Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2025. február 4., kedd 7:55-kor befejeződött.

Igen
71
53%
Nem
63
47%

Szavazatok száma: 134

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Vinícius Junior - 7

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. április 2., szerda 9:45

Anthony írta:
Sierra írta: Clutch player ez ketsegtelen, iden nem jon ki neki a lepes annyira mint az elmult 3 szezonban, de attol meg ott az X benne, nem veletlen a 200 milliora taksalt erteke. Ettol fuggetlenul Bampe pajtival sokszor zavarjak egymast a csapat karara. Ketto kozul nem kerdes melyiket tartanam meg, Rodrygo meg mehetne balra. De ez nem hinnem hogy meg fog tortenni egy darabig.
Hát igen, a FIFÁ-ban (vagy mi a neve most) eladnád Viniciust, megvennéd Sakát, probléma megoldva. De a való életben nem pont így mennek a dolgok.
felhozod az ifiből a 80-94 rating-es tagot,pumpálod az edzésekkel és 2-3 év múlva pipa :D Bár lehet a mostaniakkal máshogy megy, a 16-os szériával van tapasztalatom.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 2., szerda 9:42

KAG írta: érdekes képes volt rendszeresen megverni a védőt, néha védőket
Lehet az eredményt látva egy időre elfelejtette, hogy ősszel a klub hivatalosan is őt jelölte ki, mint a keret top sztárjátékosát az Aranylabda körüli dolgokkal. Aztán mikor ez újra eszébe jut, akkor jön az erőlködés, a 3 emberbe belevezetés, rossz döntések sorozata.
Én azt látom rajta, hogy túl nagy rá ez a kabát. Sokkal hasznosabb, mikor a többiek alá játszik, nem ő akar lenni a megmentő, aki eldönti. Egyszerűen nem az az alkat, akit ez a szerep csak erősebbé tesz, sőt. Valahogy meg kéne vele értetni, hogy akkor sokkal jobb játékos, kevésbé görcsös, mikor nem hiszi magát elitnek, a csapat legnagyobb sztárjának.
A válogatottban is ez lehet a gyengébb teljesítményének oka, mert ott még egy Bellingham, Mbappé vagy a mindent megnyert, aranylabdás Modric sincs.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2025. április 2., szerda 9:23

Egyébként amikor égett a ház, érdekes képes volt rendszeresen megverni a védőt, néha védőket.

Érti a franc ezt az embert.
Valószínűleg full osztonleny, ennyi lehet a titok.
ZIDANE

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. április 2., szerda 8:43

Sierra írta: Clutch player ez ketsegtelen, iden nem jon ki neki a lepes annyira mint az elmult 3 szezonban, de attol meg ott az X benne, nem veletlen a 200 milliora taksalt erteke. Ettol fuggetlenul Bampe pajtival sokszor zavarjak egymast a csapat karara. Ketto kozul nem kerdes melyiket tartanam meg, Rodrygo meg mehetne balra. De ez nem hinnem hogy meg fog tortenni egy darabig.
Hát igen, a FIFÁ-ban (vagy mi a neve most) eladnád Viniciust, megvennéd Sakát, probléma megoldva. De a való életben nem pont így mennek a dolgok.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. április 2., szerda 8:37

Clutch player ez ketsegtelen, iden nem jon ki neki a lepes annyira mint az elmult 3 szezonban, de attol meg ott az X benne, nem veletlen a 200 milliora taksalt erteke. Ettol fuggetlenul Bampe pajtival sokszor zavarjak egymast a csapat karara. Ketto kozul nem kerdes melyiket tartanam meg, Rodrygo meg mehetne balra. De ez nem hinnem hogy meg fog tortenni egy darabig.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 2., szerda 8:06

Pad'em írta: Áprilisra azért már illene formába lendülni, egyre kisebb a sansz, hogy megtörténik. Arsenal meccsekre azért nagyon kíváncsi leszek. Nem sok ideje van, hogy ez ne egy flop szezon legyen tőle.
Leganes meccs után írtam, a tegnapi első lépésnek több mint oké volt. Sokszor elcseszte megint de rengeteg 1v1-et, 1v2-öt nyert végre, két extraklassz gólpassz, és még a 120.percben is volt kraft. Talán bepöccen.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. április 2., szerda 7:40

Tjacks írta: Egyébként tegnap csak kihúzott minket a szarból, nincs miért elővenni. De sok meccse volt amikor gatya teljesítményt/ hozzáállást mutatott.
Ez igaz. Viszont ahogy olvastam tegnap Carlot is nagyon kihozta a sodrából, majdnem le is cserélte.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. április 2., szerda 6:58

ToniKroos írta:
mentamas írta:

Nem leszólásnak szántam a kérdést. Egyszerűen nem értem ezt a játékost. Egész meccsen idegesítenek a buta döntései és sokszor a viselkedése is, de végül mindig benne van a győzelemben valamilyen formában.
Nem a francokat nem szántad leszólásnak. Már divat járni ide meccs után, ebből is látszik, hogy van akinek tök mindegy mit csinál, jön azt írja be a hülyeségét. Majd máskor figyeld a meccset is, azt ha tényleg szar akkor írd be, akkor talán kapsz rá lájkot is.
Nemtudom hogy Vinit konstans véded-e, de csak remélni tudom hogy nem miután Carlora csak tegnap 2-3 "takarodjon" érkezett Tőled.

Egyébként tegnap csak kihúzott minket a szarból, nincs miért elővenni. De sok meccse volt amikor gatya teljesítményt/ hozzáállást mutatott.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 2., szerda 6:47

Veszélyes volt nagyon tegnap, de kapu előtt élesebbnek kéne lennie, fognak kelleni a gólok is tőle.

Azért mikor kiesésre álltunk egyből villant, ami nagyon kellett

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 2., szerda 6:43

Sokan egy egyszerű kérdést is full-on támadásnak meg provokációnak vesznek manapság, és azonnal százon porogve vérben forgó szemekkel kérik ki maguknak.....

A kérdés meg teljesen helyénvaló amúgy.
thereisonly1ronaldo

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. április 2., szerda 6:13

ToniKroos írta:
mentamas írta:

Nem leszólásnak szántam a kérdést. Egyszerűen nem értem ezt a játékost. Egész meccsen idegesítenek a buta döntései és sokszor a viselkedése is, de végül mindig benne van a győzelemben valamilyen formában.
Nem a francokat nem szántad leszólásnak. Már divat járni ide meccs után, ebből is látszik, hogy van akinek tök mindegy mit csinál, jön azt írja be a hülyeségét. Majd máskor figyeld a meccset is, azt ha tényleg szar akkor írd be, akkor talán kapsz rá lájkot is.
Mert az nem lehet, hogy tényleg tanácstalan valaki? Csak a fikázás létezik? Nagyon kitekert egy világkép.

Múltkor pl én írtam be ide elsőnek, de ma el kell ismerni, hogy veszélyes volt a játéka, és sokat adott elől hozzá. Ha tudná ezt mindig hozni, nagyon fontos lenne a csapatnak a következő 2-3 hónapra.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. április 2., szerda 2:47

mentamas írta:
poronty írta:

De ne már Kramer. Megint egy olyan meccs után kell idejönni, ahol adott két zseniális gólpaszt, meg alapvetően kiharcolt volna egy pirosat, ha nem kretén a játékvezető? Legalább várjuk meg a valencia meccset, ahol lehet értékelhetetlen lesz a teljesítménye, mint idén sokszor máskor, aztán kérdezgessük ezt, de a mai után minek kell ez?

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 2., szerda 0:31

poronty írta:
Szükségünk van nekünk rá? :kivagyhe:
De ne már Kramer. Megint egy olyan meccs után kell idejönni, ahol adott két zseniális gólpaszt, meg alapvetően kiharcolt volna egy pirosat, ha nem kretén a játékvezető? Legalább várjuk meg a valencia meccset, ahol lehet értékelhetetlen lesz a teljesítménye, mint idén sokszor máskor, aztán kérdezgessük ezt, de a mai után minek kell ez?

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. április 2., szerda 0:29

mentamas írta: Szükségünk van nekünk rá? :kivagyhe:
mondjuk pont a mai/tegnapi után fel tenni ezt a kérdést... :) qrva hasznos volt, és pár sárga + 1 piros még ott maradt a spori zsebében, amit megérdemeltek volna a hentesei

ettől függetlenül én is eladnám, full toxic az ember, még ránk szurkolókra nézve is.
a Real történetének legmegosztóbb figurája
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kercsó 2025. április 2., szerda 0:32-kor.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2025. április 2., szerda 0:26

-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 2., szerda 0:24

RealVazquez írta:
Ahhoz, hogy a vitrinbe kupákat tudjunk tenni idén, igen.
A legnagyobb talány az ő játéka és személyisége... Úgy fejezi be akciókat, mint a fiatal Salah és a döntéshozatalai olyanok, mint a fiatal di Mariának... de mégis valahogy mindig benne van az, hogy bármikor eldönti a meccset egy passzal vagy egy elfutással...

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2025. április 2., szerda 0:19

Ahhoz, hogy a vitrinbe kupákat tudjunk tenni idén, igen.
:goat:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. április 2., szerda 0:19

Azert a ket assist gyonyoru volt, a vegere kicsit feléledt.
Nem tudom ti hogy vagytok vele de en mar akkor is rettegek ha hatrajon megint az elso felidobe neccesen voritotta fel kubot, de amikor hatul labdat kap es elkezd cselezgetni az eletveszelyes aztan meg azzal a fura labtartassal mennek a keresztlabdak..

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 2., szerda 0:16

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. március 30., vasárnap 0:17

cart írta: Fejben már szerintem az arab pénzre fókuszál hónapok óta.
Ha így van, akkor remélem megy is. Mi meg visszahozzuk Joselut és Kroost az árából. :mrgreen:

Vissza: