Isco-Thiago kegyetlen jók voltak szerintem, csak náluk ez hatványozottan igaz volt...
Egész meccsen arra gondoltam, hogy mekkora foci lenne itt, ha az Isco-Thiago-Nolito hármas előtt Benzema lenne a csatár

HozzászólásSzerző: Sastre » 2015. október 13., kedd 9:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 13., kedd 8:46
Sevilla után, Barca meccs előttToti írta:most olvasom, h november közepén 1 hónap múlva újra válogatott barátságos meccsek lesznek. mégis mi a fasznak? őszintén. h megint lesérüljön egy tucat játékos?
azt a buzit kellene odarakni a pályára aki kitalál ilyen faszságokat mikor már lement a selejtező.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. október 13., kedd 8:39
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. október 13., kedd 8:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 13., kedd 8:21
Ezért a - idézve téged - magasröptű hozzászólás részletért nem jutalmaztalak semmivel, így most reagálnék.Nekem a jelenséggel van bajom meg ezzel az örökös depresszív, életunt, kárörvendő idióta gyökér pesszimista hozzáállással.
Azt hittem van mélyebb tartalomCsak egy megállapítás volt.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. október 13., kedd 8:19
Csak egy megállapítás volt.Realista24 írta:És akkor mi a következtetés?
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. október 13., kedd 8:09
Az... hatalmas... mert olyan senkivel nem volt még, hogy csalódott valami miatt és bánatában baromságokat mond. Itt Ti még sosem tévedtetek, sosem gondoltátok meg magatokat! Egy Istenek vagytok!Realista24 írta:Ezt ugy hívják hogy fatality.Tottinho írta:
Ehhez annyit fűznék hozzá, hogy a hazai románok elleni x után egy másik fórumozó hozzászólásában kiemelted +1ezve, hogy jobb is ha nem jutunk ki, valamint utána leírtad hogy azért mert rajtunk röhögne a világ...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 13., kedd 8:02
És akkor mi a következtetés?kelemen.istvan írta:A statisztika nem veszi figyelembe, hogy Casillas előtt nem felforgatott (B-C) csapat volt, így nem is volt szükség összesen 10 védésre 2eb és 1 vb döntő alatt.Realista24 írta:DDG tegnap 10 védést mutatott be, legutóbb erre 2006-ban volt példa a spanyoloknál.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. október 13., kedd 8:01
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. október 13., kedd 8:00
Tegnap lusta voltam visszakeresni a hsz-okat. KöszikeTottinho írta:Ehhez annyit fűznék hozzá, hogy a hazai románok elleni x után egy másik fórumozó hozzászólásában kiemelted +1ezve, hogy jobb is ha nem jutunk ki, valamint utána leírtad hogy azért mert rajtunk röhögne a világ...sentry írta:Nekem a jelenséggel van bajom meg ezzel az örökös depresszív, életunt, kárörvendő idióta gyökér pesszimista hozzáállással.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. október 13., kedd 7:56
A statisztika nem veszi figyelembe, hogy Casillas előtt nem felforgatott (B-C) csapat volt, így nem is volt szükség összesen 10 védésre 2eb és 1 vb döntő alatt.Realista24 írta:DDG tegnap 10 védést mutatott be, legutóbb erre 2006-ban volt példa a spanyoloknál.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 13., kedd 7:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. október 13., kedd 6:50
Ezt ugy hívják hogy fatality.Tottinho írta:Ehhez annyit fűznék hozzá, hogy a hazai románok elleni x után egy másik fórumozó hozzászólásában kiemelted +1ezve, hogy jobb is ha nem jutunk ki, valamint utána leírtad hogy azért mert rajtunk röhögne a világ...sentry írta:Nekem a jelenséggel van bajom meg ezzel az örökös depresszív, életunt, kárörvendő idióta gyökér pesszimista hozzáállással.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. október 13., kedd 1:48
Parádés.Tottinho írta:Ehhez annyit fűznék hozzá, hogy a hazai románok elleni x után egy másik fórumozó hozzászólásában kiemelted +1ezve, hogy jobb is ha nem jutunk ki, valamint utána leírtad hogy azért mert rajtunk röhögne a világ...sentry írta:Nekem a jelenséggel van bajom meg ezzel az örökös depresszív, életunt, kárörvendő idióta gyökér pesszimista hozzáállással.
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. október 13., kedd 1:41
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2015. október 13., kedd 1:25
Ehhez annyit fűznék hozzá, hogy a hazai románok elleni x után egy másik fórumozó hozzászólásában kiemelted +1ezve, hogy jobb is ha nem jutunk ki, valamint utána leírtad hogy azért mert rajtunk röhögne a világ...sentry írta:Nekem a jelenséggel van bajom meg ezzel az örökös depresszív, életunt, kárörvendő idióta gyökér pesszimista hozzáállással.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. október 13., kedd 1:02
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. október 13., kedd 0:26
HozzászólásSzerző: ferni » 2015. október 12., hétfő 23:26
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2015. október 12., hétfő 22:42
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem