Mennyei futball

Foci a Real Madridon túl...
reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

Re: Mennyei futball

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. augusztus 3., hétfő 10:47

Skacok, szerintetek ha ma nem tudok jegyet venni a Magyar-románra, akkor már ne is reménykedjek, hogy lesznek még jegyek? :hmmm:
Idióta voltam, mert júniusban olvastam, hogy aug. közepén lesz majd jegyértékesítés, aztán nem is kapkodtam a szurkolói kártyával, közben múlt héten szóltak, hogy mától lehet kapni a jegyeket, meg is rendeltem, de a kártyám még nincs kész amiért toszódjon meg az emelesz vagy aki kitalálta ezt az egészet, és emiatt nem tudok neten jegyet venni. :vivo: :vivo:

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. augusztus 2., vasárnap 12:01

R.M.C.F írta:Ez nem Böde hibája...maga a rendszer szar,Böde azt tanulta amit leoktattak neki,azok ellen tanult akik alapvetően kevesek voltak,és ez nem elég mint ellenállás,mert az a döntő.
Hát nem egy labdazsonglőr, az biztos. De ez nem a nevelés hibája, ilyennek született. Ahogy mondani szokták, Ő csak tanulta a focit, nincs benne a vérében. De nincs ezzel gond, kellenek az ilyen lelkes játékosok is a pályára.

Az edzősködést/utánpótlást meg szerintem hagyd a 'csába, mert vagy megőszülsz, vagy kihullik az összes hajad. :( :lol:
Reménytelen ez az egész, ahogy van...

Mondjuk kint voltam a Debrecen meccsén a Skonto Riga ellen. Csak lestem, hogy ezek focizni is tudnak. Tényleg nagyon szépen játszottak, mezőnyben is szépen járatták a labdát. Erre jött a pofon a Rosenborgtól, csak hogy tudjuk, hogy sehol nem vagyunk. Szóval lényeg a lényeg, hogy ez egy menthetetlen ügy, szerintem mi nem éljük meg a magyar foci felvirágozását... :(
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. augusztus 1., szombat 22:31

Géci írta:20 percet kínoztam magam a magyar labdarùgás szépségével, de kár volt... Ez egy teljesen más sport.
ezt de szép egy olyantól olvasni aki még játszik is mennyeiben

rmcf neked meg sok sikert a "magyar edzői társadalom" szembeköpéséhez :)
Kép

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 1., szombat 22:10

Remy írta:Épp nézem a Fradi meccset. (bár nem tudom miért)

Egy Sanchezt vagy Iscot betennénk ebbe a Fradiba, olyan szinten aláznák meg az összes skilletlen csapatot, hogy sírnék a gyönyörtől. :D Brutális, hogy milyen szinten gyengék az itthoni játékosok. Böde és a labdaátvétel. Valószínűleg ezt a leckét nem tanulta meg anno. :lol:

Ez nem Böde hibája...maga a rendszer szar,Böde azt tanulta amit leoktattak neki,azok ellen tanult akik alapvetően kevesek voltak,és ez nem elég mint ellenállás,mert az a döntő.

nem vagyok Böde párti,ne értsen senki sem félre.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 1., szombat 22:05

Épp nézem a Fradi meccset. (bár nem tudom miért)

Egy Sanchezt vagy Iscot betennénk ebbe a Fradiba, olyan szinten aláznák meg az összes skilletlen csapatot, hogy sírnék a gyönyörtől. :D Brutális, hogy milyen szinten gyengék az itthoni játékosok. Böde és a labdaátvétel. Valószínűleg ezt a leckét nem tanulta meg anno. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 1., szombat 21:24

Nem annyira érdeks téma,de azért leírom.
Ugye sok év gondolkodás után,úgy döntöttem nem leszek edző, de azért a foci ugyanúgy közel áll hozzám,és valamit azért tenni kellene érte.....ezen töröm a fejemet azóta is.

Szóval,beajálkoztam egy ismerősön keresztűl egy klubhoz,mint utánpótlás ellenőr,ez egy általan kitalált pozició,amiben elemzés lenne az edzők,az edzések vagyis maga a képzés minőségére vonatkozólag.....ez érdekelne.
Első körben azt kaptam infóként,hogy nem igazán kellene olyan,aki megmondja a frankót,azt mondták,elsődleges a saját poziciójuk,ezt védik,nem kell aki ezt felkavarja.......kértem egy személyes talákozót,még ez nem jött létre,ott vázolnám a szempontjaimat,és az egész értelmét.

Ezen kicsit kiakadtam,ezek szerint nem nagyon szeretnék ha tükröt mutatna nekik bárki....ezt amúgy is utálom,mert senki sincsen aki szakmailag kontroll alá tudja vetni őket....úgy megetetnek bárkit a sok hülye dumával,hogy ezek mennyire szinvonalas képzések.

Na,de még ezen játstzom egy kört.....ha nem megy,akkor van egy nagy tervem.....

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 31., péntek 10:44

Ez is a másik véglet, mert nemvolt élvezhetetlen a meccs. Mondjuk az más kérdés, hogy ebből a DVSC-ből két jó igazolással még egy normális csapatot is lehetne csinálni. Tisza, Sidibe, Balogh 3asból maximum 1nek kellett volna a pályán lennie és helyettük egy szélső meg egy tkp. Védekezésben nem volt nagy különbség a két csapat között, csak a norvégoknál voltak értelmes támadók is a pályán. Meg kijött, hogy ott megy a bajnokság és erőnlétileg meg fejben is egy kicsit jobbak voltak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. július 31., péntek 10:39

Kerlon írta:Dehogy focizta. Crazy Jenő is tolja a bullshitet, hogy milyen jók voltak az első félidőben, aztán ott is úgy nézett ki a játék, hogy 15 perc foci(akkor szerezték a gólt), amúgy meg a Rosenborg nyomott végig.
Amikor megírtam a hozzászólásom addig jobb volt a Loki láthatóan, szerintem. A második félidőt már nem láttam arról nem tudok nyilatkozni.

Más: 500 jegyet kapnak a kártya nélküliek a román meccsre.. valószínűleg ez a meccs is kimarad nekem
így.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. július 30., csütörtök 22:54

20 percet kínoztam magam a magyar labdarùgás szépségével, de kár volt... Ez egy teljesen más sport.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 30., csütörtök 21:52

Nincs ebben semmi meglepő.....kijött a különbség.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 30., csütörtök 21:40

Dehogy focizta. Crazy Jenő is tolja a bullshitet, hogy milyen jók voltak az első félidőben, aztán ott is úgy nézett ki a játék, hogy 15 perc foci(akkor szerezték a gólt), amúgy meg a Rosenborg nyomott végig.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. július 30., csütörtök 20:34

A Loki eddig lefocizza a Rosenborgot, Balogh nagyon szép gólt rúgott :salute: Tehetséges az a gyerek :)
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. július 28., kedd 22:16

Vinicius bevállalta onnan is :mrgreen:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 28., kedd 21:47

Realista24 írta:Bye-bye BL
Stílusos búcsú volt.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 28., kedd 21:46

Bye-bye BL
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sebydani

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. július 28., kedd 21:09

A múlthetihez képest meglepően jó a Vidi. Csak szerencsétlen Juhász zsinórban a 2. BL selejtezőn sérül meg :roll:

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2015. július 28., kedd 14:59

alexoxladjackoxi írta:Amit igazából hetek óta várok bekövetkezett: Rudolf a Vidié. Úgy kellett nekik, mint egy falat kenyér. Bár nem tudom most milyen formában lehet... :hmmm:
Utobbi idok Rudolfjat nezve az egy peneszes kenyer...

Kozben jovo heten NB2 vegre,nagyon varom mar :D Remelem Csank kicsit erosebb csapatot rak ossze. Feljutast en egyelore nem varok..
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 27., hétfő 21:13

András93 írta:
ziro4vr írta:Portugál meccsre meg én nem hiszem hogy kimegyek, annyi divat Céminátor lesz ott a lelátón, hogy ihajj. :lol:
Nem kell félni. Lesznek majd akik éneklik, hogy Cristiano Homosexual.
Mint legutóbb.

Persze,mert az elfojtott érzéseiket fejtik ki ilyenkor....másra vetítve. :lol: :lol:

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2015. július 27., hétfő 21:03

Amit igazából hetek óta várok bekövetkezett: Rudolf a Vidié. Úgy kellett nekik, mint egy falat kenyér. Bár nem tudom most milyen formában lehet... :hmmm:

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2015. július 26., vasárnap 11:24

Legalább lesz alapanyag a Trollfocinak... :roll:

Vissza: