Na pont ezért mondtam hogy olyan vagy mint a műsorvezető a korábban linkelt videóbanlehet arrol akartal beszelni, de nem mondtad/irtad, max gondoltal ra.

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. november 13., szerda 9:35
Na pont ezért mondtam hogy olyan vagy mint a műsorvezető a korábban linkelt videóbanlehet arrol akartal beszelni, de nem mondtad/irtad, max gondoltal ra.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 13., szerda 9:06
Orban a par jo gondolatan kivul hagyta/reszese volt/vezette az egesz orszag lepusztulasat, sokkal tobb a szutyok, mint a jo. Trump ennek pont az ellenteteM1Ö írta:De jó lenne a mostani vezetés helyett az Orbán/Fico és társai féle felfogás. Tudom én, hogy gond van a mostani irányítókkal, de tényleg a másik oldal kell nekünk? Mert olyan sok választás az EUban sincs, csak a 2 véglet.hehetheoriginal írta: még egy ok, hogy vegre rendbeszedjuk az eu-t, es osszekapjuk magunkat
Amúgy nagyon érdekes vagy, lehet van benned egy kis skizofrénia.Orbánt elküldenéd a picsába, de éljen Trump és pusztuljon a mostani EU vezetés.
lehet arrol akartal beszelni, de nem mondtad/irtad, max gondoltal ra.Szövegértelmezésből megkaptad a mai karódat is, a gazdasági hatásokról beszélek nem az iskolareformról.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. november 13., szerda 9:05
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. november 13., szerda 8:57
De jó lenne a mostani vezetés helyett az Orbán/Fico és társai féle felfogás. Tudom én, hogy gond van a mostani irányítókkal, de tényleg a másik oldal kell nekünk? Mert olyan sok választás az EUban sincs, csak a 2 véglet.hehetheoriginal írta: még egy ok, hogy vegre rendbeszedjuk az eu-t, es osszekapjuk magunkat
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. november 13., szerda 8:52
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. november 13., szerda 8:50
Én megértem, hogy valakinek Trump politikája a szimpatikusabb, de azért ez a kijelentés elég meredek volt. A Biden adminisztráció igenis aktívnak számított, és több dologban ugyanazt képviselte, mint amit Trump is mond, mint amiben különböznek.hehetheoriginal írta: Ahogy nezem trump mar most kb 5 nap alatt tobbet tett, mint a biden banda 4 ev alatt
Ez minden ideológiai trendre érvényes? Vallásokra, nacionalizmusra, piaci fundamentalizmusra, stb. is? Vagy csak azokra, amelyekkel nem értünk egyet? Mert utóbbiról szólt az egész 20. sz.hehetheoriginal írta: Miert ne örülnék, ha ki lenne irtva az ideologiai szarsag az iskolakbol - az onnan indulo trendek elernek europaba is - es ertelmesebb, normalisabb felnottek lesznek a mostani gyerekekbol?
Vagy ne oruljek neki, mert amerikaiak? Nem vagy te egy kicsit rasszista?![]()
Ebben pedig maximálisan egyet tudok érteni. A nemzetállamok EU-ja, ahol minden ország a saját pecsenyéjét sütögeti, mint most, az nem sok jóra van ítélve a globális színpadon.Mas temaban, lehet nem lesz jo europanak, nem tudom, senki se tudja, mindenesetre ha igy lesz, még egy ok, hogy vegre rendbeszedjuk az eu-t, es osszekapjuk magunkat.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 13., szerda 8:45
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. november 13., szerda 8:38
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 13., szerda 8:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 13., szerda 8:03
Pedig csak meg akartalak erteni igy 20 ev utanhehetheoriginal írta: Semmi. En jol elek.
Csakafidesz, narisari 26ban is 2/3![]()
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 13., szerda 8:03
Bocs, de azon, hogyhehetheoriginal írta: Pont ez a lenyeg, hogy mar ezzel többet tett, mint biden, de nem erted![]()
Untatsz, keresek mas szorakozast![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 13., szerda 8:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 13., szerda 7:59
Akkor mi a bajod Vityaekkal? Azok is igernek mindent, meg hazudoznak.hehetheoriginal írta: A semminel a barmi is tobb![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 13., szerda 7:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 13., szerda 7:57
De mivel tett tobbet? Hogy igert valamit, amit lehet nem tart be?hehetheoriginal írta: Pont ez a lenyeg, hogy mar ezzel többet tett, mint biden, de nem erted![]()
Untatsz, keresek mas szorakozast![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 13., szerda 7:52
HozzászólásSzerző: swfan » 2024. november 13., szerda 7:47
Hát sorry, de te vagy itt extázisban, hogy mi mindent tett eddig, miközben még 3 hónap van addig, mire bármit is tehethehetheoriginal írta:Wow tenyleg? You don't sayswfan írta:
Január 20-án iktatják be, ugye vágod? Semmit nem "tett" eddig, mivel nem is tehetett. Nem elnök még.
Ez a "woke"-olás meg borzasztó unalmas
Nem tudtam.
Azt hittem mar masnap azonnal ő az elnok![]()
![]()
HozzászólásSzerző: bluebike » 2024. november 13., szerda 7:44
Ha MP esetleg egy pszichopata diktátor, akkor is rá kell szavazni, mert jobb 2 ilyen, ami ellentétes irányba húz, és ezzel kioltják egymást, mint egy ami nincsen semmilyen szinten korlátozva, ha már OV teljesen leépítette a fékek és ellensúlyok rendzserét.'shutterisland írta:ennyi a lenyeg, amit a pali elmondott.A NER Hóhéra MP, nem messiás.
ket rossz (de legalabbis ketseges) alternativa kozul is ki lehet valasztani a kevesbe rosszat, gondolom ha a forumon akarkit megkerdeznenek, hogy le kell vagni az egyik karod, de te dontheted el, melyiket, akkor mindenki el tudna donteni, hogy jobbkezeskent inkabb a bal karomat adom vagy forditva.
nincs mas lehetoseg, vagy nyer a tisza, vagy nyer a fidesz, a biztos rossz helyet pedig bevallaljak az emberek a ketsegeset.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 13., szerda 7:39
Wow tenyleg? You don't sayswfan írta:Január 20-án iktatják be, ugye vágod? Semmit nem "tett" eddig, mivel nem is tehetett. Nem elnök még.hehetheoriginal írta: Ahogy nezem trump mar most kb 5 nap alatt tobbet tett, mint a biden banda 4 ev alatt![]()
Ezzel az oktatasreformmal, hogy kitakaritjak a politikai ideologiakat es a woke nyomorultsagot az iskolakbol, felhatalmazzak a szuloket, hogy eltavolithassak a gyenge/kartekony tanarokat es hogy decentralizálja az oktatas vezeteset, megszunteti a washingtoni propagandagyarto kozpontot es visszaadja az oktatás szervezeset az egyes allamoknak.
Nagy baratja , faszszopo Viktor követhetne, masolhatna ezt az utat, 26ig pont van ra ideje, hogy utana el tudjon takarodni a budos kurvaanyjaba
Ez a "woke"-olás meg borzasztó unalmas
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 13., szerda 7:33
Ahogy kiseriknek isSteve írta: Ferni, Erik, nektek hogy van ennyi szabadidőtök?
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem