Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
TheBull6

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. július 20., csütörtök 20:47

Jigsaw Official Trailer #1 (2017) Saw 8 Horror Movie HD

Nem is tudtam, hogy lesz új rész. :lol:

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. július 20., csütörtök 20:31

Dunkirk (2017)

Vegyesek az erzeseim a filmmel kapcsolatban. Egyreszrol maga a rendezes, vagas, fenykepezes, diszlet, zene, lenyegeben az egesz tobbnyire CGI mentes latvanyvilag a legmagasabb szintet kepviseli, mar most biztos vagyok benne, hogy a kulonbozo technikai kategoriakban tarolni fog az Oscar galan. Viszont hianyoznak a szereplok, a tortenet, az osszes dialogust egy A4-es papirra ki lehet nyomtatni. Lenyegeben 100 percen keresztul ebben a mernoki pontossaggal megrajzolt vilagban sodrodunk, ami a folyamatos feszultsegkeltes miatt hangulatos, ugyanakkor egy eleg nagy hianyerzetet is hagyott bennem.

szerk.: Ez nem egy kozonsegkedvenc Interstellar, sokkal inkabb egy megoszto Gravity.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. július 20., csütörtök 13:43

messideco írta:Tudnátok olyan filmet, akár sorozatot is, sőt, ajánlani ahol alternatív történelem vagy párhuzamos univerzum van bemutatva, pl. mi lett volna a történelem alakulása, ha. Elég tág ez, nagy a merítési kategória, lehet itt scifi, poszt apokaliptikus cucc stb. Ilyenekre gondolok pl. mint a Majmok bolygója, Man in High Castle, Handmaids tale, District 9, Children of men, Man from earth stb stb. Előre is köszönöm, ha veszitek a fáradtságot! :)
The Man in the high castle. :salute:

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2017. július 20., csütörtök 13:32

Tudnátok olyan filmet, akár sorozatot is, sőt, ajánlani ahol alternatív történelem vagy párhuzamos univerzum van bemutatva, pl. mi lett volna a történelem alakulása, ha. Elég tág ez, nagy a merítési kategória, lehet itt scifi, poszt apokaliptikus cucc stb. Ilyenekre gondolok pl. mint a Majmok bolygója, Man in High Castle, Handmaids tale, District 9, Children of men, Man from earth stb stb. Előre is köszönöm, ha veszitek a fáradtságot! :)
"And my heart will leave you never."

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. július 19., szerda 22:02

War for the Planet of the Apes
(konkret spoilerek nelkul)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hat, nem is tudom.. Magara a kezdesre nem panaszkodom, mert az a kis harc az elejen jo volt. Majd mikor vartam, hogy ezt az intenzitast vegig fenttartsak, 40 percig olyan vontatott lett a tortenet, hogy hihetetlen. Konkretan levettem a szemuveget es kicsit korbenezve lattam, hogy masok is unjak. Viszont a film masodik reszere felporogtek az esemenyek, egyre jobban elveztem, 1-2 logikai bukfencet leszamitva baromi jol szorakoztam. A CGI, ahogy a majmok arcat kozelrol mutattak, valami nagyon brutalis volt, egy pillanatra tenyleg elhittem, hogy a valosagot latom. A 3D-t pedig meg mindig utalom.

War for the Planet of the Apes
(konkret spoilerekkel)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azt talan megertem, hogy a hirtelen jott tamadas heveben egyetlen katonanak tunt fel, hogy a majmok eltuntek. Aludtak, hirtelen megtamadtak oket, nem erre figyeltek, kicsit fura, de azt mondom oke.
Viszont az a kislany hogy a francba jutott be a fobejaraton(!!!) keresztul egy katonakkal orzott eroditmenybe?? (Mert az egyertelmuen latszik, hogy abba az iranyba indul meg es nem a foldalatti alagutat valasztja)

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. július 19., szerda 20:47

The Shape of Water .
Del Toro jó nagy troll, ha már Hellboyt nem rendezhet, csinált egyet Abe Sapienről. :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. július 19., szerda 19:48

ziro4vr írta:Új Nolant eléggé szopkodja mindenki, szombaton megnézem, kíváncsi leszek. Ez az első filmje, ami elé 0 elvárással ülök.
az interstellar után nem csodálom. flame on
Kép

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. július 19., szerda 19:28

Új Nolant eléggé szopkodja mindenki, szombaton megnézem, kíváncsi leszek. Ez az első filmje, ami elé 0 elvárással ülök.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 19., szerda 12:04

h3x0r írta: Nem esett neki arccal a foldnek, nem tort be a feje, se a keze vagy a laba es a pillanatnyi csend utan sem kezdett el sirni, hanem meg o is mosolygott rajta. Mozibol kifele jovet haverom beszelt is vele par szot. De koszi a jo kivansagokat. :)
Szívesen, bármikor.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. július 19., szerda 12:01

Realista24 írta:
hogy percekig ezen rohogtunk. :lol:
Nagyon vicces, remélem, amikor egyszer majd a 10 éves gyereked jár így, ugyanúgy röhögni fogsz :lol: :lol: :lol: :| :|
Nem esett neki arccal a foldnek, nem tort be a feje, se a keze vagy a laba es a pillanatnyi csend utan sem kezdett el sirni, hanem meg o is mosolygott rajta. Mozibol kifele jovet haverom beszelt is vele par szot. De koszi a jo kivansagokat. :)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. július 19., szerda 11:46

hogy percekig ezen rohogtunk. :lol:
Nagyon vicces, remélem, amikor egyszer majd a 10 éves gyereked jár így, ugyanúgy röhögni fogsz :lol: :lol: :lol: :| :|
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. július 19., szerda 11:42

Hetvegen en is megneztem az uj Pokembert. Egy laza nyari kikapcsolodas, humoros reszekkel, amit szerencsere nem toltak tul, raadasul annak ellenere, hogy a szereplok nagy resze tinedzser, sikerult osszehozzanak egy filmet kinos jelenetek nelkul, ami nalam azonnal plusz pont. Az pedig kulon orom, hogy Tom Holland tokeletesen hozza Pokember karakteret, a kovetkezo evekre megvannak.
pheco írta:Mondjuk a legnagyobbat azon röhögtem amikor a 10-12 éves kissrác kiment film közben és amikor visszajött, akkor szaladt fel a lépcsőn és borult egy szépet :mrgreen:
Mi olyan helyen ultunk, hogy elottunk nem voltak szekek es siman lehetett jarkalni, de cserebe kinyujthattuk a labunkat. Ugyancsak a film kozepen egy 10-12 eves gyerek ugy gondolta, hogy o ott el fog szaladni. En siman visszahuztam a labam, de haverom epp szakszeruen probalta visszarakni a kolat a tartoba, ezert nem figyelt oda, a gyerek meg akkorat esett az ott felejtett labban, hogy percekig ezen rohogtunk. :lol:

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. július 18., kedd 21:19

messideco írta:Szóval:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a kislány fertőzött volt az embereket sújtó járványban, a babával aludt így megtelhetett baktériummal az. Mivel a tábornok elvette tőle, ezért nyilvánvaló hogy ő is amiatt lett beszédképtelen. Logikusnak tűnik nek?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Köszi. Én inkább arra gondoltam, hogy már alapból beteg lehetett, csak ugye titkolta. Nem gondoltam,
hogy egy ócska baba is tud hordozó lenni. De persze, így utólag ez is bőven logikusnak tűnik.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2017. július 18., kedd 2:03

Szóval:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a kislány fertőzött volt az embereket sújtó járványban, a babával aludt így megtelhetett baktériummal az. Mivel a tábornok elvette tőle, ezért nyilvánvaló hogy ő is amiatt lett beszédképtelen. Logikusnak tűnik nek?
"And my heart will leave you never."

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. július 17., hétfő 16:54

messideco írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jaja :D

Bár nekem úgy tűnt hogy a rossz forgatókönyvet akarták menteni vele kb. Kulcsembernek bizonyult végül is,
mint ahogy a kislány is sejtettem, hogy ez lesz (a vírusos baba... bár ezt más kellett kifejtse nekem.)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vírusos babát kifejtenéd nekem hosszabban, mert azért nem teljesen volt nekem az tiszta. Megköszönném nagyon. :)

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. július 17., hétfő 16:48

ericco írta:
RaúlCF írta:azért az mindenképp vicces hogy a nyitóhétvégén kevesebbet hozott mint a Spider-man 3 ami finoman szólva nem lett klasszikus
1. Csak az amerikai mozikban, azon kívül még nincsenek infók
2. Inflációt beleszámítva, ami sosem pontos
3. A válság előtt közvetlenül az amerikaiak minden fosra beültek, gondolkodás nélkül, mivel átlagban jóval több pénzük és szabadidejük volt.
still funny mert most van a nagy comic book láz

homecoming box office
spider-man 3 box office

ettől függetlenül a 3nál csak jobb film lehet csak érdekes adatok

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. július 17., hétfő 16:42

RaúlCF írta:azért az mindenképp vicces hogy a nyitóhétvégén kevesebbet hozott mint a Spider-man 3 ami finoman szólva nem lett klasszikus
1. Csak az amerikai mozikban, azon kívül még nincsenek infók
2. Inflációt beleszámítva, ami sosem pontos
3. A válság előtt közvetlenül az amerikaiak minden fosra beültek, gondolkodás nélkül, mivel átlagban jóval több pénzük és szabadidejük volt.
Merci Zizou!

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. július 17., hétfő 16:26

Remy írta:Póki hazatért!

Könnyed és laza szórakozás 2 órán keresztül. Szerencsére eldobták azokat a jeleneteket, amiket már 10000 ezerszer láttunk az elmúlt években a póki filmekben. Belecsaptak a lecsóba. :agree:

Tom Holland remek casting, de ez már a CW-ben is feltűnt. Szóval a Marvel ezt most nagyon jól tette, hogy megküzdött éveken keresztül a Sonyval Pókiért. :agree:
azért az mindenképp vicces hogy a nyitóhétvégén kevesebbet hozott mint a Spider-man 3 ami finoman szólva nem lett klasszikus :D

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. július 17., hétfő 15:19

Idei év legjobban várt filmje nálam.
Mikor lesz a premier?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. július 17., hétfő 15:03

BLADE RUNNER 2049 – Trailer 2.
Wow.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Vissza: