Edző és vezetőség
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Edző és vezetőség
Gondolom olvasta a Kroos interjút és az kellemes nosztalgiát ébresztett benne.
Lope vagvágány volt sztem is, én sem értem Kroos szavait.
Egy edzőt marasztaltam volna egy fokkal tovább az elmúlt pár évből, az pedig Carlo.
De, ha azt nézzük, hogy ő kellett a ZZ érához és a sok BL-hez, akkor igazból őt sem.
Lope vagvágány volt sztem is, én sem értem Kroos szavait.
Egy edzőt marasztaltam volna egy fokkal tovább az elmúlt pár évből, az pedig Carlo.
De, ha azt nézzük, hogy ő kellett a ZZ érához és a sok BL-hez, akkor igazból őt sem.
ZIDANE
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ziro, uram! folytassa kéremziro4vr írta: Ez ellen annyi érvem lenne, mint a neved.

@Emílió: a barca meccs után, neked melyik a 2ik. legkedvesebb emléked a Lope éráról? nekem azért ez, mert utána kirúgták

2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
-
- Kedvenc játékosaid: Fabio Cannavaro,Ronaldo de Nazario
Érvelj csak nyugodtan, de ettől még én is, mások is úgy gondolkodnak, ahogy akarnak. Örülök, hogy mindenkinek van saját véleménye, hiszen ha ezt nem írnánk le, akkor nem lenne értelme a feldobott témáknak. Lopetegui az egyik legjobb, legfelkészültebb edző , csak nem kapott annyi türelmet, mint ZZ. A játékosai fejlesztésében élen jár, akárcsak Alguacil, vagy ten Hag. ZZ-nek ez nem is ment, nem is megy. Véleményem szerint nem a játékosok képességeivel van a gond, hanem a játék elemeinek összerendezésével. Zz-nek marha nagy szerencséje volt az Ancelotti által felépített rendszerrel, a játékosok érettségével. Jókor találkoztak. Motiválni tudta őket, de ez a mostani helyzet egy más szitu, és nagyon nem jól kezeli. De ez csak az én véleményem, ha úgy tetszik érveim egy kis része. Sajnos nem a játékról áradozunk itt, hanem annak nézhetetlenségéről, edzőváltás lehetőségéről, stb..ziro4vr írta: Ez ellen annyi érvem lenne, mint a neved.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Több éves próbálkozás után neki is “dobott a gép”.Kerlon írta: na, zironak is sikerült végre jó poént lerakni az asztalra![]()

We love Ziro

na, zironak is sikerült végre jó poént lerakni az asztalra

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Süti
ziro4vr írta: Ez ellen annyi érvem lenne, mint a neved.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
ziro4vr írta: Ez ellen annyi érvem lenne, mint a neved.

Kollégám meg azt hiszi az ő poénján röhögök.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Fabio Cannavaro,Ronaldo de Nazario
Visszahoznám Lopetegiut(kerül amibe kerül), vagy elhoznám az Ajaxtól Erik Ten Hag-ot a nyári transzferidőszakban, esetleg Alguacilt a Sosiedadtól. Ja, és nem nagyon igazolnék, csak visszahívnám az összes kölcsönadott legényt, hátha kiderülne, hogy nem is igazoltunk olyan rosszul az elmúlt időszakban, csak egy taktikailag felkészült emberke hiányzott az élről...MorataMartin írta:Na akkor jöhet LampardToniKroos írta: Na a Chesleanél megmutatták, hogy hiába klub legenda valaki, ha nem jön az eredmény, akkor mehet. Nem értem mi a francra várunk nyárig, ha egyáltalán szó van edző váltásról. Kicsit úgy érzem Perez az utóbbi időben "becsicskult" egy kicsit. Régebben sokkal keményebb volt az igazolások terén és az edzők se húzták eddig.Egyébként ha már itt tartunk a mostani edzői felhoztalt nézve, aki mozdítható, kit hoznátok Zidane helyett?
-
Mindegy ki jön ZZ távozása esetén amíg nem igazolunk értelmes játékosokat. Számomra Alaba leigazolása is teljesen értelmetlen lépés.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
kit ekintünk mozdíthatónak? Benitezt? szerintem könnyen mozdítható megfelelő edző nincs, ha ZZ megy akkor Rault ültetik le akiben én abszolút nem vagyok biztosMorataMartin írta:Na akkor jöhet LampardToniKroos írta: Na a Chesleanél megmutatták, hogy hiába klub legenda valaki, ha nem jön az eredmény, akkor mehet. Nem értem mi a francra várunk nyárig, ha egyáltalán szó van edző váltásról. Kicsit úgy érzem Perez az utóbbi időben "becsicskult" egy kicsit. Régebben sokkal keményebb volt az igazolások terén és az edzők se húzták eddig.Egyébként ha már itt tartunk a mostani edzői felhoztalt nézve, aki mozdítható, kit hoznátok Zidane helyett?
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Na akkor jöhet LampardToniKroos írta: Na a Chesleanél megmutatták, hogy hiába klub legenda valaki, ha nem jön az eredmény, akkor mehet. Nem értem mi a francra várunk nyárig, ha egyáltalán szó van edző váltásról. Kicsit úgy érzem Perez az utóbbi időben "becsicskult" egy kicsit. Régebben sokkal keményebb volt az igazolások terén és az edzők se húzták eddig.

Az egy dolog, Mourinhonak is szép, aztán tudjuk, hogy mennyi is ér az. Ez a kapcsolat elfáradt, számomra legalábbis nyilvánvaló. Van ilyen, általában 3-4-5 év után azt mondják edzőt kell váltani, Zidane kis megszakítással már 4,5 éve azt hiszem itt van. Pont itt az ideje, hogy a pályán és épp úgy a pálya széléről is új impulzusokat kapjon a csapat.Pad'em írta:Azért na, ne hasonlítsunk már egy Lampardot Zidanehoz. Nem éppen hasonlít a CV-jükToniKroos írta: Na a Chesleanél megmutatták, hogy hiába klub legenda valaki, ha nem jön az eredmény, akkor mehet. Nem értem mi a francra várunk nyárig, ha egyáltalán szó van edző váltásról. Kicsit úgy érzem Perez az utóbbi időben "becsicskult" egy kicsit. Régebben sokkal keményebb volt az igazolások terén és az edzők se húzták eddig.![]()
- Pad'em
Azért na, ne hasonlítsunk már egy Lampardot Zidanehoz. Nem éppen hasonlít a CV-jükToniKroos írta: Na a Chesleanél megmutatták, hogy hiába klub legenda valaki, ha nem jön az eredmény, akkor mehet. Nem értem mi a francra várunk nyárig, ha egyáltalán szó van edző váltásról. Kicsit úgy érzem Perez az utóbbi időben "becsicskult" egy kicsit. Régebben sokkal keményebb volt az igazolások terén és az edzők se húzták eddig.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Na a Chesleanél megmutatták, hogy hiába klub legenda valaki, ha nem jön az eredmény, akkor mehet. Nem értem mi a francra várunk nyárig, ha egyáltalán szó van edző váltásról. Kicsit úgy érzem Perez az utóbbi időben "becsicskult" egy kicsit. Régebben sokkal keményebb volt az igazolások terén és az edzők se húzták eddig.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
nem egy halott ötlet a német sem. viszont ha ő a kiszemelt akkor Ramosnak mennie kell. az én szememben ő az egyedüli öreg megmondó jampi aki a veszte lehet. nem érzem hogy egy Modric gáncsolná az edzőt mert fiatal ahogy Benzema is akármekkora instagangsta valahogy nem érzem belőle ezt.
- flori
ZZ második érája előtt volt megkeresés a német felé, amit el is ismert. Akkor még nem tartotta készen magát egy ilyen klubhoz.Yazid írta: kizártnak tartom, zöldfülű fiatal gyereket nem fognak edzőnek rakni a real madrid élére. nem róla voltak hírek hogy fél labbal a BMnél van már?
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Pad'em
Ha már új edző és projekt, és fiatalok beépítése, akkor Nagelsmann-nál nem hiszem, hogy találnánk jobb opciót. Nem annyira zöldfülű ő azért, Lipcsét elég jól kormányozza. Nyilván egy Real Madrid teljesen más kávéház, sok időt nem kapna itt, szóval perpill meglepne ha elvállalná, ráér még vele, nem hiszem, hogy kockáztatna ekkorát. Ha igen, akkor tökös, és csak remélhetnénk, hogy nem jár úgy, mint Lopetegui.
Amúgy az öregek közül sanszos, hogy Marci, Ramos, Isco nem lesz már itt jövőre, Benz, Modric, Kroos meg nem annyira rebellis, hogy megbuktatná két hét alatt, ha nem tetszik nekik valami.
Amúgy az öregek közül sanszos, hogy Marci, Ramos, Isco nem lesz már itt jövőre, Benz, Modric, Kroos meg nem annyira rebellis, hogy megbuktatná két hét alatt, ha nem tetszik nekik valami.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
ő vészmegoldás volt csak jól jöttünk belőlewZoLee7 írta:Zidane meg ennyi taoasztalattal sem rendelkezettYazid írta: kizártnak tartom, zöldfülű fiatal gyereket nem fognak edzőnek rakni a real madrid élére. nem róla voltak hírek hogy fél labbal a BMnél van már?
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Zidane meg ennyi taoasztalattal sem rendelkezettYazid írta: kizártnak tartom, zöldfülű fiatal gyereket nem fognak edzőnek rakni a real madrid élére. nem róla voltak hírek hogy fél labbal a BMnél van már?