VB - 2014
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: VB - 2014
Van Buyten nem csak egyeduli belgakent volt ott a 2012-es vb-n, hanem egyedulikent az egesz vilagon. szep volt a szpikertol, ki ez?

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Van Buyten ott volt 2012-ben a világbajnokságon amikor legutóbb ott voltak a belgák !

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- h3x0r
Nagyon szivesen!MyStiQ írta:Hűha. Nem is tudtam, hogy a madridom.hu vb topikján kívül máshol is megtalálhatom a hivatalos kezdőket. Köszönöm h3x0r, ma is megérte felkelnem!

Nah trollkodasbol ki.
Mindenesetre kivancsi vagyok a belgakra, nevek alapjan egesz jok, de sokszor meg nem lattam oket jatszani.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Januzaj szerintem kicsit túl van hypolva. Sok szerepet nem is fog kapni ezen a VB-n, viszont az tény, hogy 4 év múlva már a hátán viheti majd a csapatot Hazarddal és Lukakuval.tubatibi írta:Van Buyten helyett Vermaelen-t raktam volna be, Chadli helyett pedig Januzaj-t.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Vermaelen ennyire leépült, hogy már a vén Buyten is kiszorítja?
Van Buyten helyett Vermaelen-t raktam volna be, Chadli helyett pedig Januzaj-t.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
Hűha. Nem is tudtam, hogy a madridom.hu vb topikján kívül máshol is megtalálhatom a hivatalos kezdőket. Köszönöm h3x0r, ma is megérte felkelnem!h3x0r írta:Persze hogy vanimpossible írta:Algériáról is van valami info?

- h3x0r
Persze hogy vanimpossible írta:Algériáról is van valami info?

- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Bizony, jól érzed, nem a képességekre gondoltam.PEEtör írta:értem, hogy nem kimondottan a képességekre értetted, legalábbis remélem
Algériáról is van valami info?

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
igencsak meghallgatták a sóhajaidat, ugyanis mind dembele, mind chadli kezdő, fellaini padozik.Más: végre jönnek a belgák is, Algériával játszanak hattól. A várható kezdő: Courtois - Alderweireld, Kompany, Van Buyten, Vertonghen - Witsel, Fellaini - Mertens, De Bruyne, Hazard - Lukaku.
Dembélét talán beraknám Fellaini helyére, de egyébként nem rossz csapat, a védelmet kicsit lassúnak érzem, remélhetőleg ebből nem lesznek nagy gondok. Jó lenne, ha Chadli is kapna azért pár percet a végén.
Algériánál meg úgy tűnik, hogy Bentaleb is kezdeni fog.
bentaleb pedig kezd az afriakaiknál.
courtois - vertonghen,van buyten,kompany,alderweireld - witsel,dembele - hazard,de bruyne,chadli - lukaku
a belgáknak nagyon rá kell menni az első helyre, azért el kellene kerüljék a németeket.
bár az piszok jó meccs lenne.
Nem tudom, láttad-e RvN-t játszani MU-s évek kezdetén, mert akkor nem mondanál ilyet, hogy hozzá lehetne hasonlítani (értem, hogy nem kimondottan a képességekre értetted, legalábbis remélem)...de már alapból az embertelen gólkefélés szintjén megbukik a hasonlat.impossible írta:Azért az is egy bizonyosfajta képesség, hogy nem a C-szektorba rugdalja a helyzeteit / ziccereit, nem feltétlen kell előtte beszopatni 3 védőt, az is 1-t ér... leginkább RvN-hoz lehetne hasonlítani, őt se szerette kb. senki, csak a saját szurkolói. Viszont ha választani lehetett volna ki ne lépjen pályára az ellenfélből 10-ből 9 őt mondta volna.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
-
- Kedvenc játékosaid: Alonso
Feghouli-ra kiváncsi leszek.remélem befűz egy-két belga lábat.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ha olyan lenne mint Inzaghi meg Gomez szerintem senkit sem zavarna. Viszont az ember olyan ellenszenves a színészkedésével meg azzal a stílussal amit képvisel, hogy embertelen...
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Azért az is egy bizonyosfajta képesség, hogy nem a C-szektorba rugdalja a helyzeteit / ziccereit, nem feltétlen kell előtte beszopatni 3 védőt, az is 1-t ér... leginkább RvN-hoz lehetne hasonlítani, őt se szerette kb. senki, csak a saját szurkolói. Viszont ha választani lehetett volna ki ne lépjen pályára az ellenfélből 10-ből 9 őt mondta volna.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Egyből szoltam volna egy modinakRealista24 írta:Tudom, hogy te voltál, de nem akartam személyeskednin vótam![]()
Mikor jöjjön fel a neve, ha nem akkor amikor rùg egy 2 és felest... Mindíg akkor jön fel a neve, ha egy kupac kaka a játéka. Nem, hogy örülnél, hogy gólkirályi címért küzd

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
én is sima belga győzelmet várok, jó Bentaleb teljesítménnyel a másik oldalon, nagyon kellenének a pontok
nagyon bízok Hazardba a hátára veszi őket Lukaku vállal egyet - kettőt és még szépen is játszanának.. de szép ajándék lenne így tanulás közben
ha már Müller , bízzunk benne a Barca viszi őt is, Neymart meg elboltoja Perez
argentín és brazil két nem jó barát Messi örülne neki szerintem

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
de ki zsenizte itt vagy ki istenítette ?A mesterhármast meg nem kell megmagyarázni, de ne kezeljük úgy miatta, mint egy korszakos zsenit, mert semmi extrát nem csinált.
pont arról szólt az egész, hogy inkább mindenki szarba se nézi.
ez gyakorlatilag azért van, mert nem a fórum által (és általam is egyébként) ideálisnak tartott focista képét testesíti meg, nem robbanékony, übertechnikás, nem kreatív és nem is elegáns, ráadásul nem is túl szimpatikus.
nincs itt ember a fórumon, aki azt mondja, hogy müllert, gomezt vagy klosét nézné szívesebben mondjuk benzema, iniesta, pirlo vagy isco helyett.
de ez nem erről szól.
az ilyen stílusú és kaliberű játékosokat soha senki sem szereti, én sem teszem, de megérdemlik az elismerést.
sokkal kevesebb istenadta tehetségből hoznak ki annyit, mint amennyit mások sokkal nagyobb tálentummal sem képesek.
senki nem zsenizi vagy klasszisozza őket, de na.
még mindig nem csak a cselekről és látványról szól a foci, még akkor is, ha elsősorban azért szeretjük.
sokkal komplexebb sportág.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Fellaini? Na, ne Witseljetek

Az is kemény stat, hogy Müllernek 20 gólja van a válogatottban, abból 8 VB gól.
Mr. VB, hogy stílusos legyek.
Mr. VB, hogy stílusos legyek.

Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
2 legyen közte és ne több, akkor jön a mixemGT37 írta:Nagyon adom.Kerlon írta:A mesterhármast meg nem kell megmagyarázni, de ne kezeljük úgy miatta, mint egy korszakos zsenit, mert semmi extrát nem csinált. Persze ez megint durván hangzik, de elég megnézni a gólokat. 11-es, lecsorgót beveri 10-ről a 3-at meg nem láttam. Kb ennyi, szép volt jó volt, egy gólkirályi címhez elég lehet, illetve Ronaldo rekordja megdöntéséhez is a későbbiekben.
Amúgy Müllert sosem értettem, mindig is középszerű képességű játékosnak tartottam, de valahogy mindig ott van, ahol lennie kell, mindig odakerül elé a labda. Hogy ez szimpla makk vagy van benne valami hetedik érzék, amely folyamatosan úgy irányítja, hogy jó időben legyen jó helyen, azt nem tudom, de félelmetes.
Más: végre jönnek a belgák is, Algériával játszanak hattól. A várható kezdő: Courtois - Alderweireld, Kompany, Van Buyten, Vertonghen - Witsel, Fellaini - Mertens, De Bruyne, Hazard - Lukaku.
Dembélét talán beraknám Fellaini helyére, de egyébként nem rossz csapat, a védelmet kicsit lassúnak érzem, remélhetőleg ebből nem lesznek nagy gondok. Jó lenne, ha Chadli is kapna azért pár percet a végén.![]()
Algériánál meg úgy tűnik, hogy Bentaleb is kezdeni fog.