Amúgy az szép, hogy még ki sem jött a hír, Pique már tagadta, ez mondjuk ellentmond a véleményemnek
Konföderációs kupa 2013
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Konföderációs-kupa 2013
Oké értem.
Amúgy az szép, hogy még ki sem jött a hír, Pique már tagadta, ez mondjuk ellentmond a véleményemnek
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem, jelen esetben a spanyolokat állítják be szentnek. Nem esznek, nem isznak, nem cigiznek, és nem d*gnak. Ettől függetlenül lehet csak kitaláció, de miért ne lehetne igaz?n az elején azt hittem értem mit akarsz, de ezzel már nem biztos. Nem azt szeretted volna hangsúlyozni, hogy a katalán bagázs szent és sérthetetlen? Mert ez így van, de ettől még nem értem, miért ne képzelhetnénk el arról a két jószágról, hogy ártatlan? Iniesta túl gyépés hozzá, Pique számomra meg megérzés. Persze lehet tévedek, de ez egy vélemény.
Ebbe most nincs katalán utálat. :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
Én az elején azt hittem értem mit akarsz, de ezzel már nem biztos. Nem azt szeretted volna hangsúlyozni, hogy a katalán bagázs szent és sérthetetlen? Mert ez így van, de ettől még nem értem, miért ne képzelhetnénk el arról a két jószágról, hogy ártatlan? Iniesta túl gyépés hozzá, Pique számomra meg megérzés. Persze lehet tévedek, de ez egy vélemény.Realista24 írta:Valakire egyből ráhúzzátok a vizes lepedőt, valakiről meg akkor sem hinnétek el, ha előttetek smárolna Steiner Kristóffal.
- Galacticos
de értem a kiskorúak csak vicc akart lenni.Realista24 írta:Te sem érted, elszomorít a dolog.na jó de a franciák kiskorúakkal csinálták.
Valakire egyből ráhúzzátok a vizes lepedőt, valakiről meg akkor sem hinnétek el, ha előttetek smárolna Steiner Kristóffal.
átnéztem az eurobarcára hogy ott mi a vélemény erről és még nem is beszélnek róla, sehol.
sporthiradon sincs semmi, míg amikor a franciák buliztak akkor mindenhol a csaj képe virított top storyként.
de ha itt is fent állna az a lehetőség hogy volt köztük kiskorú akkor szerintem nagyobb visszhangja lenne az egésznek.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Xavit ne keverjük bele!Valakire egyből ráhúzzátok a vizes lepedőt, valakiről meg akkor sem hinnétek el, ha előttetek smárolna Steiner Kristóffal.
Amúgy érthető, Benzemáról pl. simán elhiszem, hogy megszervez egy komplett turnét tele ribancokkal, míg mondjuk Iniestáról azt sem tudom elképzelni, hogy egyáltalán rájuk merne nézni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Te sem érted, elszomorít a dolog.na jó de a franciák kiskorúakkal csinálták.
Valakire egyből ráhúzzátok a vizes lepedőt, valakiről meg akkor sem hinnétek el, ha előttetek smárolna Steiner Kristóffal.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
petiamadridista
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
hát én meg elhiszem.
Miért ne lehetne így?
Ismeritek őket személyesen, vagy ??
Nem.
Ergo simán elképzelhető, attól mert kiváló sportemberek, még szeretik a kurvákat.
ennyi.
Roby Carlosnak is.. ahány helyen megfordult annyi zabigyereke lett
Pedig a pályán meg a sajtótájékoztatón mutatott viselkedéséből nem gondoltam volna. pl..
Miért ne lehetne így?
Ismeritek őket személyesen, vagy ??
Nem.
Ergo simán elképzelhető, attól mert kiváló sportemberek, még szeretik a kurvákat.
ennyi.
Roby Carlosnak is.. ahány helyen megfordult annyi zabigyereke lett
- Galacticos
na jó de a franciák kiskorúakkal csinálták.Realista24 írta:Bezzeg a franciákra meg angolokra egyből ráhúzzák a vizes lepedőt
ramosban nem csalódtam. mikor elkezdtem olvasni már valahogy tudtam hogy benne lesz ő is.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
hehe írta:Realista24 írta:Alakul a buli.
Kiderült, hogy nem feltétlenül lopásról van szó a spanyolokat illetően. A válogatott tagjai éppen mulatoztak a győzelmük után, majd mikor véget ért a bárban a buli, a hotelszobába mentek, ahova meginvitáltak 5 menyecskét is, és piáztak, buliztak, strip-pokert toltak, aztán reggelre "eltűnt" a pénz.
A PP szerint az érintett játékosok: Casillas, Ramos, Iniesta, Cazorla és Piqué. Piquétól tűnt el 1.000 euró.![]()
![]()
csak igaza volt murinnyónak![]()
ez a casillas is a lófejű nőjével, erre tessék.
aztán ramos, na meg a kis ártatlan iniesta, meg piké, akit otthon vár a gyerek meg a törpepopsztár![]()
Amúgy én sem hiszem el a srácokról, vagy csak nem tudom, nem akarom elhinni róluk.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem tudom eldönteni, hogy nem érted amit írok, vagy nem akarod érteni.Ők csak a fiatal lánykákra buknak. Múltkor pont azt furcsáltam, hogy Ribery a nagy hívő nem érhet alkoholhoz, mert tiltsa a vallása, de a kurválkodást azt nem??? Érdekes....
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
besteve7
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Ők csak a fiatal lánykákra buknak. Múltkor pont azt furcsáltam, hogy Ribery a nagy hívő nem érhet alkoholhoz, mert tiltsa a vallása, de a kurválkodást azt nem??? Érdekes....Realista24 írta:Bezzeg a franciákra meg angolokra egyből ráhúzzák a vizes lepedőt
Am visszatérve a spanyolokra, akkor lehet mostantól kifelé találni az új storykat, hogy akkor ezért nem védett Casillas Nigéria ellen, és már fúrja is a VDB-t a csapaton belül. Minden kezdődik újra.....
- nmate
Mondjuk én csak azt írtam, hogy nem nézem ki belőlük. Iniesta ilyen szerény butus embernek néz ki, akinek betáplálták az agyába ezt a katalán eszmét. Kicsit olyan autista.
Pique meg nem tom miért... megérzés. Ramos volt szerintem a felhajtó
Igazi kujon.
Pique meg nem tom miért... megérzés. Ramos volt szerintem a felhajtó
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem a focisták, csak a spanyolok.Mért pont a focisták maradnának ki ebből
Bezzeg a franciákra meg angolokra egyből ráhúzzák a vizes lepedőt
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Miért is lenne kamu. Mit gondolsz mit csinálnak ott a szabadidejükben? Több helyről is lehetett hallani, hogy a nagy sportesemények, még az olimpia is egy nagy kúró fesztivál. Mért pont a focisták maradnának ki ebből. Ez a Konföderációs Kupa amugy sem érdekel kb. senkit, ott van egy csapatban 20-30 tesztoszterontól duzzadó madár, szóval esténként biztosan nem scrabble-öznek a hotelban.Casso írta:kicseszett kamu az egész a bulvár legsötétebb medreiből. lejárató kampány folyik ezerrel. mondjuk ez az amiért a külföldi bulvárt tisztelem.
nem is ismered. bármi lehet. lehet hogy Ő volt az ötletadó.
egyébként én sem gondolom, hogy iniesta 'élvezte". anno cr-nek volt egy brutális időszaka amikor kb minden héten más prostiról cikkezett a sajtó képekkel mellékelve. egyszer csaptak egy nagy bulit anderson,nanival karöltve aminek nem lett jó vége. ez még a munál volt.
egyébként én sem gondolom, hogy iniesta 'élvezte". anno cr-nek volt egy brutális időszaka amikor kb minden héten más prostiról cikkezett a sajtó képekkel mellékelve. egyszer csaptak egy nagy bulit anderson,nanival karöltve aminek nem lett jó vége. ez még a munál volt.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kicsit lemaradtam,mi ez a sztori?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Jó, igazad van, Messiről sem gondoltam volna, hogy adót csal...Realista24 írta:Miért is?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Miért is?zerintem is, az például lehetetlen, hogy Iniesta is benne volt a buliban...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
kicseszett kamu az egész a bulvár legsötétebb medreiből. lejárató kampány folyik ezerrel. mondjuk ez az amiért a külföldi bulvárt tisztelem.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Balotelli számára véget ért a Konfi
Sajnálom szegényt, üde színfolt volt az olasz csapatban.
Sajnálom szegényt, üde színfolt volt az olasz csapatban.
Szerintem is, az például lehetetlen, hogy Iniesta is benne volt a buliban...nmate írta:De ennyire buták nem lehetnek szerintemValamelyik tuti szerzett callgirlt, de nem mind szerintem. Ezek tipikusan azok a sztorik, amiknek van alapja, de amúgy túlzás az egész.