HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2016. március 22., kedd 22:07
Ezen az EB-n nekem is a "kedvencek" között lesznek a franciák, de nagyon nehéz megjósolni hogy mit várhatunk tőlük. Képességre, fizikumra elitek, munkamorál is meglesz, de hogy csapatként mennyire lesznek erősek, és hogy lesz-e agy a csapatban (kell-e egyáltalán -> vagy inkább fizikailag őrlik fel az ellenfeleket), az erősen kérdéses. Lloris a kapuba, ez nem is kérdés. A védelem (főleg széleken) elég szedett-vedett, jobboldalra Debuchy-nél nem is tudok hirtelen jobb alternatívát. Varane fix, de hogy mellé is melyik 4 *-os védőt tegyük? Koscielny szerintem nem elég stabil, Sakho nagyon nehézkes, de talán egy picivel ő jobban elő tudna lépni egy ki-ki meccsen mint egy "Arsenal nevelés". Bal szélen szintén lehet játszani a nevekkel, egy 5 évvel ezelőtti Evra sokat dobhatna, de az nincs. De még a mostanit sem tudják túlnőni a fiatalok, Digne-t a PSG-ből is elküldték, Kurzawa van még... Nálam Evra kezdene, főleg hogy legyen idősebb, rutinos emberke is a csapatban, plusz nagy vezér a kis Patrice. Középpálya... Én Schneiderlin-t tenném a védők elé, a United-ben is hozott nagyon jó meccseket azon a poszton, igaz sokszor nagyon szürke is volt, de ez főleg olyan mérkőzéseken amikor feljebb játszott. Mellé Pogba ugye fix, bal oldalra meg Kanté vagy Matuidi, én inkább előbbit tenném, de Matuidi-nek is meg lennének a percei. A három támadó, tetszőleges formációban nálam Griezmann, Martial/Payet, és Benzema. Amennyiben kipróbálnának egy 4-3-1-2-öt, én Payet-et tenném Griezmann és Karim mögé, nagyon jó lába van, és van sebesség a játékában, technikailag is oké a srác. Ha vonalban kell felrajzolni a hármast akkor viszont Griezmann a jobbon, Martial balon, Karim középen.
Lloris - Debuchy, Varane, Sakho, Evra - Schneiderlin - Pogba, Kanté - Griezmann, Benzema, Martial
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano