És újra képben van Morata, akit Karim helyére hoznának...

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 2., vasárnap 13:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 2., vasárnap 13:03
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. augusztus 2., vasárnap 13:01
Nagyon rossz ezt leírni, de én is így látom. Meg mondjuk szerintem mindenki, csak van akiben él még a remény, hogy megszabadulunk tőle.Realista24 írta:Bale meg marad.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 2., vasárnap 11:28
VanillaSky írta:Szerintem ennek 0 a realitása. Ha a United tényleg el akarja adni és ezt de Gea is "érzi" a Madrid viszont idén ennek ellenére nem lép az ügyében szerintem rövid időn belül alá is firkantja az új kontraktusát. Egyszerűen DDG-nek se fér az bele, hogy kiútáltatja magát az eddigi csapatából míg a leendő klubjában a konkurencia meg kap 1 évet a bizonyításra, itt nem egy ígéretről van szó, hanem egy világklasszis játékosról és az ego mellett a saját érdekeit kell néznie.Kapusgondunk nincs, most már Van Gaaléknak sürgős, ha pénzt akarnak látni. DDG ugyan mindkettőtől jobb lesz, ha jön, viszont az egy év várakozás megéri azt a 30-40 M pluszt, ami a kasszában marad így.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 2., vasárnap 11:25
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. augusztus 2., vasárnap 11:23
Szerintem ennek 0 a realitása. Ha a United tényleg el akarja adni és ezt de Gea is "érzi" a Madrid viszont idén ennek ellenére nem lép az ügyében szerintem rövid időn belül alá is firkantja az új kontraktusát. Egyszerűen DDG-nek se fér az bele, hogy kiútáltatja magát az eddigi csapatából míg a leendő klubjában a konkurencia meg kap 1 évet a bizonyításra, itt nem egy ígéretről van szó, hanem egy világklasszis játékosról és az ego mellett a saját érdekeit kell néznie.Kapusgondunk nincs, most már Van Gaaléknak sürgős, ha pénzt akarnak látni. DDG ugyan mindkettőtől jobb lesz, ha jön, viszont az egy év várakozás megéri azt a 30-40 M pluszt, ami a kasszában marad így.
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2015. augusztus 2., vasárnap 10:19
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2015. augusztus 2., vasárnap 9:51
Mivel nem is égető probléma...Egyék csak meg amit főztek. Aztán jövőre majd ingyen távozik DDGA legfrissebb hírek szerint a Real Madrid átvette az irányítást De Gea ügyében. Az angol klub most már mindenáron el szeretné adni a spanyol kapust még ezen a nyáron, a Real Madrid viszont már nem tekinti égető problémának a megszerzését, és készek várni egy évet is rá, hogy végül ne kelljen érte fizetni a Manchester Unitednek.
---->Az AS internetes oldala egy gyors közvélemény kutatást tartott arról, hogy a madridisták kit szeretnének a Real Madrid játékmesterének. A válaszadók 50%-a Iscóra, 41% Jamesra és a maradék 9% Bale-re szavazott.
Ennek tudatában...Jó lenne,ha Perez végre újra "üzletember lenne" és lehúzná az MU-t a francba Bale-ért. Adjanak érte 100 milla felett és VIHETIK!!A Sunday Express szerint a Manchester United továbbra is akarja Bale-t. Ennek érdekében az angol klub kész őrült nagy ajánlatot is tenni a Real Madridnak. Luis van Gaal őt tekinti a nyár kulcsigazolásának.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. augusztus 1., szombat 21:11
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. augusztus 1., szombat 21:11
Azért ez így öngól...wZoLee7 írta:Cheryshev, nem nehéz leírni![]()
Előre 4 ember kell, CR, Bale, Benzema, Isco, James, Jesé itt lesz. Valaki még kell, igazolás nem lesz, és a jelenlegi keretből ezt két féle képen lehetne megoldani. Modric feljebb is léphetne, de akkor meg a kp szűk, nagyon is. Nem bánnám ha az orosz végül maradna. Kupában, kis csapatok ellen a bajnokságban bőven játszhat. Nem csak az elnöknek kell megtanulnia, hogy nem ülhetnek 50 milliós sztárok a padon...
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 1., szombat 20:59
Persze,itt is mint sok más dolognál,a rendszert kell nézni,egy adott éven,vagy egy adott meghatározott időszakra,mennyi az errdmény. Azt senki soha sem fogja megvalósítani,hogy csak pluszba menjenek a játékosok.....vannak bukók mindenütt.Nyilván lesz egy-két bukó is, de ez benne van
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. augusztus 1., szombat 20:55
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. augusztus 1., szombat 20:11
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 1., szombat 19:36
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. augusztus 1., szombat 19:06
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 1., szombat 18:59
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. augusztus 1., szombat 17:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 1., szombat 17:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 1., szombat 17:17
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. augusztus 1., szombat 17:12
Jelenlévő fórumozók: 135 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem