VB - 2014

Archívum

Ki volt a világbajnokság legjobb játékosa?

A szavazás 2014. július 16., szerda 21:44-kor befejeződött.

James
20
17%
Messi
12
10%
Robben
52
44%
Neuer
2
2%
Kroos
11
9%
Hummels
0
0 szavazat
Di María
4
3%
Lahm
1
1%
Mascherano
15
13%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 117

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: VB - 2014

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. június 17., kedd 18:03

Van Buyten nem csak egyeduli belgakent volt ott a 2012-es vb-n, hanem egyedulikent az egesz vilagon. szep volt a szpikertol, ki ez? :D

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2014. június 17., kedd 18:03

Van Buyten ott volt 2012-ben a világbajnokságon amikor legutóbb ott voltak a belgák ! :salute:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 17., kedd 17:58

MyStiQ írta:Hűha. Nem is tudtam, hogy a madridom.hu vb topikján kívül máshol is megtalálhatom a hivatalos kezdőket. Köszönöm h3x0r, ma is megérte felkelnem! :mrgreen:
Nagyon szivesen! :D Ha idom es energiam engedi, akkor a Brazilia - Mexiko merkozes elott is hozok neked egy linket :mrgreen: (A csoportkorben meg ingyen szallitom a linkeket, remenyeim szerint raszoktok az "anyagra", kesobb pedig egy csomo penzt kereshetek beloletek :shifty: )
Nah trollkodasbol ki.

Mindenesetre kivancsi vagyok a belgakra, nevek alapjan egesz jok, de sokszor meg nem lattam oket jatszani.

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. június 17., kedd 17:49

tubatibi írta:Van Buyten helyett Vermaelen-t raktam volna be, Chadli helyett pedig Januzaj-t. :)
Januzaj szerintem kicsit túl van hypolva. Sok szerepet nem is fog kapni ezen a VB-n, viszont az tény, hogy 4 év múlva már a hátán viheti majd a csapatot Hazarddal és Lukakuval.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. június 17., kedd 17:40

Vermaelen ennyire leépült, hogy már a vén Buyten is kiszorítja?

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. június 17., kedd 17:39

Van Buyten helyett Vermaelen-t raktam volna be, Chadli helyett pedig Januzaj-t. :)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. június 17., kedd 17:39

h3x0r írta:
impossible írta:Algériáról is van valami info? :mrgreen:
Persze hogy van :D
Hűha. Nem is tudtam, hogy a madridom.hu vb topikján kívül máshol is megtalálhatom a hivatalos kezdőket. Köszönöm h3x0r, ma is megérte felkelnem! :mrgreen:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 17., kedd 17:35

impossible írta:Algériáról is van valami info? :mrgreen:
Persze hogy van :D

impossible
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: impossible » 2014. június 17., kedd 17:31

PEEtör írta:értem, hogy nem kimondottan a képességekre értetted, legalábbis remélem
Bizony, jól érzed, nem a képességekre gondoltam.

Algériáról is van valami info? :mrgreen:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. június 17., kedd 17:09

Más: végre jönnek a belgák is, Algériával játszanak hattól. A várható kezdő: Courtois - Alderweireld, Kompany, Van Buyten, Vertonghen - Witsel, Fellaini - Mertens, De Bruyne, Hazard - Lukaku.
Dembélét talán beraknám Fellaini helyére, de egyébként nem rossz csapat, a védelmet kicsit lassúnak érzem, remélhetőleg ebből nem lesznek nagy gondok. Jó lenne, ha Chadli is kapna azért pár percet a végén.

Algériánál meg úgy tűnik, hogy Bentaleb is kezdeni fog.
igencsak meghallgatták a sóhajaidat, ugyanis mind dembele, mind chadli kezdő, fellaini padozik.
bentaleb pedig kezd az afriakaiknál.

courtois - vertonghen,van buyten,kompany,alderweireld - witsel,dembele - hazard,de bruyne,chadli - lukaku

a belgáknak nagyon rá kell menni az első helyre, azért el kellene kerüljék a németeket.
bár az piszok jó meccs lenne.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. június 17., kedd 17:04

impossible írta:Azért az is egy bizonyosfajta képesség, hogy nem a C-szektorba rugdalja a helyzeteit / ziccereit, nem feltétlen kell előtte beszopatni 3 védőt, az is 1-t ér... leginkább RvN-hoz lehetne hasonlítani, őt se szerette kb. senki, csak a saját szurkolói. Viszont ha választani lehetett volna ki ne lépjen pályára az ellenfélből 10-ből 9 őt mondta volna.
Nem tudom, láttad-e RvN-t játszani MU-s évek kezdetén, mert akkor nem mondanál ilyet, hogy hozzá lehetne hasonlítani (értem, hogy nem kimondottan a képességekre értetted, legalábbis remélem)...de már alapból az embertelen gólkefélés szintjén megbukik a hasonlat.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Nas
Kedvenc játékosaid: Alonso

HozzászólásSzerző: Nas » 2014. június 17., kedd 16:39

Feghouli-ra kiváncsi leszek.remélem befűz egy-két belga lábat.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 17., kedd 15:46

Ha olyan lenne mint Inzaghi meg Gomez szerintem senkit sem zavarna. Viszont az ember olyan ellenszenves a színészkedésével meg azzal a stílussal amit képvisel, hogy embertelen...

impossible
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: impossible » 2014. június 17., kedd 15:40

Azért az is egy bizonyosfajta képesség, hogy nem a C-szektorba rugdalja a helyzeteit / ziccereit, nem feltétlen kell előtte beszopatni 3 védőt, az is 1-t ér... leginkább RvN-hoz lehetne hasonlítani, őt se szerette kb. senki, csak a saját szurkolói. Viszont ha választani lehetett volna ki ne lépjen pályára az ellenfélből 10-ből 9 őt mondta volna.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. június 17., kedd 15:35

Realista24 írta:
n vótam :mrgreen:
Mikor jöjjön fel a neve, ha nem akkor amikor rùg egy 2 és felest... Mindíg akkor jön fel a neve, ha egy kupac kaka a játéka. Nem, hogy örülnél, hogy gólkirályi címért küzd :mrgreen:
Tudom, hogy te voltál, de nem akartam személyeskedni :mrgreen:
Egyből szoltam volna egy modinak :mrgreen:

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2014. június 17., kedd 15:35

én is sima belga győzelmet várok, jó Bentaleb teljesítménnyel a másik oldalon, nagyon kellenének a pontok :-( :D nagyon bízok Hazardba a hátára veszi őket Lukaku vállal egyet - kettőt és még szépen is játszanának.. de szép ajándék lenne így tanulás közben :salute: B-) ha már Müller , bízzunk benne a Barca viszi őt is, Neymart meg elboltoja Perez :shifty: argentín és brazil két nem jó barát Messi örülne neki szerintem :mrgreen:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. június 17., kedd 15:32

A mesterhármast meg nem kell megmagyarázni, de ne kezeljük úgy miatta, mint egy korszakos zsenit, mert semmi extrát nem csinált.
de ki zsenizte itt vagy ki istenítette ?
pont arról szólt az egész, hogy inkább mindenki szarba se nézi.

ez gyakorlatilag azért van, mert nem a fórum által (és általam is egyébként) ideálisnak tartott focista képét testesíti meg, nem robbanékony, übertechnikás, nem kreatív és nem is elegáns, ráadásul nem is túl szimpatikus.
nincs itt ember a fórumon, aki azt mondja, hogy müllert, gomezt vagy klosét nézné szívesebben mondjuk benzema, iniesta, pirlo vagy isco helyett.

de ez nem erről szól.
az ilyen stílusú és kaliberű játékosokat soha senki sem szereti, én sem teszem, de megérdemlik az elismerést.
sokkal kevesebb istenadta tehetségből hoznak ki annyit, mint amennyit mások sokkal nagyobb tálentummal sem képesek.
senki nem zsenizi vagy klasszisozza őket, de na.
még mindig nem csak a cselekről és látványról szól a foci, még akkor is, ha elsősorban azért szeretjük.
sokkal komplexebb sportág.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. június 17., kedd 15:29

Fellaini? Na, ne Witseljetek :mrgreen:

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. június 17., kedd 15:28

Az is kemény stat, hogy Müllernek 20 gólja van a válogatottban, abból 8 VB gól.

Mr. VB, hogy stílusos legyek. :D
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. június 17., kedd 15:27

GT37 írta:
Kerlon írta:A mesterhármast meg nem kell megmagyarázni, de ne kezeljük úgy miatta, mint egy korszakos zsenit, mert semmi extrát nem csinált. Persze ez megint durván hangzik, de elég megnézni a gólokat. 11-es, lecsorgót beveri 10-ről a 3-at meg nem láttam. Kb ennyi, szép volt jó volt, egy gólkirályi címhez elég lehet, illetve Ronaldo rekordja megdöntéséhez is a későbbiekben.
Nagyon adom.

Amúgy Müllert sosem értettem, mindig is középszerű képességű játékosnak tartottam, de valahogy mindig ott van, ahol lennie kell, mindig odakerül elé a labda. Hogy ez szimpla makk vagy van benne valami hetedik érzék, amely folyamatosan úgy irányítja, hogy jó időben legyen jó helyen, azt nem tudom, de félelmetes.

Más: végre jönnek a belgák is, Algériával játszanak hattól. A várható kezdő: Courtois - Alderweireld, Kompany, Van Buyten, Vertonghen - Witsel, Fellaini - Mertens, De Bruyne, Hazard - Lukaku.
Dembélét talán beraknám Fellaini helyére, de egyébként nem rossz csapat, a védelmet kicsit lassúnak érzem, remélhetőleg ebből nem lesznek nagy gondok. Jó lenne, ha Chadli is kapna azért pár percet a végén. :agree:

Algériánál meg úgy tűnik, hogy Bentaleb is kezdeni fog. :)
2 legyen közte és ne több, akkor jön a mixem :p

Vissza: