Spanyol bajnokság
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
Az ott annyi is.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Atletico kajak mutatja nekünk mit kell csinálni.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Ujabb gyonyoru gol.
Ui, elveszik szerintem kez miatt.
Ui, elveszik szerintem kez miatt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realmadrid95 2025. március 16., vasárnap 22:34-kor.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ugyanúgy mint 15 éve. Hagyni nekik a posessiont aztán megfutni a kontrákat. Nem is értem Carlo mit gondolt az előző 2 meccsen.danikiss45 írta: Remélem carlo papa nézi a meccset, hogyan kell a katalánokat semlegesiteni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Simeone mar csaka fiaban bizhaz a tobbiek tul lassuak kontrazni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- danikiss45
- Kedvenc játékosaid: Raúl , C. Ronaldo
Remélem carlo papa nézi a meccset, hogyan kell a katalánokat semlegesiteni.
Persze, ebben az univerzumban sosem lesz a Real játékosa, és nincs is rá szükség, de végre egy normális argentin a sok paraszt mellett.
- realmadrid95
En nem hoznam Alvarezt, pont, hogy teljesen kioltanak egymast Rodrygoval. Raadasul ez a Rodrygo-Bappe osszhang tokeletes, nem bolygatnam meg. Ha Vinicius eligazol, nem hoznek kezdobe ujabb tamadot. Brahim is van olyan ugyes, mint az argentin, szerintem tobb is benne a finesz. Bajnoksagban ezt a 10-12 golt o is osszehozna.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nekem Alvarez olyan, mint rodrygo. Alazatos, szerenynek tunik. Golerzekeny, labdaugyes. Hoznam.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Amúgy elnézve a tabellát és hogy az atleticonak mar nincs bl lehet jobb lenne nekünk egy iksz. Mostmar azért lassan a vége felér járunk és a matrac még mindig víz felett úgyhogy elkéne kezdeni velük is számolni

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Egyébként Alvarez nagyon szimpatikus figura, alázatos, nem pofázik, nagyon ügyes.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Az szép gól volt.
- realmadrid95
Pedig ezt is gyonyoruen letette, meg jo parszor megverte az emberet.realbeckham írta: Ez a kis simeone gyerek is a 90 percen keresztüli roboton, meg piocaskodason kívül alkalmatlan barmilyen focival kapcsolatos dologra
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Ezaz.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Eddig sokkal jobb volt az Atleti es itt is az eredmenye.
Szerencsere nem arra gyenge Linora jott ki a lepes.
Szerencsere nem arra gyenge Linora jott ki a lepes.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kerlon 2025. március 16., vasárnap 21:47-kor.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realmadrid95
“Nem volt semmi, szimulalt, itt lathatjuk a visszajatszasban.”zsírosdeszka írta:Már volt egy sárgája…ki kellett volna rakni.Tjacks írta: Úg látom Koundenak szabad arcra ütni, Vinit ilyenért küldték le....![]()
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
eddig tetszikKercsó írta:a copaban mutatott játék nem lesz elég az Atmától, 2x nem alszik be Flick sem ellenük.Pipita írta:
Letolt gatyàval, térdelve érkezik az ellenfél. Minimum három lesz közte.
de azért menni fog az adok-kapok. remélem a bírókról fog szólni a meccs![]()

FN szerintem közben recskázik - hihetetlenül idegesítő
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Beszaras, hogy mennyire reszrehajlo FN.
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Volt kire ütnie.realbeckham írta: Ez a kis simeone gyerek is a 90 percen keresztüli roboton, meg piocaskodason kívül alkalmatlan barmilyen focival kapcsolatos dologra
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."