A töltés animáció is rendben van már, nekem is csak körbe körbe járt.... most már ok a reklám.

Moderátor: Multimédiások
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. május 11., kedd 15:31
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2021. május 11., kedd 15:25
Senki többet harmadszor?lordgabi írta: Lehet, hogy a fórum terheltsége miatt, de ma többször is be kellett vissza jelentkeznem amikor megnyitottam az oldalt, korábban nem volt rá példa, maximum ha lemerült a telefon fórumozás közben. Valaki másnál is történt ilyen?
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. április 19., hétfő 22:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. április 3., szombat 8:40
Én már így foglaltam a repjegyem. Megyek a TV2hoz.d.gergo írta:Uh köszi, javítottam is!Muszi05 írta: A főoldalon a mai meccskezdésre 18:30 van írva, de 16:15től játszunk az Eibar-ral! Pls. javítsátok, nehogy valaki emiatt maradjon le a meccsről!Kösziii
![]()
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2021. április 3., szombat 8:33
Uh köszi, javítottam is!Muszi05 írta: A főoldalon a mai meccskezdésre 18:30 van írva, de 16:15től játszunk az Eibar-ral! Pls. javítsátok, nehogy valaki emiatt maradjon le a meccsről!Kösziii
HozzászólásSzerző: Muszi05 » 2021. április 3., szombat 6:48
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2021. március 24., szerda 15:55
Meg is vagyok, köszönöm a türelmet és elnézést az okozott kellemetlenségekért!d.gergo írta: Bocsánat mindenkitől az ideiglenes elszállásokért, turkálok a szerver konfigurációjában éppen. Biztos ami biztos további jelzésig hsz küldés előtt másoljátok azért vágólapra a hozzászólást, nehogy elvesszen emiatt.
Jelzem itt, amint befejeztem a konfigurálást!
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2021. március 24., szerda 15:49
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2021. március 18., csütörtök 13:52
És meg is javítottadArjenMagicRobben írta: Nálam most a főoldalon a fórumajánló valamiért nagyon hosszú lett lefelé, minden doboz kb. 10-szer olyan hosszú, mint normális esetben.
Csatolok egy képet róla: https://i.imgur.com/c5r1ZIY.png
Win10-et és Operát használok. Most jött elő először ez a probléma.
HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2021. március 18., csütörtök 13:48
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2021. március 18., csütörtök 13:35
Kód:
madridom.hu##div[class^="hirdetes_blokk"]
Ennek utánajárok majd külön. Egyelőre én nem szaladtam bele, de ha más is tapasztalt ilyet, kérem jelezze!Remy írta: Lehet, hogy nálam a probléma, de ötödjére írom meg a kommentet, mert befagy az oldal és nem reagál semmire. De többször volt olyan, h eltűnt a komment fele írás közben.
Mobil, android, chrome.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. március 16., kedd 11:25
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. március 15., hétfő 8:54
Kikapcsoltam az adblockert a madridistán.d.gergo írta:Gondolom AdBlocker-t használhatsz (vagy nincsenek engedélyezve a megfelelő sütik), emiatt pedig a reklámok betöltését jelző karika végül nem cserélődik a tényleges reklámra, hiszen ez nincs engedélyezve a Te oldaladon. Más tippem nincs, de azért megnézem majd, hogy kód oldalon minden rendben van-e!Anthony írta: Másnál is forog körbe-körbe a sárga karika a reklámok helyett? Gépen, telón, megőrjít!
Milyen eszköz és operációs rendszer, amin tapasztalod a jelenséget? Hátha le tudom tesztelni én is.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. március 14., vasárnap 21:34
HozzászólásSzerző: MVPP » 2021. március 14., vasárnap 21:00
Android Chrome.d.gergo írta: Köszi a visszajelzést! És bocsi, egy fontos kérdést kihagytam (bárkinek szól, aki tapasztalta a lent jelzett jelenséget): milyen böngésző? (Oprendszeren kívül ez is fontos infó)
Köszönöm mindenkinek az észrevételeket!![]()
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2021. március 14., vasárnap 20:54
Win10 Chrome,IOS Safarid.gergo írta: Köszi a visszajelzést! És bocsi, egy fontos kérdést kihagytam (bárkinek szól, aki tapasztalta a lent jelzett jelenséget): milyen böngésző? (Oprendszeren kívül ez is fontos infó)
Köszönöm mindenkinek az észrevételeket!![]()
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. március 14., vasárnap 20:54
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. március 14., vasárnap 20:53
HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2021. március 14., vasárnap 20:51
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2021. március 14., vasárnap 20:39
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem