Nagyon adom.Kerlon írta:A mesterhármast meg nem kell megmagyarázni, de ne kezeljük úgy miatta, mint egy korszakos zsenit, mert semmi extrát nem csinált. Persze ez megint durván hangzik, de elég megnézni a gólokat. 11-es, lecsorgót beveri 10-ről a 3-at meg nem láttam. Kb ennyi, szép volt jó volt, egy gólkirályi címhez elég lehet, illetve Ronaldo rekordja megdöntéséhez is a későbbiekben.
Amúgy Müllert sosem értettem, mindig is középszerű képességű játékosnak tartottam, de valahogy mindig ott van, ahol lennie kell, mindig odakerül elé a labda. Hogy ez szimpla makk vagy van benne valami hetedik érzék, amely folyamatosan úgy irányítja, hogy jó időben legyen jó helyen, azt nem tudom, de félelmetes.
Más: végre jönnek a belgák is, Algériával játszanak hattól. A várható kezdő: Courtois - Alderweireld, Kompany, Van Buyten, Vertonghen - Witsel, Fellaini - Mertens, De Bruyne, Hazard - Lukaku.
Dembélét talán beraknám Fellaini helyére, de egyébként nem rossz csapat, a védelmet kicsit lassúnak érzem, remélhetőleg ebből nem lesznek nagy gondok. Jó lenne, ha Chadli is kapna azért pár percet a végén.

Algériánál meg úgy tűnik, hogy Bentaleb is kezdeni fog.