Az a fajta sorozat, amit vagy nagyon imádni fogsz, vagy gyűlölni. Elsőnek csak annyit mondanék, hogy nem biztos, hogy olyan sorozat lesz, mint amit az alapsztori alapján valószínűsít az ember. Ha ezen túl tud lépni, az már jó jel.rolandantal írta:Valóban nagyon jó a sorozat, vagy csak számodra a legjobb? Esetleg más tapasztalat? Mert lehet elkezdeném, megérné?soadroli írta:Leftovers még mindig az egyik legjobb sorozat. elstartolt a 3. évad, ami egyben az utolsó is. nézi valaki?

Sorozatok, TV műsorok
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
Kezd el nyugodtan, ha elkap a feelingje imádni fogod.rolandantal írta:Valóban nagyon jó a sorozat, vagy csak számodra a legjobb? Esetleg más tapasztalat? Mert lehet elkezdeném, megérné?soadroli írta:Leftovers még mindig az egyik legjobb sorozat. elstartolt a 3. évad, ami egyben az utolsó is. nézi valaki?
- rolandantal
Valóban nagyon jó a sorozat, vagy csak számodra a legjobb? Esetleg más tapasztalat? Mert lehet elkezdeném, megérné?soadroli írta:Leftovers még mindig az egyik legjobb sorozat. elstartolt a 3. évad, ami egyben az utolsó is. nézi valaki?
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Én hajnalban néztem meg a szezonnyitót. Nem tudom miért, de van valami abban a sorozatban amitől odaszegez a monitor elé, és rendszeresen lerakom tőle a hajamat. Zseniális, egyértelműen 10/10 még mindigsoadroli írta:Leftovers még mindig az egyik legjobb sorozat. elstartolt a 3. évad, ami egyben az utolsó is. nézi valaki?

- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Spoiler gombot azért használhattál volna. Mondjuk nekem mindegy, mert én már láttam.primrose írta:Prison Break 5. évad 3. rész:
Az évad legjobb része, végigizgultam minden másodpercét, de továbbra is kapkodom a fejem, Kaniel Outis, Ramal, Michael Scofield… nem értem az egészet, csak egy alap elképzelésem van, de hogy ebből hogyan hoznak ki, egy értelmesebb végeredményt, az teljesen homály, de nincs is ezzel baj, ettől Prison Break a Prison Break. Most már Sara szála is izgalmas, de az évadot továbbra is Michael (Wentworth Miller) viszi, 100-on pörög ismét a karakter. Kicsit attól félek, hogy kevés lesz a 9 rész, hiszen lassan féltávnál vagyunk, de még nem történt meg a szökés, és Michael nem mesélte el az egész 7 évet. Most már 3 rész után elmondható, hogy az új karakterek is nagyon jól működnek, Whip, Sheeba és Sid is zseniális.
Közben megérkezett a kövi rész promoja, ha minden jól megy a következő részben már együtt lesz Michael és Lincoln.

-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Prison Break 5. évad 3. rész:
Az évad legjobb része, végigizgultam minden másodpercét, de továbbra is kapkodom a fejem, Kaniel Outis, Ramal, Michael Scofield… nem értem az egészet, csak egy alap elképzelésem van, de hogy ebből hogyan hoznak ki, egy értelmesebb végeredményt, az teljesen homály, de nincs is ezzel baj, ettől Prison Break a Prison Break. Most már Sara szála is izgalmas, de az évadot továbbra is Michael (Wentworth Miller) viszi, 100-on pörög ismét a karakter. Kicsit attól félek, hogy kevés lesz a 9 rész, hiszen lassan féltávnál vagyunk, de még nem történt meg a szökés, és Michael nem mesélte el az egész 7 évet. Most már 3 rész után elmondható, hogy az új karakterek is nagyon jól működnek, Whip, Sheeba és Sid is zseniális.
Közben megérkezett a kövi rész promoja, ha minden jól megy a következő részben már együtt lesz Michael és Lincoln.
But he is a good boy...
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Nekem az arab néni tetszikhamesz írta:Ez mi Prison Break rész volt... Kis időbe telt, de megérkezett... mekkora adrenalin bomba volt...![]()

Még a harmadik részt nem láttam, szinkronosan nyomom.
"And my heart will leave you never."
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Én. Zseniális.soadroli írta:Leftovers még mindig az egyik legjobb sorozat. elstartolt a 3. évad, ami egyben az utolsó is. nézi valaki?
Az évad legjobb része. Elképesztően jó volt. A Prison Break megérkezett.Ez mi Prison Break rész volt... Kis időbe telt, de megérkezett... mekkora adrenalin bomba volt...![]()
![]()
But he is a good boy...
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Ez mi Prison Break rész volt... Kis időbe telt, de megérkezett... mekkora adrenalin bomba volt...

- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Leftovers még mindig az egyik legjobb sorozat. elstartolt a 3. évad, ami egyben az utolsó is. nézi valaki?

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Brodynak örültem, nem hogy kevésbé bántamziro4vr írta:7. évadra egy jó orbán-putyin-soros-ceu.![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Petert bánom azért, sokkal jobban mint anno brodyt. Pláne hogy előbbinek nem volt idegesítő gyökér családja.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
7. évadra egy jó orbán-putyin-soros-ceu.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Petert bánom azért, sokkal jobban mint anno brodyt. Pláne hogy előbbinek nem volt idegesítő gyökér családja.

Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az jóság és egyben bátor dolog is.ziro4vr írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az elnökasszony feje a végén...na ott robbantottam volna egyet a képébe.
Még két évad be van rendelve úgy tudom. Nekem a 4. évad a kedvenc, annak a második része valami brutális.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Elnökasszony ja, badass akar lenni, közben meg odacsokizott a hátsó ülés alá

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az elnökasszony feje a végén...na ott robbantottam volna egyet a képébe. 
Még két évad be van rendelve úgy tudom. Nekem a 4. évad a kedvenc, annak a második része valami brutális.

Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Peter fiam méltó búcsút kapott, Dar meg látom már téged is átver...csalódtam.ziro4vr írta:Homeland season 6
Az évad második fele már kifejezetten tetszett, viszont az utolsó rész megint némi hiányérzetet keltett bennem. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Quinn halálát mondjuk eltaláltam.És Dart is kihozták kevésbé gonosznak.

Az új 24 meg baromi gyenge szerintem. Alapötlet ugyanaz, mint korábban, de nagyon tesco gazdaságos. Végigpörgetem kíváncsiságból, de remélem több évad nem lesz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
nekem is tetszett. mondjuk nem os vartam mast.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Szökés: Lehet, hogy én vagyok a hülye (sőt, biztos
) de egyre jobban kuszálják a szálakat. A hangulat meg van, az izgalom meg van, az egész nagyon adja nekem. Alaptalan volt a félelmem

- chosenone46
pont kérdezni akartam, hogy valaki tud-e valami jó kis 20-30 perces sorozatot, mert a modern familyt utolértem, a többit meg kivégeztem. egyszóval köszi az ajánlást.h3x0r írta:Viszont most fejeztem be a Man Seeking Woman 3.evadjat. Roviden az alapsztori az, hogy a foszereplot dobja a baratnoje, ezert ujra elkezd csajozni. Egy elvont sorozat, sokszor nagyon beteg humorral, persze a jo ertelemben. Azt azert erdemes megjegyezni, hogy egy gyengebb resz is tobb kreativitast tartalmaz, mint mas sorozat egy egesz evadban. Sajnalom, hogy nem lesz 4. evad, nehez lesz talalni egy hasonlo stilusu es szinvonalu sorozatot.

mindemellett ha valaki ismer még hasonló jelölteket ne tartsa magában.

"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
- hamesz
Nekem is bejön eddig. Szépen építgetik a dolgokat és egyre jobb lesz majd szerintem, ahogy haladunk előre. Mindig is rétegsori volt egyébként. Aki utálni akarja utálni is fogja. Aki meg szerette régen az most örül és jól szórakozik rajta. Hibái vannak persze, ahogy minden sorozatnak is. De amúgy egész jó lett és még csak a 2. résznél járunk. Egy lezárt évad lesz szóval mindegy, hogy lesz-e új évad vagy sem. A készítője még a premier előtt elmondta, hogy ő nem csinál többet, mert nem tud már több történetet elmesélni. Lehet, hogy más igen, de ő nem. Szóval, ha lesz is új évad már más lesz a készítő. Nekem igazából mindegy. Az se baj, ha évente mindig jön 8-9 rész aztán annyi, csak legyen jó és ne erőltetett legyen.h3x0r írta:Prison Break 5x2
Sehol egy hozzaszolas, az elso resz utan mindenki kaszalta?Ha egy uj sorozatrol lenne szo, nem biztos, hogy sokaig kovetnem, most viszont megis jol szorakoztam. Ugyan nem fogom leragni a kormomet, de azert varom a kovetkezo reszt.
Prison Break 5x1 – 3,83M (18-49: 1.5, #3)
Prison Break 5x2 – 3,17M (18-49: 1.1, #T3)
A nezettsegi adatok viszont eleg szomoruak.. Ha beall a sorozat 1.0 kornyekere, akkor lehet esely egy kovetkezo evadra, de jelenleg nagyon ugy nez ki, hogy ebbol 0.8-0.9 lesz, ami sima kasza.

- h3x0r
Majd ha kijott a teljes evad.P. Krisz írta:Archer 8. évadját nézed h3x0r ?
Viszont most fejeztem be a Man Seeking Woman 3.evadjat. Roviden az alapsztori az, hogy a foszereplot dobja a baratnoje, ezert ujra elkezd csajozni. Egy elvont sorozat, sokszor nagyon beteg humorral, persze a jo ertelemben. Azt azert erdemes megjegyezni, hogy egy gyengebb resz is tobb kreativitast tartalmaz, mint mas sorozat egy egesz evadban. Sajnalom, hogy nem lesz 4. evad, nehez lesz talalni egy hasonlo stilusu es szinvonalu sorozatot.