Arda Güler - 15
Re: Arda Güler - 15
Szerintem jobb focit tolt mint a ViniMbappé duó. Elég bíztató.
En nem félek, hogy le fog lépni. Carlo imadja, kommunikálnak vele, meg mindig rettentő fiatal, aki körülbelül fel eve van olyan allapotban hogy palyara tudjon egyáltalán lépni ezen a szinten.
Pontosan láthatja Valverde példáján keresztül, hogy mit lehet elerni itt alazattal es turelemmel, ha meg van mellé a tehetség is. Az sem mellékes, hogy Fede a Kroos-Casemiro-Modric hármas oldalvizen került a kezdőbe, jelenleg nincs ekkora konkurencia.
Ha viszont megelegszik a kevesebbel, ahogy Odegaard tette...na attol a lehetőségtől sem kell felni, mindkét fel jol járt akkor is.
Pontosan láthatja Valverde példáján keresztül, hogy mit lehet elerni itt alazattal es turelemmel, ha meg van mellé a tehetség is. Az sem mellékes, hogy Fede a Kroos-Casemiro-Modric hármas oldalvizen került a kezdőbe, jelenleg nincs ekkora konkurencia.
Ha viszont megelegszik a kevesebbel, ahogy Odegaard tette...na attol a lehetőségtől sem kell felni, mindkét fel jol járt akkor is.
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ezenkívül volt meg egy zseniális passza,csak azt nem fejeztek be gólig. Neztem a meccset. Egész végig ment a labdas ember felé, és kérte folyamat a labdát, egy percre nem tűnt el, végig irányítani akart, es sokszor mar Cr szintű kis hiszti volt ,ha nem kapta jol. Nagy potenciál van benne, es tudja ezt magáról. Félek is hogy lefog lépni. Előző bajnokin latszolag nagyon megvolt sértődve,hogy elküldtek melegiteni es egy percet se kapott,be is vonult rögtön öltözőbe.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Az ilyen Kroos féle passz.

"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- nzooli93
Róla van valami?
Született pár cikk,hogy tegnap miutan melegites utan nem kapott játékidőt, lefujaskor látványosan bevonult egyedüliként az öltözőbe,es nem ment ki csapathoz,pedig Cama meg Jude is lementek.
Született pár cikk,hogy tegnap miutan melegites utan nem kapott játékidőt, lefujaskor látványosan bevonult egyedüliként az öltözőbe,es nem ment ki csapathoz,pedig Cama meg Jude is lementek.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nagyon jó a kis török, akarom mondani Güles. Ugye, Norbi?nzooli93 írta: En mostanra elfogult vagyok vele, es nem csinalt iden meg semmi kulonost, de minden mozdulatan latszik a potencial. Jok a beadasai, endricket is rogton kapasbol gondolkodás nélkül ugratta ki remekul, bappenak is volt jo passza. Nyomatnam folyton.

- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Tényleg Özil lesz belőle
csak hagyni kéne már, mert veszteni nem vesztünk vele semmit
szuperliga.
- BlancoMark
Semmi ertelme Modricnak adni a perceket amiket Arda is megkaphatna a fejlodesre.nzooli93 írta: En mostanra elfogult vagyok vele, es nem csinalt iden meg semmi kulonost, de minden mozdulatan latszik a potencial. Jok a beadasai, endricket is rogton kapasbol gondolkodás nélkül ugratta ki remekul, bappenak is volt jo passza. Nyomatnam folyton.
- nzooli93
En mostanra elfogult vagyok vele, es nem csinalt iden meg semmi kulonost, de minden mozdulatan latszik a potencial. Jok a beadasai, endricket is rogton kapasbol gondolkodás nélkül ugratta ki remekul, bappenak is volt jo passza. Nyomatnam folyton.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Én ezt sehol nem olvastam a fórumon. Azt gondolom, hogy tökre hálásak lehetünk és hálásak is vagyunk, hogy Carlo ül a padon.Babinho írta:Az öreg sokszor bebizonyította, hogy tudja mit csinál, persze mindig azt hisszük hogy egy vén makacs hülye, aki mellett elment a futball...wZoLee7 írta: Oké, ennyit arról, hogy mérget vehetünk Modricra, ezzel most szerintem mindenkit meglepett az öreg
Ismét sok volt a múlt hét óta a ripacs
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Hajrá, hajrá!!!!Berti írta:Ő kezd
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Az öreg sokszor bebizonyította, hogy tudja mit csinál, persze mindig azt hisszük hogy egy vén makacs hülye, aki mellett elment a futball...wZoLee7 írta: Oké, ennyit arról, hogy mérget vehetünk Modricra, ezzel most szerintem mindenkit meglepett az öreg
Ismét sok volt a múlt hét óta a ripacs
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Oké, ennyit arról, hogy mérget vehetünk Modricra, ezzel most szerintem mindenkit meglepett az öreg
Ő kezd
De egyikért se kéne sírni, hanem berakni őket a 65. Percben, ilyen friss erővel és minőséggel a padról simázni kéne mindenkit is, főleg hogy Cama is jöhetne ha egészséges lenne.
Bűn ezt a padot nem használni.
Azt Endrick még csak szóba se kerül.
Bűn ezt a padot nem használni.
Azt Endrick még csak szóba se kerül.
Ha ő kezdene akkor meg valaki Brahimért sírna..nzooli93 írta:Bárcsak, de úgyis padon fog kezdeni...kodo írta: Itt van a kisgyerek ideje.
- nzooli93
Bárcsak, de úgyis padon fog kezdeni...kodo írta: Itt van a kisgyerek ideje.
Itt van a kisgyerek ideje.
Pintussal együtt edzik a fiatalokat.Realista24 írta:Most éppen Latasat rúgta le.Realista24 írta:
Csak Rüdiger rugta agyon elmeletilegsemmi komoly.
![]()