Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. június 26., hétfő 8:52

Egy pörgős szám meg szétszűrőzött, narancsos képi világ nálam nem a vietnámi háború hangulata. Könnyű téged megvenni. :D
Nem illik.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. június 26., hétfő 8:41

Ami nálam feldobta, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!dobtak a romantikus szálat, bedobták a vietnami háború időszakát, ezáltal a zenék ütöttek. Hangulatban pont emiatt szerintem fasza.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. június 26., hétfő 8:25

Én is megnéztem a Kongot, mikor a majom pusztított az látványos volt, de az emberek jelenetei szó szerint fájtak. A karakterek 90%-a tök felesleges volt.

Gündogan skálán egy Gago.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 26., hétfő 7:15

Remy írta:Kong újrázva, másodjára is ütött a mozi. B-) Bad Moon Risin' :rock:
Pont nemrég néztem meg. Oriasi klisé. Kiszámítható minden pillanata. Az ilyen film nem szórakoztató es meg csak agy ki kapcsolatra sem jo. Azt hittem sikerül valami újat belevinni, de nem mondom hogy meglepődtem az ellenkezőjén. Értékelésem: kimennek a moziból.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. június 26., hétfő 6:45

Kong újrázva, másodjára is ütött a mozi. B-) Bad Moon Risin' :rock:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. június 22., csütörtök 22:04

Brutál, hogy Anthony Hopkins még egy Transformers filmben is király. Zseni az öreg.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. június 22., csütörtök 13:36

Realista24 írta:
rashidm írta:
FF? Fantastic Four? :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Fogadást buktam, már nem tudom melyik kancsó miatt kellett megnéznem, de biztos ziro volt :lol:
Minek az embernek ellenség... :shifty: :mrgreen: :lol:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 22., csütörtök 13:21

rashidm írta:
Fogadást buktam, már nem tudom melyik kancsó miatt kellett megnéznem, de biztos ziro volt :lol:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 22., csütörtök 13:20

Remy írta:
Realista24 írta: Te meg négy vagy öt este megnézed, újra és újra, miközben elhasználsz egy százas zsepit, aztán itt próbálod lenyomni mindenkinek a torkán ezeket a foshalmazokat, hogy mekkora nagy zseniális darabok.
1 - nem nézem
2 - nem tolom le senki torkán. A különbség inkább az, hogy ha dicsérve van itt valamelyik, akkor szarba sincs nézve az ember. (mindezt úgy, hogy XY meg se nézi az adott filmet) :) Mert hát csak egy egysejtűnek tetszhet egy ilyen film.
2 - nem tolod le? Amíg párszor nem lettél figyelmeztetve, mindenkit elküldtél kis híján az anyjába, aki nem verte ki egy harisnyás férfira. Az utolsó mondatottal nagyjából egyetértek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. június 22., csütörtök 13:17

Realista24 írta:
Ennek ellenére érdekes módon mégis sokszor megnézel valami szart, hogy utána lehúzd itt a fórumon. :hmmm:
Ha már ilyen jó megfigyelő vagy, akkor olvashatnád, hogy mindezeket azért nézem, hogy könnyebben el tudjak aludni, és egy FF filmhez kell 4 vagy 5 este, hogy végezzek :lol: Te meg négy vagy öt este megnézed, újra és újra, miközben elhasználsz egy százas zsepit, aztán itt próbálod lenyomni mindenkinek a torkán ezeket a foshalmazokat, hogy mekkora nagy zseniális darabok.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. június 22., csütörtök 13:16

Realista24 írta: Te meg négy vagy öt este megnézed, újra és újra, miközben elhasználsz egy százas zsepit, aztán itt próbálod lenyomni mindenkinek a torkán ezeket a foshalmazokat, hogy mekkora nagy zseniális darabok.
1 - nem nézem
2 - nem tolom le senki torkán. A különbség inkább az, hogy ha dicsérve van itt valamelyik, akkor szarba sincs nézve az ember. (mindezt úgy, hogy XY meg se nézi az adott filmet) :) Mert hát csak egy egysejtűnek tetszhet egy ilyen film.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 22., csütörtök 13:11

Ennek ellenére érdekes módon mégis sokszor megnézel valami szart, hogy utána lehúzd itt a fórumon. :hmmm:
Ha már ilyen jó megfigyelő vagy, akkor olvashatnád, hogy mindezeket azért nézem, hogy könnyebben el tudjak aludni, és egy FF filmhez kell 4 vagy 5 este, hogy végezzek :lol: Te meg négy vagy öt este megnézed, újra és újra, miközben elhasználsz egy százas zsepit, aztán itt próbálod lenyomni mindenkinek a torkán ezeket a foshalmazokat, hogy mekkora nagy zseniális darabok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. június 22., csütörtök 13:09

Én eddig egyetlen részét sem láttam.

Az utóbbi két évről valami nagyon minőségi dráma, horror jöhetne, köszi előre is! :salute:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. június 22., csütörtök 12:47

h3x0r írta: Ja, nezzem meg az elozetest, amiben ott van az egesz film tartalma, vagy vigjatekoknal a legjobb poenok 70%-a. Persze hogy nem lehet az egesz (!) filmet 15 perc alapjan ertekelni, de ha mar latod, hogy az elso negyed ora nem hogy gyengebb vagy kevesebb dolog tortenik, hanem konkretan idegesit, mert annyira felhuzott, akkor semmi ertelme vegigszenvedni az egeszet.
De ez most olyan dolog, amivel nem tudsz mit csinálni. :D

Más: Fincher rendezi hivatalosan is a World War Z 2-t. :| Egyrészt WTF, másrészt rohadtul kíváncsi vagyok, hogy egy ekkora rendező mit tud kezdeni egy ilyen alapanyaggal. :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. június 22., csütörtök 12:34

Remy írta:
h3x0r írta:Azert nem mindegy, hogy valaki 15 perc utan megy ki egy filmrol, vagy vegignezi es utolag szol, hogy ja, amugy szar volt, adjatok vissza a penzem. Mint ahogy egy etteremben is az elso falat utan szolsz, hogy romlott a kaja, nem azutan, hogy mar jollaktal.
Jó, itt akkor értelmét is vesztette a mozi és étterem összehasonlítás. Ennyi erőből ott volt az előzetes, mint ízelítő (nem is 1). Egy több, mint 2 órás filmet 15 perc után értékelni, olyan, mintha előzetes után cikket írnál egy adott filmről. Sok értelme nincs.
Ja, nezzem meg az elozetest, amiben ott van az egesz film tartalma, vagy vigjatekoknal a legjobb poenok 70%-a. Persze hogy nem lehet az egesz (!) filmet 15 perc alapjan ertekelni, de ha mar latod, hogy az elso negyed ora nem hogy gyengebb vagy kevesebb dolog tortenik, hanem konkretan idegesit, mert annyira felhuzott, akkor semmi ertelme vegigszenvedni az egeszet.
KAG írta:Egyébként sokkal inkább a nézők/fanok próbálják letolni ezt a torkodon, hogy ez igenis jó film és te vagy a szar.
De ez nem csak a fanokra, hanem a legnagyobb utalokra is igaz. Mikor nem tetszett neki egy resz, utana direkt megnezi a kovetkezot is, pedig pontosan tudja, hogy azt sem fogja szeretni, csak azert, hogy utana le tudja nyomni a torkodon, hogy ez mekkora egy nagy tragya.

(Mondom ezt ugy, hogy az elso reszt 10 evvel ezelott szerettem, a masodik es harmadik egy esti filmnezesnek elment, a negyediket talan 20 perc utan inkabb kikapcsoltam, az otodik meg nyilvan nem fog erdekelni.)

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. június 22., csütörtök 12:22

Realista24 írta: És igen, nekem értékesebb 1,5 óra, ha úgy töltöm el, hogy élvezem is azt az időt, nem egy olyan filmre, amit csak lehúzok utána úgyis.
h3x0r írta:Azert nem mindegy, hogy valaki 15 perc utan megy ki egy filmrol, vagy vegignezi es utolag szol, hogy ja, amugy szar volt, adjatok vissza a penzem. Mint ahogy egy etteremben is az elso falat utan szolsz, hogy romlott a kaja, nem azutan, hogy mar jollaktal.
Jó, itt akkor értelmét is vesztette a mozi és étterem összehasonlítás. Ennyi erőből ott volt az előzetes, mint ízelítő (nem is 1). Egy több, mint 2 órás filmet 15 perc után értékelni, olyan, mintha előzetes után cikket írnál egy adott filmről. Sok értelme nincs.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. június 22., csütörtök 12:13

Mondjuk félreértés ne essék, nem a szériát akarom védeni, mert azt a pénzt lehetne más projektekre is költeni. De sehol nem láttam azt, hogy az emberek torkán azt akarták volna letolni, hogy ez most iszonyat jó lesz. Mindemellett ennek a résznek jósolnak a leggyengébb első hétvégés bevételt, szóval már kialakult egy általános vélemény az egész szériáról.
Egyébként sokkal inkább a nézők/fanok próbálják letolni ezt a torkodon, hogy ez igenis jó film és te vagy a szar.
Én is mindig kapom az ívet, ha elkezdem magyarázni, hogy nem jó film, raádásul meg is indoklom, hogy számomra miért nem az szóval nem csak köpködök.

Ennek ellnére viszont ők pont ezt teszik visszafelé, mindenféle indoklás nélkül.
Ha meg kapok is indoklást, akkor az amit írtatok.
Ezt nem úgy kell nézni, meg ezt nem kell komolyan venni.

Dehát család, össze kell tartani na. :mrgreen: :lol:
ZIDANE

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. június 22., csütörtök 12:12

Remy írta:Mondjuk az összes filmről úgy jönnék ki, hogy szar, kérem vissza a pénzem. Ingyen lenne végig a mozi. :mrgreen:
Azert nem mindegy, hogy valaki 15 perc utan megy ki egy filmrol, vagy vegignezi es utolag szol, hogy ja, amugy szar volt, adjatok vissza a penzem. Mint ahogy egy etteremben is az elso falat utan szolsz, hogy romlott a kaja, nem azutan, hogy mar jollaktal.
Remy írta:Már bocs, de ki az a hülye, aki kiad 2-3 ezer forintot azért, hogy 15 perc után kijöjjön a filmről?
Ki az a hulye, aki ebben az esetben nem tudja visszakerni a mozijegy arat, vagy bevaltani egy masik filmre?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2017. június 22., csütörtök 12:14-kor.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. június 22., csütörtök 12:07

Remy írta:Már bocs, de ki az a hülye, aki kiad 2-3 ezer forintot azért, hogy 15 perc után kijöjjön a filmről?

Lehet csak én vagyok ennyire skót ebben az országban, de ennyi pénzt kidobni az abalakon, brutál. Mert mit várt? Egy széria 5. része, egy olyan szériáé, ami kritikailag sosem volt dicsérve.

Persze megint én vagyok a hülye. Fast és Transformers témában bármit mondok, be vagyok támadva. Elképesztő.
Eleve lehet diák volt, ingyen kapta a jegyet, nyerte, stb. De biztos hülye, mert csak.

És igen, nekem értékesebb 1,5 óra, ha úgy töltöm el, hogy élvezem is azt az időt, nem egy olyan filmre, amit csak lehúzok utána úgyis.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. június 22., csütörtök 12:04

füst írta:Hát én most igazat adok Remynek, nincs azzal gond ha valaki otthagyja a filmet mert annyira nem jön be, de tudni lehet hogy egy transformers 5 esetében mit kap az ember a pénzéért, ennek tudatában mégis megvenni a jgyet majd 15 perc után távozni... hát nem túl bölcs dolog, szerintem ez belátható.
Hogy a filmről is írjak, nem láttam és boldog vagyok.
Nem láttam a filmet, de lehet olyan ember állt fel, akinél az első 4 még nem vágta ki a biztosítékot, sőt tetszett. Lehet ez a rész az előzőekhez képest is siralmas.

Egy normális társadalomban, ahol van fogyasztóvédelem, így kéne működnie. Azért a filmstúdiók is elég sokszor átverik az embereket, és kihasználják azt, hogy a mozizás tk egy zsákbamacska. Főleg azoknak, akik nem olvasnak kritikákat.
Merci Zizou!

Vissza: