Dupla D írta:
A nézhetetlen focink alapja a kevés futás. Szerintem az utóbbi 10 évben alig akadt olyan meccs, ahol többet futottunk volna az ellenfélnél, nagyrészt emiatt volt nézhetetlen a játék, mert kevés a dinamika.
Számomra a 11-12-es szezon az etalon játék képét tekintve. Gyanítom, akkor még volt elég futómennyiség.
Lehet egyedül vagyok, de engem akkor is zavar ez, ha nyerünk, mert ez nem képesség, csakis kizárólag akarás kérdése. Nálam ez lenne a minimum, hogy ugyanannyit futunk, mint az ellenfél. Ha ez megvan, onnan jöhet minden más.
Azert azt ne mondjuk mar, hgoy 10 eve nezhetetlen a focink.
Miert kene ugyanannyit vagy tobbet futni, mint az ellenfel? Nem fogocska ez vagy maraton.
Meg lehet nezni a korabbi, legfokeppen gyoztes eveket. Az ellenfel kifingot a merkozesek vegere, hosszabbitasokra, a sracok meg akkor tettek ra egy lapattal. Semmi gond nem volt.
A gond, hogy most is ugyanaz a "taktika" es az elvaras, csak hat nincs se Ramos, se CR, se Kroos, se Modric, se Case, se Karim, se Carvajal...szoval hagyjuk is, ez tovabbra sem futas kerdese.
Be kene rugni a buntetoket, nem buziskodni kozben, beverni a ziccereket, nem Lucasra bizni a vedekezest, es foleg nem egy eves serulesbol visszajott emberre, illetve nyilvan teljesitmeny alapon feltenni a kezdot, aztan maris megvannak a hianyzo pontok a bajnoksagban, es a BLben sem kellett volna tulorazni.