EB - 2016

Archívum

Ki lesz az Európa-bajnok?

A szavazás 2016. július 10., vasárnap 23:10-kor befejeződött.

Portugália
64
65%
Franciaország
34
35%

Szavazatok száma: 98

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

Re: EB - 2016

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. március 24., csütörtök 22:04

palesz77 írta: Tuloldalon csak Jorginhot varom, remelem ma debutal, aztan az EB-ig valahogy beverekszi magat. Beferni siman beferhetne, az olasz kozeppalya se tul acelos, es finom voltam akkor.. Kell oda Verratti mint egy falat kenyer.
Hát majd az EB-n lesz ott egy majd egy Marchisio, De Rossi, esetleg Pirlo..meg cserének Soriano, Monti. Már ha van esze Conténak.

James gólja: http://lockerdome.com/manunitedfans/616 ... 1529484307
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. március 24., csütörtök 21:55

Nem rossz ez a spanyol csapat, csak a klasszisok hianyoznak elorol es a kozeppalyarol. Amugy semmi gond.. :lol: Az elso felido abbol allt, hogy Morata meghuzta - piszokgyors az a gyerek -, vagy Thiago csinalt vakami szebbet, de altalaban keves haszonnal. Mata es Aduriz eleg nullak voltak, Cesc kuldi a labdakat, csak nem jo helyre.. Eleg szereny, meg ugy is, hogy ez nem a fullos csapat.

Tuloldalon csak Jorginhot varom, remelem ma debutal, aztan az EB-ig valahogy beverekszi magat. Beferni siman beferhetne, az olasz kozeppalya se tul acelos, es finom voltam akkor.. Kell oda Verratti mint egy falat kenyer.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. március 24., csütörtök 20:55

palesz77 írta:Port.hu átvert, vagy tényleg nem adja semmi a Spanyol-Olaszt? :hmmm:
Nem is értem... :(
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. március 24., csütörtök 20:41

Port.hu átvert, vagy tényleg nem adja semmi a Spanyol-Olaszt? :hmmm:

Veidt

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. március 23., szerda 21:56

palesz77 írta:Horvát meccset nem tudom nézte-e valaki, ahogy láttam Modric megúszta sérülés nélkül, szóval örülhettek.. :D A második félidőt néztem csak - Halilovic akkor állt be -, Modric abban a 20 percben amíg pályán volt nem játszott nagyot, de a pálya se volt jó, meg a körülmények se, konkrétan mindenki elég gyenge volt.. Kovacic viszont tetszett, beállt egy durván fél órára, és volt nem egy szép megmozdulása. Az is igaz, hogy jópár labdát eladott, de lőtt majdnem egy szép gólt, volt egy nagyon jó labdakihozatala saját 16-ostól több ember között, szép passzai is voltak, nem értem Zizu miért jegeli ennyire, hogy még a keretbe se fér be.. Ennél azért jobb focista ő, és piszok fiatal, kis odafigyeléssel szerintem nagyon jó játékost lehetne belőle faragni - még ha nem is Modric kalibert, de az alapból nincs sok. Kíváncsi vagyok mi lesz vele, EB-n szerintem ő lesz az elsőszámú csere a középpáyára, elég brutális a felhozatal most ott..
A Las Palmas elleni meccsen nyújtott teljesítménye, hozzáállása miatt hagyta ki.
JUANITO MARAVILLA

palesz77

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. március 23., szerda 20:20

Horvát meccset nem tudom nézte-e valaki, ahogy láttam Modric megúszta sérülés nélkül, szóval örülhettek.. :D A második félidőt néztem csak - Halilovic akkor állt be -, Modric abban a 20 percben amíg pályán volt nem játszott nagyot, de a pálya se volt jó, meg a körülmények se, konkrétan mindenki elég gyenge volt.. Kovacic viszont tetszett, beállt egy durván fél órára, és volt nem egy szép megmozdulása. Az is igaz, hogy jópár labdát eladott, de lőtt majdnem egy szép gólt, volt egy nagyon jó labdakihozatala saját 16-ostól több ember között, szép passzai is voltak, nem értem Zizu miért jegeli ennyire, hogy még a keretbe se fér be.. Ennél azért jobb focista ő, és piszok fiatal, kis odafigyeléssel szerintem nagyon jó játékost lehetne belőle faragni - még ha nem is Modric kalibert, de az alapból nincs sok. Kíváncsi vagyok mi lesz vele, EB-n szerintem ő lesz az elsőszámú csere a középpáyára, elég brutális a felhozatal most ott..

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 23., szerda 13:45

Elmarad a belga - portugál meccs. CR legalább pihenhet. :D
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Ónó
Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo

HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. március 22., kedd 23:14

Franciák toronymagas esélyesek, főleg ha a Griezmann-KAK-(ide harmadiknak sokan pályáznak, nekem Ben Arfa adná itt) támadó hármas mögé jön a Pogba Matuidi Kanté hármas. Pogba a két védekező arc előtt a kapuhoz közelebb tudna játszani, és kiderülhet mennyi is van a srácban. Középen jó kérdés, hogy ki lesz Varane párja, valszeg az aki nem lesz sérült. Széleken viszont szerintem szétszedik őket, főleg ha Evra marad a kezdőben...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 22., kedd 23:04

lestat írta::roll:
Becksy23 írta:Ribery? Vele lehet még számolni, vagy teljesen elveszett?
2014 ben lemondta a válogatottságot.
Deschamps meg nem ragaszkodik hozzá.
Hála az égnek. Egyik legnagyobb fék volt bizonyos szempontokból.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. március 22., kedd 22:26

Kante---Matuidi-Pogba
Nevekre jol hangzik, de csak izom es oszton. Ami nem rossz, de ha az ellenfel uralja a kp-t, akkor itt elfogy a tudomany, aztan jon a rugdosodas...ahogy anno az Ecuador v a Nemetek ellen is volt.

Matuidi jo kis kp, en nagyon csippazom, de jelenleg szinte Pogba is ugyanott jatszik, mint Matuidi.
Schneiderlin v Kante olyasmindegy, 1 lancszem hianyzik a kp-rol.
Egyebkent Schneiderlin is nagyon jo kis jatekot hozott le tavaly a pl-ben, de nehez kepet alkotni MU-s jatekosokrol, mert ott LVG nagy reszese a gyenge formaknak.

Szelso vedokben nehez valasztani, mert vagy tul oreg v tul tapasztalatlanok. Digne van jo korban, es van nemzetkozi tapasztalata is fiatal kora ellenere, de megsem az igazi. Evrat mar reg kikellett volna szoritania, de en nem csodalkozom, h eddig nem tette.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Veidt

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. március 22., kedd 22:17

Jobb oldalra nem igazán van jobb alternatíva Sagnánál sajnos.
JUANITO MARAVILLA

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2016. március 22., kedd 22:07

Ezen az EB-n nekem is a "kedvencek" között lesznek a franciák, de nagyon nehéz megjósolni hogy mit várhatunk tőlük. Képességre, fizikumra elitek, munkamorál is meglesz, de hogy csapatként mennyire lesznek erősek, és hogy lesz-e agy a csapatban (kell-e egyáltalán -> vagy inkább fizikailag őrlik fel az ellenfeleket), az erősen kérdéses. Lloris a kapuba, ez nem is kérdés. A védelem (főleg széleken) elég szedett-vedett, jobboldalra Debuchy-nél nem is tudok hirtelen jobb alternatívát. Varane fix, de hogy mellé is melyik 4 *-os védőt tegyük? Koscielny szerintem nem elég stabil, Sakho nagyon nehézkes, de talán egy picivel ő jobban elő tudna lépni egy ki-ki meccsen mint egy "Arsenal nevelés". Bal szélen szintén lehet játszani a nevekkel, egy 5 évvel ezelőtti Evra sokat dobhatna, de az nincs. De még a mostanit sem tudják túlnőni a fiatalok, Digne-t a PSG-ből is elküldték, Kurzawa van még... Nálam Evra kezdene, főleg hogy legyen idősebb, rutinos emberke is a csapatban, plusz nagy vezér a kis Patrice. Középpálya... Én Schneiderlin-t tenném a védők elé, a United-ben is hozott nagyon jó meccseket azon a poszton, igaz sokszor nagyon szürke is volt, de ez főleg olyan mérkőzéseken amikor feljebb játszott. Mellé Pogba ugye fix, bal oldalra meg Kanté vagy Matuidi, én inkább előbbit tenném, de Matuidi-nek is meg lennének a percei. A három támadó, tetszőleges formációban nálam Griezmann, Martial/Payet, és Benzema. Amennyiben kipróbálnának egy 4-3-1-2-öt, én Payet-et tenném Griezmann és Karim mögé, nagyon jó lába van, és van sebesség a játékában, technikailag is oké a srác. Ha vonalban kell felrajzolni a hármast akkor viszont Griezmann a jobbon, Martial balon, Karim középen.

Lloris - Debuchy, Varane, Sakho, Evra - Schneiderlin - Pogba, Kanté - Griezmann, Benzema, Martial
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. március 22., kedd 21:36

numberone1 írta:Hat remelem Griezmann nem lesz erinthetetlen, mert ha gyengen jatszik...ami rendszeresen elofordul a valogatottban, akkor azert legyen egy Martial-Coman Benzi oldalan.
Annyi féleképp lehet használni ezt a válogatottat, hogy biztos, hogy nem lesz stabil kezdő Griezmann.
Nálam az alap a Llorris---?-Varane-Koscileny-?---Kante---Matuidi-Pogba---Griezmann-Martial---Benzame sor lenne az alap. Ebből ki lehet hozni 4-5-1-et, 4-2-3-1-et, 4-4-2-t, 4-3-3-at, bármit. A szélső védőknél nem tudom mi lenne a nyerő? :hmmm: A tapasztalat, vagy az új generáció?
En peldaul Kroost nagyon eltudnam kepzelni ebben a Francia valogatottban Pogba es Schneiderlin kozott.
Schneiderlinnek köze nincs a kezdőhöz. Ebbe a harmatos MUba is inkább lefele lóg ki. Legalábbis engem nem győz meg. Matuidi és Pogba viszont alap, Kante meg amit idén lenyom... :salute:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. március 22., kedd 21:07

Hat remelem Griezmann nem lesz erinthetetlen, mert ha gyengen jatszik...ami rendszeresen elofordul a valogatottban, akkor azert legyen egy Martial-Coman Benzi oldalan.

Benzinek magas a jatek inteligenciaja, de a jateka mar messze nem abba az iranyba van, h a valogatottban hatrebb legyen. Az Pogba lesz most szerintem feltolva a csatar moge. De meg igy is kell vki a vkp ele, aki az "agy" legyen. En peldaul Kroost nagyon eltudnam kepzelni ebben a Francia valogatottban Pogba es Schneiderlin kozott.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 22., kedd 20:49

Realista24 írta:Karim az agy, Grízes a lendület, Pogba az erő, Varane meg a biztos pont. Melléjük még jönnek a "fiatalok" és meg is van a hazai eb.
Matuidi meg lehet a stabilitás esetleg.Gerinc meg van,a kapus jó...adott a jó szereplès.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 22., kedd 20:48

wxyz írta:Van olyan focistájuk amit hiányoltok, a Lyonból Tolisso. Igaz, hogy Deschamp nem fogja behívni, mert nincs érzéke a játékosok kiválasztáshoz. Kante behívásához is mennyi idő kellett neki.....
Mennyi idő? Tavaly tudtad ki az a Kante?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. március 22., kedd 20:47

Van olyan focistájuk amit hiányoltok, a Lyonból Tolisso. Igaz, hogy Deschamp nem fogja behívni, mert nincs érzéke a játékosok kiválasztáshoz. Kante behívásához is mennyi idő kellett neki.....

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. március 22., kedd 20:42

:roll:
Becksy23 írta:Ribery? Vele lehet még számolni, vagy teljesen elveszett?
2014 ben lemondta a válogatottságot.
Deschamps meg nem ragaszkodik hozzá.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 22., kedd 20:42

Realista24 írta:Karim az agy, Grízes a lendület, Pogba az erő, Varane meg a biztos pont. Melléjük még jönnek a "fiatalok" és meg is van a hazai eb.
Na ebből majd kinéz egy jó fogadás. :shifty:
Nem illik.

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2016. március 22., kedd 20:39

Ribery? Vele lehet még számolni, vagy teljesen elveszett?
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

Vissza: