HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. december 5., vasárnap 20:46
Remy írta:
Hamilton egész hétvégén, kezdve a szabadedzésektől ostoba manővereket csinált, nem kapott semmi büntetést.
És nyeri a futamot.
Maxot megbüntetik.
A böfögésen kívül tudsz érdemben is hozzászólni a topichoz? Ilyenkor mindig megjelensz, idetolsz pár röhögő fejet és lelépsz.
Hozzá szótlam érdembe, te sírod a szarságoddal tele a topikot, nem tűnt még fel?
alexoxladjackoxi írta:
Kerlon írta:
Én csak annyit szólok hozzá, hogy Verstappen ugyanaz a hülye gyerek, amiért sokan megutálták a kezdetekkor. Egy barom.
El is engedhetné, az mennyivel jobb lenne. Mondjuk akkor Bottasnak hívnák, nem Verstappennek. Közben vicc, hogy a Merci megint mennyivel gyorsabb volt, mint a Red Bull. Sérült autóval 7 másodpercet adott Maxnak, és a holland a fasz, hogy védekezik, nem?
Szerintem te nem tudod a különbséget a gyenge sofőr és a világbajnok között. A világbajnok kétszer inkább elengedte az autót és nem esett ki, míg a holland inkább belemegy aztán kiesik. Ugye az egyiknél a faszért büntetik a hollandot, a másiknál meg miért nem büntették a brittet. Na itt a különbség, a holland belemegy, a britt meg elrántja a kormányt.
Hozzáteszem, hogy én nem szurkolok Hamiltonnak, viszont már nagyon nevetséges, amit a Verstappen szurkolók művelnek.
BÖFF BÖFF BÖFF
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K