most akkor uruguay kajak 3-4-1-2-be megy ki?Muslera - Godín, Lugano, Cáceres - Maxi Pereira, Arevalo Ríos, Á. González, C. Rodríguez - Forlán - Suárez, Cavani

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 26., szerda 20:19
most akkor uruguay kajak 3-4-1-2-be megy ki?Muslera - Godín, Lugano, Cáceres - Maxi Pereira, Arevalo Ríos, Á. González, C. Rodríguez - Forlán - Suárez, Cavani
HozzászólásSzerző: Rasta » 2013. június 26., szerda 20:17
Az jó hír:) Alapból nem nagyon szoktam tv-ben nézni, csak per pill. nem otthon vagyok, és itt a mobilnet miatt a stream kilőve....L.Miki írta:Hogy ne csak, off legyen. Igen! Előrelátások szerint a Magyar Televízió első számú csatornája élőben fogja közvetíteni, valamelyik túlképzett kommentátorral.
HozzászólásSzerző: Cris7 » 2013. június 26., szerda 20:04
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 26., szerda 19:55
Casillast védeti majd.Az elején mindenképp.Ès ha nem csinál valami orbitális baromságot,akkor marad a kapuba.Nehéz döntés lesz. De én egyszerűen nem tudok állást foglalni egyik játékos mellett sem. Ikert szeretem, példakép, kedvenc. Szomorú lennék, ha nem látnám játszani a kapitányt. Ugyanakkor aza is bántana, ha Lopez nem kapna elég esélyt, mert mialatt Iker sérült volt csapatunk legjobbja volt. Passz. Remélem az öreg jól fog dönteni. No de ez már nagyon off.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. június 26., szerda 18:26
Nehéz döntés lesz. De én egyszerűen nem tudok állást foglalni egyik játékos mellett sem. Ikert szeretem, példakép, kedvenc. Szomorú lennék, ha nem látnám játszani a kapitányt. Ugyanakkor aza is bántana, ha Lopez nem kapna elég esélyt, mert mialatt Iker sérült volt csapatunk legjobbja volt. Passz. Remélem az öreg jól fog dönteni. No de ez már nagyon off.Kerlon írta:És pont ezekért a dolgokért sokan szeretnék, ha a jobban teljesítő kapus kezdene és nem pedig a nevesebb.Beszélni meg mindig kell valamiről és mivel Iker padoztatása nem hétköznapi téma, ezért szerintem Ancelottinak is fejfájást fog ez még okozni, ha López jobban teljesítene.
Hogy ne csak, off legyen. Igen! Előrelátások szerint a Magyar Televízió első számú csatornája élőben fogja közvetíteni, valamelyik túlképzett kommentátorral.Rasta írta:A spanyol olaszt közvetíti valami itthon is fogható csatorna vagy max streammel lehet megoldani?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 26., szerda 18:17
És pont ezekért a dolgokért sokan szeretnék, ha a jobban teljesítő kapus kezdene és nem pedig a nevesebb.Rasta írta:Azt aláírom, tényleg nem volt formában, csak kb fél éve nonstop megy a témázás meg találgatás. Majd kiderül úgyis. Amúgy Lópezt sem bánom, az egyik legszimpatikusabb arc a csapatban, és a szezon végén sokszor partiban tartotta a csapatot. Az utóbbi idők egyik legjobb húzása volt, hogy idehoztuk.Kerlon írta:Nem, de Casillas messze nem védett olyan jól a sérülése előtt, mint López... Senki se megye 2-esnek állítja be, de mindenki teljesítmény alapján szeretné, hogy a játékosok a csapatba kerüljenek és nem azért, mert Ő, Iker Casillas vagy CR, vagy akárki...
HozzászólásSzerző: Rasta » 2013. június 26., szerda 18:01
Azt aláírom, tényleg nem volt formában, csak kb fél éve nonstop megy a témázás meg találgatás. Majd kiderül úgyis. Amúgy Lópezt sem bánom, az egyik legszimpatikusabb arc a csapatban, és a szezon végén sokszor partiban tartotta a csapatot. Az utóbbi idők egyik legjobb húzása volt, hogy idehoztuk.Kerlon írta:Nem, de Casillas messze nem védett olyan jól a sérülése előtt, mint López... Senki se megye 2-esnek állítja be, de mindenki teljesítmény alapján szeretné, hogy a játékosok a csapatba kerüljenek és nem azért, mert Ő, Iker Casillas vagy CR, vagy akárki...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 26., szerda 17:50
Nem, de Casillas messze nem védett olyan jól a sérülése előtt, mint López... Senki se megye 2-esnek állítja be, de mindenki teljesítmény alapján szeretné, hogy a játékosok a csapatba kerüljenek és nem azért, mert Ő, Iker Casillas vagy CR, vagy akárki...Rasta írta:Kicsit megszakítom az emelkedett eszmecserét holmi bulvárhírekről![]()
A spanyol olaszt közvetíti valami itthon is fogható csatorna vagy max streammel lehet megoldani?
Btw: Casillas álljon a kapuban, de úgy, hogy kiérdemli. Kicsit erősnek érzem, hogy a fórum jórésze úgy beszél róla, mintha kb megye 2 lenne Lópezhez képest, holott szerintem usque fél éve senki nem látta élesben játszani...
HozzászólásSzerző: Rasta » 2013. június 26., szerda 17:44
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 26., szerda 2:06
ja. mindegy hogy teljesít, csak ő védjen.El Tigre írta:A lényeg, hogy újra "san iker" álhasson a kapuban.
HozzászólásSzerző: El Tigre » 2013. június 25., kedd 20:44
HozzászólásSzerző: Marky » 2013. június 25., kedd 20:38
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 25., kedd 20:09
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. június 25., kedd 15:52
HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2013. június 25., kedd 15:43
nmate írta: ... Iniesta ilyen szerény butus embernek néz ki, akinek betáplálták az agyába ezt a katalán eszmét. Kicsit olyan autista.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 25., kedd 15:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 25., kedd 14:08
Én már nem tudom ki mit gondol, amilyen kommentek mennek ittÚgy látom muszáj folyamat használni a smylekat
Ez a része engem sem, érezzék jól magukat.Am engem különösebben nem érdekel, hogy k.váztak vagy sem. Ők is emberek és egy kis strip-poker belefér, még Iniestától is, akinek lehet a kis ártatlan feje, egy latin csődörd rejt
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. június 25., kedd 14:06
Úgy látom muszáj folyamat használni a smylekatRealista24 írta:Nem tudom eldönteni, hogy nem érted amit írok, vagy nem akarod érteni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 25., kedd 13:59
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 25., kedd 13:39
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem