Iker Casillas

A Real Madrid egykori nagyjai.

Eladnád vagy megtartanád?

A szavazás 2015. április 7., kedd 15:27-kor befejeződött.

Eladnám
66
80%
Megtartanám
16
20%

Szavazatok száma: 82

ToniKroos

Re: Iker Casillas - 1

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2015. május 9., szombat 23:05

Itt a mai is jó példa, állítom a másik oldalon Alvesbe elakadt volna az 1. gól. Nem mondom, h az övé volt a gól, mert Pepe is csúnyán benne volt, de azt igen, h egy topon lévő kapus LEHET, h tudta volna védeni, mert nem ment ez sarokra, egyedül csak jó reflexek kellettek volna a hárításához.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 9., szombat 22:42

Nincs is annál rosszabb, mint mikor egy kiégett játékost nyomat egy csapat. Minden tiszteletem Ikeré, de ez nulla, ez semmi, amit csinál. Egy átlagos szint az egész ember. Ilyen Ajax, Anderlecht, meg hasonló gyenge BL csapatok kapusai szint. Nincs bravúr, ha meg van, akkor is hibák után, miután már vesztésre áll a csapat. Nem mondom, hogy mindig rosszul véd, mert vannak jobb periódusai, de összességében rém gyenge a teljesítménye. Kell De Gea!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. május 9., szombat 22:37

Engem már nem is az zavar vele kapcsolatban, hogy nem jönnek a bravúros védések (néha akad), hanem hogy nem látszik rajta az a tűz ami a gyenge teljesítménye ellenére korábban megvolt benne. Sajnos nem HD-streamen követtem a mérkőzést, de se a múltkor, se ma nem láttam azt hogy próbált volna hatni a társakra. Régebben azért csak oda-oda ordibált Ramos-nak is, ha valami nem úgy ment ahogy kéne...

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. május 7., csütörtök 1:46

Zsombor írta:Mocsok is tudja, csak provokálni próbál egy bizonyos személyt. :lol:
mocsok nem provokál. :-(

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 7., csütörtök 0:53

Mocsok is tudja, csak provokálni próbál egy bizonyos személyt. :lol:

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2015. május 7., csütörtök 0:17

Szerintem felesleges összehasonlítani a 2 helyzetet.

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. május 7., csütörtök 0:15

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 033adf13bc

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2015. május 6., szerda 0:03

istimester írta:Fantasztikus sportember, egy legenda, de remélem a jövő szezont már nem vele kezdjük a kapuban. Az ideit fejezze be becsülettel, én szorítok neki.
Minden szavaddal egyetértek, mint ezt a hétvégi meccs után le is írtam hasonlóképpen. Ami engem zavar, hogy minden egyes bekapott gól után, minden egyes meccs után ő a fő bűnbak, mindenki itt éli ki a heti frusztrációját, holott ha végignézzük a bekapott gólok mások lelkén száradnak.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2015. május 5., kedd 23:58

besteve7 írta:egy hiba és a vizes lepedő a fejeden
Igen. Csak máshogy ítélnek meg egy kapust, ha általában felfele lóg ki, olykor jönnek a bravúrok és ilyenkor csúszik be egy potya. Ikernél sajnos pont a fordítottját éljük meg, általában full bizonytalan, túl gyakran csinál valami kapitális ökörséget és OLYKOR hoz egy-egy kiemelkedő meccset. Megfordultak az arányok és szépen lassan a nimbusza is megkopott. Ezért idegesebbek az emberek, ha róla van szó. Fantasztikus sportember, egy legenda, de remélem a jövő szezont már nem vele kezdjük a kapuban. Az ideit fejezze be becsülettel, én szorítok neki.

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2015. május 5., kedd 23:47

Realista24 írta:Prométheusz, kérlek, utoljára, nyugodj le. Köszönöm.
oké.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 5., kedd 23:47

Prométheusz, kérlek, utoljára, nyugodj le. Köszönöm.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2015. május 5., kedd 23:43

dannen írta:
besteve7 írta:Más kapusnál az bravúr lenne, nála majdnem lepke .... :vivo:
mi bravúr? hogy a fejére pattant a labda, mert nem tudta lereagálni? :lol: :lol:
persze ha ezt valamelyik aktuális divatikon teszi, Nójer, vagy Dehea, akkor itt olvadozna mindenki
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

besteve7

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2015. május 5., kedd 23:38

Sierra írta:Nyilván, nem is ezt a részét kérdőjeleztem meg, ennyire nem vagyok retardált. De téged érdekelt volna, ha esetleg az Atlético nyeri a döntőt? Mert én pont leszartam volna, hogy kivédte a Dortmund szemét, ha a döntőt miatta bukjuk.
Ezért rossz kapusnak lenni, egy hiba és a vizes lepedő a fejeden... Rajta kívül volt még 10 mezőnyjátékos, akiknek az volt feladata, hogy gól szerezzünk, az hogy kaptunk egy szerencsétlen gólt a kapus hibájából még nem mentette volna fel a támadókat, ha képtelenek egy gólt elrakni a matracosoknak. Persze mindenki Casillason verte volna el a port, de a foci nagy igazsága, ha nem lősz gólt nem nyersz, teljesen jogos lett volna.

Matyas
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Guti, Raúl, El Fenomeno,

HozzászólásSzerző: Matyas » 2015. május 5., kedd 23:34

Prométheusz írta:
lehet igazad van. de hogy azonnal őt kelljen savazni...

Pepe rossz helyezkedés, Morata gólban bőven benne volt, és volt egy nagyon csúnya eladott labdája - szó se róla
Varane - egymás után a második meccsen van egy életveszélyes hibája, -- szó se róla
Marcika - hetek óta balfallosz, az ő oldaláról indulnak a kapott gólok. ráadásul itt a juve tizi előtt belement egy teljesen hülye átlövésbe úgy, hogy ő volt a leghátsó ember, indultak is szépen... amúgy sikerült jó megoldás nélkül lehozni a meccset-- szó se róla
Ramos: egyszer bejött középpályásnak, azóta Carló erőlteti, mintha muszáj lenne a világ legjobb belső védőjét kp-ra. szar volt - szó se róla
Kroos- színtelen szagtalan, szó se róla
Bale - ... - szó se róla
sorolhatnám...

de minek, ha van egy állandó főbűnbak a topcsapatozóknak Iker személyében. van rajta sapka, nincs rajta sapka effektus.

Sosem értettem ezt a hozzáállást.Ezzel lehet takarózni,hogyha az egyik szar volt akkor ő is megengedheti magának? Ez kb olyan mintha Pistike hazahoz egy karót matekból és azzal takarózik,hogy de hát Jancsika is egyest kapott.Kroost ne vegyük már elő amikor ő az egyetlen hónapok óta aki nem vesz el a játékunkból hanem próbál hozzáadni és stabilitást ( :D ) biztosítani.

Sajnos be kell látni Iker felett eljárt az idő.A játék két elemében: lábbal való labdamegjátszás illetve beívelt labdáknál teljesen bizonytalan.A 2 percben majdnem megállt bennem az ütő annál a passznál.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 5., kedd 23:30

besteve7 írta:Ja, csak annyit, hogy legalább volt esélyünk nyerni, mert ha nincs, Bl döntő sincs, és Bl döntő nélkül nehéz megnyerni a sorozatot. Fuck logic.....
Nyilván, nem is ezt a részét kérdőjeleztem meg, ennyire nem vagyok retardált. :D De téged érdekelt volna, ha esetleg az Atlético nyeri a döntőt? Mert én pont leszartam volna, hogy kivédte a Dortmund szemét, ha a döntőt miatta bukjuk.

besteve7

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2015. május 5., kedd 23:26

Sierra írta:
dannen írta:mi bravúr? hogy a fejére pattant a labda, mert nem tudta lereagálni? :lol: :lol:
Óriási. :lol: Amikor visszajátszották szakadtam azon a jeleneten ahogy meglepődik, hogy a fejére pattant. :lol:
besteve7 írta: Azt azért gyorsan elfelejtik sokan, hogy a dortmund ellen viszont ő tartott meccseben, sőt a továbbjutásban óriási szerepet vállalt.
Sokra mentünk volna vele, ha elbukjuk a döntőt.
Ja, csak annyit, hogy legalább volt esélyünk nyerni, mert ha nincs, Bl döntő sincs, és Bl döntő nélkül nehéz megnyerni a sorozatot. Fuck logic.....

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 5., kedd 23:16

dannen írta:mi bravúr? hogy a fejére pattant a labda, mert nem tudta lereagálni? :lol: :lol:
Óriási. :lol: Amikor visszajátszották szakadtam azon a jeleneten ahogy meglepődik, hogy a fejére pattant. :lol:
besteve7 írta: Azt azért gyorsan elfelejtik sokan, hogy a dortmund ellen viszont ő tartott meccseben, sőt a továbbjutásban óriási szerepet vállalt.
Sokra mentünk volna vele, ha elbukjuk a döntőt.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 5., kedd 23:12

Én sem látom értelmét kiemelni negatívan, mert 10-12 ember kuka volt. Egyik jobban alámúlta a másikat.
Jövőhéten ezt csapatként kell visszahozni, ha már csapatként kúrták el.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

besteve7

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2015. május 5., kedd 23:09

Hát mondjuk én sem értem miért ő van elővéve ezután a meccs után, ja de...mert lassan minden bekapott gólt az ő számlájára írnak itt sokan.
Az elején volt egy hibája, nem lett belőle semmi, másnál ezt gond nélkül elfelejtik, lásd Neuer, kb 2-3 mecsenként összehoz egy ilyen kirúgásos izgalmat. Aki az első gólért felelőssé teszi, az jobb ha nem néz többet meccset, de komolyan, múltkor szidva volt mert középre ütötte ki, mert már kapus képzőben tanítják, hogy az ilyen labdákat oldalra kell paskolni, na most oda tette, megjegyzem már bravúr volt, hogy belepaskolt, az hogy mind az istencsászár Varane még aludt, komolyan nem tudom merre kószált a gólnál, mind Pepe csak nézték meccset.
PEEtör írta:Tavaly már majdnem megfosztott a BL-től minket, idén még csak keményen melózik rajta (Atma ellen is mit csinált itt-ott).
Azt azért gyorsan elfelejtik sokan, hogy a dortmund ellen viszont ő tartott meccseben, sőt a továbbjutásban óriási szerepet vállalt.
tucsoki írta:A legviccesebb a végén volt, ahogy közvetlenül elé egy földre lefejelt labdát majdnem belepkézett
Más kapusnál az bravúr lenne, nála majdnem lepke .... :vivo:

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. május 5., kedd 23:08

Néha nehéz eldönteni, hogy CR nyavajgásai (aminek legalább van egy egyértelmű üzenete), vagy Iker semmitmondó, épp visszatartom a szellentésemet arckifejezése a megnyerőbb. A védelemre ráfért volna a helyreigazítás egyes helyzetekben, de az én streamemen nem mutatták hogy kinyitotta volna a száját. Egy 30 méteres Marchisio lövésnél számon kérte hogy miért nem léptek ki
besteve7 írta:Más kapusnál az bravúr lenne, nála majdnem lepke .... :vivo:
Ja, óriási bravúr... :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tucsoki 2015. május 5., kedd 23:10-kor.

Vissza: