nem úgy volt, hogy változnak a meccskezdési időpontok, és nem lesznek ilyen késői meccsek? most meg látom, hogy a köv. 22:30

HozzászólásSzerző: jansky » 2015. augusztus 25., kedd 19:47
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. augusztus 25., kedd 19:03
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. augusztus 25., kedd 18:45
Én még erre sem tudok gondolni, mert rekordösszegért most is el lehetne adni, a walesi válogatottal meg nem fogja megváltani a világot. Egyszerűen Perez a fejébe vette, hogy Bale a FutureRonaldo, nem foglalkozva azzal, amit a faszitól a pályán lát.Másra nem tudok gondolni, hogy most lehoz egy nem túl acélos szezont, viszont mondjuk az eb-n villog, aztán eladjuk rekord összegért a MU-nak. Más amúgy se venné meg nagyon, legalábbis megfelelő összegért, azaz legalább 60 misiért.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 25., kedd 18:18
Másra nem tudok gondolni, hogy most lehoz egy nem túl acélos szezont, viszont mondjuk az eb-n villog, aztán eladjuk rekord összegért a MU-nak. Más amúgy se venné meg nagyon, legalábbis megfelelő összegért, azaz legalább 60 misiért.CS0ki írta: És tényleg Perezt nem értem. Olyan szitnen adja magát az eladása, hogy nem tudom felfogni, hogy ez miért nem lett meglépve. Pénzügyileg, csapat szempontjából, mindenhogy óriási biznisz lenne. Nem látomk azokat a tényezőket, amik itt tartják a faszit.
HozzászólásSzerző: kodo » 2015. augusztus 25., kedd 17:43
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 25., kedd 17:39
Dehogy volt.Az nem kènyszerito ha szelrol egybol bepasszolja kozepre oszt majd èrkezik valaki...ezt tudta,meg èrkezni a labdára a kapu elott,jo szabadrugások,lovèsek a tizanhatoson kivulrol,de mikor kicsit gondolkodni krlellett volna azonnal behalt.Piszok gyors,mindez simán fasza a pl-ben,de nem itt.képes volt kényszerítőzni
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. augusztus 25., kedd 17:29
Pedig szerintem egyértelmű és nagyon egyszerű; a vezetés anno Perez papával az élen eldöntötték, hogy a poszt Cristiano utáni időkben (ami véleményem szerint egyre közelibb) neki kell lenni az egyik húzóembernek a csapatban. Életkorból, "tehetségből" (ki-ki értse úgy ahogy akarjaÉs tényleg Perezt nem értem. Olyan szitnen adja magát az eladása, hogy nem tudom felfogni, hogy ez miért nem lett meglépve. Pénzügyileg, csapat szempontjából, mindenhogy óriási biznisz lenne. Nem látom azokat a tényezőket, amik itt tartják a faszit.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. augusztus 25., kedd 17:07
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. augusztus 25., kedd 16:59
Támadás nélkül kérdezem. Ha szerinted fejben összekapná magát akkor csapatszinten együtt tudna működni a kerettel és egy jó focit játszanánk? Én sajnos ebben kételkedek, de meggyőzhető vagyok érvekkel, de amit a pályán nyújtott eddig, abból nem következik ez.kodo írta:mai modern focit írtam, nem szép focit, főleg nem azt a focit ami nekem tetszik. ez lényeges különbség.
amit Balet illeti fizikai adottságai (testfelépítés, gyorsaság) rendben vannak, senki ne mondja nekem, hogy a mai labdarúgásban nem lehet ezekkel érvényesülni ha mentálisan rendben van az illető. nézzétek meg a mai játékosfelhozatalt és a tíz évvel ezelőttit.
cselek, gólok nem jönnek neki ezt látja mindenki, de ha kicsit visszavenne az arcból és alázatosabbá válna, meg is lenne az eredménye (lásd utolsó szezonja a spursben). nem egy labdazsonglőr, sose fog olyan fineszesen játszani, mint mondjuk Isco csak hogy a csapatnál maradjunk. de sajnos ebben a kicsit leegyszerűsödött, direktebb fociban ami napjainkat jellemzi elegek lennének a tulajdonságai, de mint mondtam ez fejben fog eldőlni nála. és egyre kevesebb ideje marad észbe kapni.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2015. augusztus 25., kedd 16:52
Az a 1,5 év is olyan volt, hogy statisztikában tényleg elit, de amúgy játékban "semmi". Tudom, vezér volt, meg csak azt nem vert meg akit nem akart! De nézze vissza bárki az utolsó Spurs-ös szezonját... Ha abból senkinek ne jön le az , hogy simán képes volt eltűnni fél órákra (pedig ott Ő volt az alfa meg az Omega, meg minden róla szólt) akkor törlöm magam a fórumról.
ha visszamegy majd egyszer a PL-be, akkor ott sem lesz jobb.
Mi volt az a nagy fejlődés?
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. augusztus 25., kedd 16:50
Nem mondom, hogy nincs benne igazság, de én a helyében inkább úgy fogalmaznék, hogy Cristiano és Bale együtt a jelenlegi Real legnagyobb problémája. Sokan megfogalmazták már, de egy 100 millás játékos egyszerűen nem ülhet a padon, innentől kezdve be van határolva a mozgásterünk (mert vagy játszik az illető, vagy jó pénzért el kell adni). A vezetés előbbi mellett tette le a voksát, valahol abszolút érthető mód; de az világosan látszik, hogy ez a helyzet (CR7 és Bale is egy csapatban) sokáig nem tartható és véleményem szerint a portugálon jövőre túl is ad a Real Madrid.Itt a cikk ami tártalmazza Roberto Gómez véleményét
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. augusztus 25., kedd 16:44
Akkor mi volt az az állítása, hogy ilyen már évek óta nem volt?tucsoki írta:Sosem azt a másfél évet képzelte túl RMFC, hanem Bale fejlődését látva alkotott véleményt. Volt legjobb fiatal játékos, stb, erre gondolok, gondol, ha nem lenne egyértelmű.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. augusztus 25., kedd 16:35
Sosem azt a másfél évet képzelte túl RMFC, hanem Bale fejlődését látva alkotott véleményt. Volt legjobb fiatal játékos, stb, erre gondolok, gondol, ha nem lenne egyértelmű.M1Ö írta:Teljesen mindegy! RMCF egyszer bedobta, hogy Ő (meg az ilyen játékosok) a jövő. Csak azt már Ő sem vette észre, meg úgy kb senki, hogy egy szaros közepes Spursben volt 1,5 jó éve. Az a 1,5 év is olyan volt, hogy statisztikában tényleg elit, de amúgy játékban "semmi". Tudom, vezér volt, meg csak azt nem vert meg akit nem akart! De nézze vissza bárki az utolsó Spurs-ös szezonját... Ha abból senkinek ne jön le az , hogy simán képes volt eltűnni fél órákra (pedig ott Ő volt az alfa meg az Omega, meg minden róla szólt) akkor törlöm magam a fórumról.
Ő is csak egy újabb túlfujt (amúgy nem rossz) játékos, semmi több. A fejemet teszem rá, hogy ha visszamegy majd egyszer a PL-be, akkor ott sem lesz jobb.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. augusztus 25., kedd 16:12
HozzászólásSzerző: kodo » 2015. augusztus 25., kedd 15:57
HozzászólásSzerző: eReMA » 2015. augusztus 25., kedd 15:48
...és bőven lehet benne valami.túl buta a szép focihoz az ilyen.
HozzászólásSzerző: eReMA » 2015. augusztus 25., kedd 15:30
Ne haragudj, de ez kb. kicsapta a szememet a hozzászólásból. Itt mire gondolsz? Tengerparti hacienda, Bentley meg minimum egy butácska Prada modell? Mása nem sok van, ami ma az elit fociban kéne, az ziher. Hát mer'hogy:mert mindene megvan ami a mai modern fociban kell, csupán az akarat és az alázat hiányzik.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 25., kedd 15:18
Kik azok?Mert ebben a mai felhozatalban èn nem látok egyet sem.Vosztok írta:Én igazán annak örülnék, ha Bale-CR kombó árából jövőre vennénk 3-4 minőségi, sikeréhes fiatal labdarúgót.
HozzászólásSzerző: Vosztok » 2015. augusztus 25., kedd 13:51
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. augusztus 25., kedd 13:44
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem