállt a ligába és a Barcába. Plusz most jelenti be majd az investort elvileg.

Rm95 majd kérjük a helyszíni beszámolót! :D
Bírókat sem kímélte.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: