Szerintem is ez a legfőbb ok, de pont ez mutatja is, hogy közel sem ér 100 milliót.. Tehetséges gyerek, de nem kicsit volt túlfújva az elmúlt időszakban. Ott van pl Verratti, aki a harmatgyenge olasz válogatottban is tudja hozni a játékát, nem csak a neki tökéletesen fekvő PSG-ben, pedig aztán ott nincsenek nagy nevek körülötte. Csak remélni tudom, hogy ez az év felnyitja a vezetőségünk szemét, és nem a franciára megy el az igazolásokra szánt pénz fele..torjack írta:Vagy az is közrejátszhat, hogy nincs mellette Pirlo és Vidal, Marchisio is sérült, a helyetteseik meg nem ütik az elődök szintjét.
Pontatlan volt, nem mozgott, nem kérte a labdát, és a védekezésétől se dobtam hátast. Még egy meccs, amin nem győzött meg..Hungarokatalán írta:Sajnos, nem láttam a meccset. Tényleg ennyire rossz volt?
Konkrétan annyira nem, hogy nekem személy szerint abban az időszakban, amit láttam, Lemina ügyesebbnek tűnt. Most nézem, hogy a gólt is ő lőtte, de passzolni is jobban tudott, és sokkal aktívabb volt, többször kérte a lasztit.Kerlon írta:Semmivel sem tűnik jobbnak, mint a "helyettesek "...