Tényleg óriási gond, hogy Karim maradPersze Benzema meg a walesi marad...

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 1., kedd 17:57
Tényleg óriási gond, hogy Karim maradPersze Benzema meg a walesi marad...
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. szeptember 1., kedd 17:56
Azt írják, hogy felhívta Rafa-t, hogy edzeni akar, kiment az edzésre hosszasan elbeszélgetett az edzővel, aki támogatásáról biztosította, míg maga a játékos saját bevallása szerint függetleníteni tudja magát az esettől és sorsszerűnek tartja az eseményeket, mely szerint tovább élheti a saját álmát a Real kezdőkapusaként, ennek fényében a lehető legprofibb módon csinálja a dolgát tovább és semmi nem látszik rajta!Navas vegul elutazott ma a valogatott utan, vagy inkabb maradt Madridban es kicsomagolta a borondjeit?
Én az érvényes szerződés aláírásáról beszélek (arra kis esélyt látok, hogy januárban átigazolnánk, bár simán kinézem, hogy a MU. a végén még csak látna belőle valami kis pénzt és tartaná a markát), mellesleg angol hírek szerint Van Gaal leckéztetése is csak eddig tartott, szüksége van az elmúlt évek legjobb manchesteri játékosára, ha komolyan akarnak valamit otthon és nemzetközi szinten is, játszatva lesz, állítólag a vezetőség sem hagyná, hogy ne így legyen!Akkor csak fel evig nem fog vedeni?Juheee, ezt a bajnoksagot es BL-t mar nelkule toljuk vegig, a kispadra jo lesz, hogy utolerje magat.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. szeptember 1., kedd 17:56
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 1., kedd 17:54
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2015. szeptember 1., kedd 17:51
HozzászólásSzerző: Vosztok » 2015. szeptember 1., kedd 17:46
Akkor csak fel evig nem fog vedeni?Juheee, ezt a bajnoksagot es BL-t mar nelkule toljuk vegig, a kispadra jo lesz, hogy utolerje magat.madridronie írta:
Ha nem a Real Madridról és Madrid városáról (otthona) lenne szó én is ezt mondanám, de a körülményeket figyelembe véve kizártnak tartom, hogy ezt a MU. és Van Gaal felé lenyelné! Ha hosszabbítani is fog, én azt csak egy Real Madrid záradékkal látom valószínűnek Mendes módra, de hajlok afelé, hogy aláírt /polgári/ előszerződésünk van/volt/lesz vele (lsd. anno CR7-Real, Neymar-Barca), így legkésőbb télen a Real Madrid játékosának tekinthető!
HozzászólásSzerző: Vosztok » 2015. szeptember 1., kedd 17:44
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. szeptember 1., kedd 17:39
Ha nem a Real Madridról és Madrid városáról (otthona) lenne szó én is ezt mondanám, de a körülményeket figyelembe véve kizártnak tartom, hogy ezt a MU. és Van Gaal felé lenyelné! Ha hosszabbítani is fog, én azt csak egy Real Madrid záradékkal látom valószínűnek Mendes módra, de hajlok afelé, hogy aláírt /polgári/ előszerződésünk van/volt/lesz vele (lsd. anno CR7-Real, Neymar-Barca), így legkésőbb télen a Real Madrid játékosának tekinthető!Egyébként szerintem így De Gea már soha nem lesz a Real játékosa..
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. szeptember 1., kedd 17:29
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. szeptember 1., kedd 17:28
Akkor hasonlóan láttuk, értékeljük!Most így,hogy De Gea sem jött össze én egy 2es alát adnék Perezéknek erre a nyárra, akkor is ha egyértelmű,hogy a Mu gecizett.
Ancelotti helyett Benítez, már itt meghúztam volna az egész vezetőséget.Aztán Casillas távozása, amit én is szerettem volna, de ahogy ezt intézték megint csak egy fekete pont.A középpálya közepére a régóta várt nagy erősítés megint elmaradt pedig ott volt egy Vidal a piacon, Verratti és Pogba utáni érdeklődésről sem nagyon hallottam...Benzemának még mindig nincs cseréje, Coentrao távozásának sem örülök bár az valamilyen szinten érthető.Annyi a pozitívum,hogy a padot megerősítettük, és hogy a keret idén nyáron legalább nem lett felforgatva tehát így is bivaly a keretünk meglátjuk mi lesz.Ez a De Gea ügy meg kabaré, de nemhiszem,hogy nagy gond lesz idén a kapusposzt, Navas és Casilla lehozzák ezt a szezont, de hosszútávon örültem volna De Geanak.Reméljük jövőre létrejön az üzlet.
HozzászólásSzerző: Ursus » 2015. szeptember 1., kedd 17:26
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. szeptember 1., kedd 17:18
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. szeptember 1., kedd 17:10
Múlt héten volt egy kóbor böffentés Van Gaal részéről, hogy marad, ezenkívül előtte és utána is arról magyarázott, hogy jó pénzért mehet, de nagyon meg fog izzadni!Igen korrekt az érdeklődés. Csak a MU 20 milliószor lenyilatkozta, hogy nem adják el. Tárgyalni sem akartak DDG-ről
Majd az idő megválaszolja, hogy mennyire lett ez korrekt! Ami a pad feltöltést illeti nos Lucas Vázquez, Cheryshev, Jesé használhatósága, hozzáadott értéke nálam továbbra is erősen kérdéses, de legyen igazad én örülnék a legjobban!Középpálya egész korrekt. Balhátvéd nem ideális, de közel sem szar. Csatár, ami ténylegesen hiányzik, amúgy meg jól feltöltöttük a padot.
Ja, szerencsére; de nem volt ez olyan sima (volt olyan, amikor elégé rezgett ott a léc) és alapesetben ez nem is lehetett volna kérdés!"Ramos-mizéria" itt nem értem a problémád, mert aláírt
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 1., kedd 16:55
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. szeptember 1., kedd 16:51
Igen korrekt az érdeklődés. Csak a MU 20 milliószor lenyilatkozta, hogy nem adják el. Tárgyalni sem akartak DDG-ről. Ők megkockáztatták volna, hogy ingyen igazol el. Ha többször is nem a válasz, akkor azt el kell fogadni. A Real meg nem fogadta el a nemet, de nem akart emelni az ajánlaton sem.De itt tényleg szerződése utolsó évében levő játékosról van szó, teljesen korrekt ilyenkor az érdeklődés
Ha az 100%, hogy nem hosszabbít, akkor simán ki kellett volna bekkelni a kövi évet nélküle, és elhozni ingyen. De mi sem voltunk biztosak ebben, ezért erőltettük. Nem egyértelmű az ügy.A játékos elhatározta (tök mind1, hogy a pénz, Mendes, magánéleti tényezők, sportszakmai okok miatt), hogy nem kívánja meghosszabbítani a futó szerződését és távozni szeretne a MU.-ból
Nem felejtem el, de a klub imázsának sem tesznek jót a hasonló sagak. Mivel mindig a nagyobb fizuval/átigazolási díjjal tudtuk csak elhozni az olyan játékosokat, akik korábban nem akartak távozni, mi magunk generáltuk az őrült árakat. Nem véletlen, hogy sok klubnál nem kedvelnek minket. Most meg a saját magunk generált csapdában hánykolódunk. 40-et nem adhattunk DDG-ért mert még inkább felverjük az árakat.Matt elfelejti, hogy milyen világban élünk úgy tűnik..
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. szeptember 1., kedd 16:48
az tipikus majdnem
HozzászólásSzerző: babaking » 2015. szeptember 1., kedd 16:34
Eddig is tudta, hogy ez a helyzet, de szerencsére profi a hozzáállása. Megint kimegy majd, bemutat egy két bravúrt és zúg majd a Keylor Keylor mint a hétvégéntibi18 írta: Egyébként kíváncsi lennék Keylor és Perez első találkozására ezek után.. Szemkontakt meglesz tuti...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 1., kedd 16:25
az tipikus majdnemVanillaSky írta:Nincs ló, jó a szamár is effektus, Navas is tudhatta már régről.Egyébként kíváncsi lennék Keylor és Perez első találkozására ezek után.. Szemkontakt meglesz tuti...
Madridronie az aláírásod meg közel 100%-ig jött be.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. szeptember 1., kedd 16:24
Tudod, majd jövőre!Madridronie az aláírásod meg közel 100%-ig jött be.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 1., kedd 16:23
tibi18 írta:Az a baj, hogy én hiába tiltom le Matt-et, ha itt mindenki reagál rá, így is fel tudja nyomni a vérnyomásom..
Ez ennyi. MU keménykedett, megszívták. Meg sztem mi is.. Egyébként kíváncsi lennék Keylor és Perez első találkozására ezek után.. Szemkontakt meglesz tuti...
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem