Neee! Ezek, meg a hasonlók (Benzema out - Kun in) honnan...? Belső informátortól?Vosztok írta:Ha DDGnak a noje angol lenne nem jonne vissza Madridba, itt lehetnek egyutt az uj sztarpar, Manchesterben csak egy WAG volt.

HozzászólásSzerző: eReMA » 2015. augusztus 31., hétfő 18:16
Neee! Ezek, meg a hasonlók (Benzema out - Kun in) honnan...? Belső informátortól?Vosztok írta:Ha DDGnak a noje angol lenne nem jonne vissza Madridba, itt lehetnek egyutt az uj sztarpar, Manchesterben csak egy WAG volt.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. augusztus 31., hétfő 18:11
HozzászólásSzerző: Vosztok » 2015. augusztus 31., hétfő 17:34
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 31., hétfő 17:30
Még jó, hogy Ter Stegen sose potyázik.De Gea-ban bőven van bakira való hajlam néha
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. augusztus 31., hétfő 17:29
Mélységesen egyetértek. Az más kérdés, hogy ami az elmúlt években a kapus "eltakarításokat" illeti nos nem épp szépségdíjas megoldások, de remélhetőleg ez a sorozat idén nyáron végre végleg lezárul.Én nem igazán értem most ezt a nagy Navas szeretet itt a fórumon. Mármint hogy szegény játékossal hogy kicsesszük és hasonlóak...27 évesen aprópénzért egy spanyol kiscsapatban küzdött a kiesés ellen...Nem hülye az összes nagycsapat, hogy egy top kapust nem hozott volna el onnét már régen nevetséges összegekért. Ezek azért nem feltétlenül véletlenek. Remek bravúr kapus, kiscsapatzban már bizonyított is, de messze nincs olyan státuszban, hogy miatta férle kéne tenni De Gea-t, aki már jóideje a legmagasabb szinten játszik és bizonyít. És némi plusz is neki, hogy a spanyol válogatott kapusa. Valószínűleg az edzésen se lehetetlen neki gólt rúgni, különben kézzel-lábbal tiltakozna mindenki az ellen, hogy mást hozzunk.
A Real Madrid hozta volna, a MU. és Van Gaal keménykedett ideáig valahol teljesen érthető módon; akárhonnan nézzük ez egy újabb presztízs veszteség az angolok részéről, kerül amibe kerül De Gea.újabb fekete pont perez mellett ha elhozza ddg-t. nincs rá szükség már. idén már nincs. leírtam kismilliószor miért nem. nyár elején kellett volna casillas után egyből. csóri navas végig melózta az előszezont. nem ment el az Gold Cupra .(persze sérült volt...nem hiszem el. ) most nem ment el a válogatott összetartásra. és nem kicsit jól védett. a másik casilla aki szerepet nem kapott még.
HozzászólásSzerző: Vosztok » 2015. augusztus 31., hétfő 17:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 31., hétfő 17:22
Sose volt, sose lesz. Bezzeg a Barca...mint most is.Anyaka írta:Kell a sztár.BBeno írta:újabb fekete pont perez mellett ha elhozza ddg-t. nincs rá szükség már. idén már nincs. leírtam kismilliószor miért nem. nyár elején kellett volna casillas után egyből. csóri navas végig melózta az előszezont. nem ment el az Gold Cupra .(persze sérült volt...nem hiszem el. ) most nem ment el a válogatott összetartásra. és nem kicsit jól védett. a másik casilla aki szerepet nem kapott még.
Aki csak küzd, és végzi rendesen a munkáját az nem jó. Ezért nincs utánpótlása a Real-nak, és nem is lesz.
De Gea-ban bőven van bakira való hajlam néha, remélhetőleg nagy izgalmában nem azzal kezdi a pályafutását, mert akkor kitör a madridi polgárháború.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 31., hétfő 17:20
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. augusztus 31., hétfő 17:12
Én nem igazán értem most ezt a nagy Navas szeretet itt a fórumon. Mármint hogy szegény játékossal hogy kicsesszük és hasonlóak...27 évesen aprópénzért egy spanyol kiscsapatban küzdött a kiesés ellen...Nem hülye az összes nagycsapat, hogy egy top kapust nem hozott volna el onnét már régen nevetséges összegekért. Ezek azért nem feltétlenül véletlenek. Remek bravúr kapus, kiscsapatzban már bizonyított is, de messze nincs olyan státuszban, hogy miatta férle kéne tenni De Gea-t, aki már jóideje a legmagasabb szinten játszik és bizonyít. És némi plusz is neki, hogy a spanyol válogatott kapusa. Valószínűleg az edzésen se lehetetlen neki gólt rúgni, különben kézzel-lábbal tiltakozna mindenki az ellen, hogy mást hozzunk. Carvajal még saját nevelés is, mégis simán hoztunk egy jó drága védőt mellé.újabb fekete pont perez mellett ha elhozza ddg-t. nincs rá szükség már. idén már nincs. leírtam kismilliószor miért nem. nyár elején kellett volna casillas után egyből. csóri navas végig melózta az előszezont. nem ment el az Gold Cupra .(persze sérült volt...nem hiszem el. ) most nem ment el a válogatott összetartásra. és nem kicsit jól védett. a másik casilla aki szerepet nem kapott még.
HozzászólásSzerző: Vosztok » 2015. augusztus 31., hétfő 17:05
A lenyeg az Atleticos multToky írta:Raúl az utánpótlásunkban is lehúzott pár mérkőzést, és fiatalon jött. Sosem játszott az AtMa kezdőjében. Szóval egy picit sántikál ez az összehasonlítás.Vosztok írta:Kivancsi vagyok a szurkolok reakciojara oktoberben, mikor palyara lep. Az Atleticos mult nem jo ajanlolevel. (tudom-tudom Raul)
HozzászólásSzerző: Toky » 2015. augusztus 31., hétfő 17:03
Raúl az utánpótlásunkban is lehúzott pár mérkőzést, és fiatalon jött. Sosem játszott az AtMa kezdőjében. Szóval egy picit sántikál ez az összehasonlítás.Vosztok írta:Kivancsi vagyok a szurkolok reakciojara oktoberben, mikor palyara lep. Az Atleticos mult nem jo ajanlolevel. (tudom-tudom Raul)
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. augusztus 31., hétfő 17:00
HozzászólásSzerző: Vosztok » 2015. augusztus 31., hétfő 17:00
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. augusztus 31., hétfő 16:57
Kell a sztár.BBeno írta:újabb fekete pont perez mellett ha elhozza ddg-t. nincs rá szükség már. idén már nincs. leírtam kismilliószor miért nem. nyár elején kellett volna casillas után egyből. csóri navas végig melózta az előszezont. nem ment el az Gold Cupra .(persze sérült volt...nem hiszem el. ) most nem ment el a válogatott összetartásra. és nem kicsit jól védett. a másik casilla aki szerepet nem kapott még.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. augusztus 31., hétfő 16:55
HozzászólásSzerző: Vosztok » 2015. augusztus 31., hétfő 16:54
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. augusztus 31., hétfő 16:52
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. augusztus 31., hétfő 16:51
Nem neked célzottan írom.dannen írta:hát én nem bánom, jöjjön, de hatalmas elvárások lesznek itt vele szemben. navas god modeben tolta az elmúlt két meccsen, ez a minimum szint amit ddg-től elvárok. navast meg sajnálom, ha így lesz, jobban, mint lopezt anno.A DDG-ügy lezárult, hamarosan a hivatalos bejelentés is jöhet. Most Navas és a MU között folynak (nem része a DDG-üzletnek)
HozzászólásSzerző: Vosztok » 2015. augusztus 31., hétfő 15:57
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2015. augusztus 31., hétfő 15:52
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem