Nem lenne az, ha nem azt próbálnátok meg kiolvasni, amit nem is írtam le..kiserik írta:Visszajöttek a B-ből, küzdöttek, 5 évig, mint malac a jégen, az utolsó 2 évben rendre hetedik hely, majd jött Conte és egycsapatos lett az olasz bajnokság. Persze ehhez neki sok köze nem volt, ez nem nagy kunszt. Bezzeg átvenni az egycsapatos bajnokság bajnok csapatát, és ott tartani (Allegri), az hatalmas teljesítményGalacticos írta:
A juveval ugy nyert bajnoksagot hogy elotte a juve 7. Lett a szezonba, akkor sehol nem volt az egycsapatos vagy juve dominancia. Az ott nala indult el.Hagyd! Ismét értelmetlen vita...
Noch1mal:
-szerintem (és ettől szubjektív, ebbe lehet belekötni) nem egy zseni
-elismerem a címeit (mert meg kell azokat is nyerni valahogy, ha az ellenfélnek 11 fél lábú játékosa van, akkor is)
-viszont szerintem ha vannak jó dolgai, amellett csúnyán tud bukni, nagyon (és nekem igazából ez a nagyon nagy bajom vele)
A 11-12-es, (Juve 7. hely után bajnoki cím) szezonra is elköltött 80milliót (100 ki, 20ért adott a csapat), nem az volt, h 10 újszülöttel húzta be a Scudettot. (ezt se írtátok, tudom)
Igen, az első cím am. elég szoros volt, de addigra az inter már szét volt esve, a Milan onnan indult arccal lefelé a lejtőn/szakadékba. Azután a szezon után nem is volt ellenfelük aztán a serie-a-ban...
De mind1, a zsenije nekem nem akkor a zseni, meg inkább amiatt nem gondolom, hogy nekünk való, mert amiket leírtam. Nekem ez vele a bajom.