Remy írta:hamesz írta:Prison Break 5X1 egy sima felvezető rész. De ahhoz képest úristen milyen és mi jön még. Ebbe van potenciál. Lehet, hogy mégis igazat mondtak a készítők, hogy jobb lesz mint az első évad? :O Még mindig a hatása alatt vagyok miután meg megnéztem a következő rész promoját már még jobban.

Ennyire azért nem volt jó.
Az érdeklődést felkeltette viszont.
A hangulat az nagyon ott volt. És újra rejtélyes, mint anno az első. És potenciál is van benne. Szerintem ez egy korrekt kezdés volt egy szép kis felvezető és a lényegi dolgok most fognak majd indulni a második résszel. Viszont az első rész vége az durván jó jelenet.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mikor Scofield beszél aztán meg az őrhöz arabul szól közbe a zene meg ami megy alatta te jó ég. Egyébként a zene az végig jó meg az intro is nagyon adja. Ha leszámítjuk azt, hogy mekkora szökés rajongó vagyok korrekt kis felvezető volt, mint mondtam amiben ott a potenciál és úgy néz ki ha nem rontják el, akkor kapunk egy király évadot. Bár igazán adhattak volna dupla részt.

Nézettségre az első rész okéé... 18-49-ben ami számít a foxnál elkapott szinte mindenkit.