Mozi, filmek
Re: Mozi, filmek
bérgyilkos a szomszédom 1-2 is nagyon jó
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Bruce Willis filmjei között is szétnézhetsz. Hudson Hawk, Jól áll neki a halál, Nicsak, ki beszél! pl.hamesz írta:Üdv! Vígjátékok érdekelnének, amiken lehet sírva röhögni. Inkább a régiek közül, de az se baj ha új csak legyen jó. Adam Sandler kilőve láttam azt a pár filmet ami jó volt tőle. Kevin James, Ben stiller, Jonah Hillék is ki lőve. Van egy két film tőlük, ami jó de a többség nem jön be. Most például Chevy Chase-re kattantam rá. Sírtam a vakációs filmeken, illetve a Pénz áll a házhoz és a Hárman a slamasztikában se rossz. Valaki tud még hasonlóan jó filmeket más színészektől?
Vagy ott van még Steve Martin munkássága is.
A nyolcvanas-kilencvenes évek öntötték magukból a vígjátékokat, melyeknek normális humoruk volt, nem piték nem rendeltetésszerű használata, testnedvek és bélgázok, meg válogatott káromkodások voltak a "poénok".
-
BarçaNorbi
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Az a furcsa, hogy mint pár másik film, ez is hazánkban sokkal nagyobbra van tartva, mint úgy általánosságban. Én is csípem ezt a fajta humort, de mégis akkora égés lett, hogy Stalone több vígjátékban nem is szerepelt, ellentétben más akciófilmből ismert színészekkel, akiknek szerintem gagyibb filmjeik (is) vannak ebben a kategóriában.d.gergo írta:Pont a napokban néztem újra, zseniálisRaúlCF írta:Oscar
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Pont a napokban néztem újra, zseniálisRaúlCF írta:Oscar
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Oscar
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Gyalog galopp, Brian élete.P. Krisz írta:Űrgolyhók, Airplane 1-2, Nagy Durranás 1-2, Top Secret.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- P. Krisz
Űrgolyhók, Airplane 1-2, Nagy Durranás 1-2, Top Secret.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Vaklarma, Dumb es Dumber, Ace Ventura 1-2, A maszk, Amerikai Pite 1-3 + A talalkozo, Cool tura, Horrorra akadva 1-2.hamesz írta:Üdv! Vígjátékok érdekelnének, amiken lehet sírva röhögni. Inkább a régiek közül, de az se baj ha új csak legyen jó. Adam Sandler kilőve láttam azt a pár filmet ami jó volt tőle. Kevin James, Ben stiller, Jonah Hillék is ki lőve. Van egy két film tőlük, ami jó de a többség nem jön be. Most például Chevy Chase-re kattantam rá. Sírtam a vakációs filmeken, illetve a Pénz áll a házhoz és a Hárman a slamasztikában se rossz. Valaki tud még hasonlóan jó filmeket más színészektől?
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Köszi.dannen írta:megjött apuci (2015) ilyen kategória szerintem, legalábbis én mindig szakadok rajta.hamesz írta:Üdv! Vígjátékok érdekelnének, amiken lehet sírva röhögni. Inkább a régiek közül, de az se baj ha új csak legyen jó. Adam Sandler kilőve láttam azt a pár filmet ami jó volt tőle. Kevin James, Ben stiller, Jonah Hillék is ki lőve. Van egy két film tőlük, ami jó de a többség nem jön be. Most például Chevy Chase-re kattantam rá. Sírtam a vakációs filmeken, illetve a Pénz áll a házhoz és a Hárman a slamasztikában se rossz. Valaki tud még hasonlóan jó filmeket más színészektől?ilyesmi még a vakáció (2015) vagy a családi üzelmek (2013).
Láttam szinte az összeset amibe játszik. Hatalmas filmek.BBeno írta:leslie nielsen filmek?
leslie nielsen filmek?
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Üdv! Vígjátékok érdekelnének, amiken lehet sírva röhögni. Inkább a régiek közül, de az se baj ha új csak legyen jó. Adam Sandler kilőve láttam azt a pár filmet ami jó volt tőle. Kevin James, Ben stiller, Jonah Hillék is ki lőve. Van egy két film tőlük, ami jó de a többség nem jön be. Most például Chevy Chase-re kattantam rá. Sírtam a vakációs filmeken, illetve a Pénz áll a házhoz és a Hárman a slamasztikában se rossz. Valaki tud még hasonlóan jó filmeket más színészektől?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Én már nem reménykedem. Vagy csinálja Cameron az egészet, vagy adják értelmes emberek kezébe az egeszet. Villeneuve verziót mondjuk tudnék dijazni.nzooli93 írta:
Huu de jól hangzik![]()
![]()
![]()
Nem is értem , hogy engedhették a 2.rész után azt a sok gyenge produkciót
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Kingsman: The Golden Circle
Megvannak a hibái, de számomra ugyanolyan szórakoztató volt, mint az első.
Csak ajánlani tudom, jó moziélmény volt
Megvannak a hibái, de számomra ugyanolyan szórakoztató volt, mint az első.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- nzooli93
Arnold Schwarzenegger és Linda Hamilton is visszatér az új Terminátorban.
"Az új film Az ítélet napja folytatása lesz, és nem vesz tudomást az utána készült Terminátor-filmekről. A forgatókönyvet nem, de a történetet Cameron írja, a rendezői székbe az előzetes híreszteléseknek megfelelően Tim Miller ülhet be, aki az első Deadpool-t vezényelte le. Egy írószobát is összehoztak, amelyben a Christopher Nolan Batman-filmjeit író David Goyerrel, a Sarah Connor krónikái sorozatot készítő Josh Friedmannel és a Cameronnal együtt a Sötét angyal szériát jegyző Charles Eglee-vel agyalnak azon, milyen irányba vigyék el az új Terminátor-filmeket."
Egyelőre csak annyi biztos, hogy megint a technológiai fejlődésben rejlő veszélyeket fogják boncolgatni, és hogy Schwarzeneggert és Hamiltont mellékszereplőként hozzák vissza, a főhős egy 18 év körüli nő lesz. „Most is meg fogjuk hajlítani az időt. A jövőből és a jelenből is lesznek karaktereink. Többségében újak, de ott lesz Arnold és Linda ismerősként” – árulta el Cameron a The Hollywood Reporternek.
Huu de jól hangzik
"Az új film Az ítélet napja folytatása lesz, és nem vesz tudomást az utána készült Terminátor-filmekről. A forgatókönyvet nem, de a történetet Cameron írja, a rendezői székbe az előzetes híreszteléseknek megfelelően Tim Miller ülhet be, aki az első Deadpool-t vezényelte le. Egy írószobát is összehoztak, amelyben a Christopher Nolan Batman-filmjeit író David Goyerrel, a Sarah Connor krónikái sorozatot készítő Josh Friedmannel és a Cameronnal együtt a Sötét angyal szériát jegyző Charles Eglee-vel agyalnak azon, milyen irányba vigyék el az új Terminátor-filmeket."
Egyelőre csak annyi biztos, hogy megint a technológiai fejlődésben rejlő veszélyeket fogják boncolgatni, és hogy Schwarzeneggert és Hamiltont mellékszereplőként hozzák vissza, a főhős egy 18 év körüli nő lesz. „Most is meg fogjuk hajlítani az időt. A jövőből és a jelenből is lesznek karaktereink. Többségében újak, de ott lesz Arnold és Linda ismerősként” – árulta el Cameron a The Hollywood Reporternek.
Huu de jól hangzik
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Szerintem nincs baj a castinggal, persze lehet elfogult vagyok mert a kedvenc színésznőmet választották.
De ahogy Remy is mondja, rebootolták a játékot, ott is egy törékenynek tűnő csajjal kell menni, ő még gyerekebb kinézetű mint itt Vikander.
Nem tudom trailer alapján megítélni, de annyi örömteli, hogy a játékból nem egy mozdulatsor, tárgy, helyszín visszaköszönt.
Az AC-nél csak jobb lehet.
De ahogy Remy is mondja, rebootolták a játékot, ott is egy törékenynek tűnő csajjal kell menni, ő még gyerekebb kinézetű mint itt Vikander.
Nem tudom trailer alapján megítélni, de annyi örömteli, hogy a játékból nem egy mozdulatsor, tárgy, helyszín visszaköszönt.
Az AC-nél csak jobb lehet.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2013ban rebootoltak az egesz franchiset, méghozzá sikeresen. Nem lehet elvaras mar a nagy mell.
A problema ott van, hogy eddig nagyon szarul nez ki a film.
A problema ott van, hogy eddig nagyon szarul nez ki a film.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Lara Croft mindig is cicis-faros szexbomba volt, hogy a szifonszemüveges, pattanásos kockák játszanak vele, erre beteszik a 13 éves testű Vikandert. Már a castingnál kiderült nekem, hogy mint Lara, nem lesz hiteles. Ha ettől eltekintünk még egész jó kis esti szórakozás lehet belőle, amolyan Jack Hunter módraP. Krisz írta:Tomb Raider.
Hát, ez a film se fogja megtörni a játékadaptációkat övező átkot.![]()
Nagy mértékben épül a 2013-as Tomb Raider rebootra az látszik, de Lara nem az igazi.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- P. Krisz
Tomb Raider.
Hát, ez a film se fogja megtörni a játékadaptációkat övező átkot.
Nagy mértékben épül a 2013-as Tomb Raider rebootra az látszik, de Lara nem az igazi.
Hát, ez a film se fogja megtörni a játékadaptációkat övező átkot.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
-
gunner
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Ötven első randihala real írta:tudtok ajanlani "konnyu", de nem full retard filmeket?
johet mostani, vagy regebbi is, mindegy.
"And my heart will leave you never."