Konföderációs kupa 2013

Archívum
___Samy___

Re: Konföderációs-kupa 2013

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 26., szerda 20:19

Muslera - Godín, Lugano, Cáceres - Maxi Pereira, Arevalo Ríos, Á. González, C. Rodríguez - Forlán - Suárez, Cavani
most akkor uruguay kajak 3-4-1-2-be megy ki? :ozil:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Rasta » 2013. június 26., szerda 20:17

L.Miki írta:Hogy ne csak, off legyen. Igen! Előrelátások szerint a Magyar Televízió első számú csatornája élőben fogja közvetíteni, valamelyik túlképzett kommentátorral.
Az jó hír:) Alapból nem nagyon szoktam tv-ben nézni, csak per pill. nem otthon vagyok, és itt a mobilnet miatt a stream kilőve....

Cris7
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Mario Götze, Marco Reus

HozzászólásSzerző: Cris7 » 2013. június 26., szerda 20:04

ma esti kezdok:
Júlio César - Dani Alves, Thiago Silva, David Luiz, Marcelo - Luiz Gustavo, Paulinho - Hulk, Oscar, Neymar - Fred

Muslera - Godín, Lugano, Cáceres - Maxi Pereira, Arevalo Ríos, Á. González, C. Rodríguez - Forlán - Suárez, Cavani

azert azzal a forlan-suarez-cavani csatarsorral sztem lesz gondjuk a brazil vedoknek.. :ozil:
de ettol fuggetlenul brazil tovabbjutast varok :coffee:
'háborúk mindig is voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.'

Veni, Vidi, Vici.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 26., szerda 19:55

Nehéz döntés lesz. De én egyszerűen nem tudok állást foglalni egyik játékos mellett sem. Ikert szeretem, példakép, kedvenc. Szomorú lennék, ha nem látnám játszani a kapitányt. Ugyanakkor aza is bántana, ha Lopez nem kapna elég esélyt, mert mialatt Iker sérült volt csapatunk legjobbja volt. Passz. Remélem az öreg jól fog dönteni. No de ez már nagyon off.
Casillast védeti majd.Az elején mindenképp.Ès ha nem csinál valami orbitális baromságot,akkor marad a kapuba.
Diego (aki nem Isteni,még :mrgreen: )meg jobban tenné ha elfogadná valamelyik klub ajánlatát(milan,fener,stb meg valami franszia csapat,psg vagy monaco,már nem emlékszem)
Mert itt nem terem neki sok babér Iker háta mögött,max a kupa meccseken védhet...
Ha menne,élete szerződését köthetné meg így karrierje derekán...
Ancelotti meg mondta amit mondott,egy edző nem mondhat mást,de nagypénzbe fogadnék rá hogy nem meri Casillast kihagyni így frissibe az elején...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. június 26., szerda 18:26

Kerlon írta:És pont ezekért a dolgokért sokan szeretnék, ha a jobban teljesítő kapus kezdene és nem pedig a nevesebb. :) Beszélni meg mindig kell valamiről és mivel Iker padoztatása nem hétköznapi téma, ezért szerintem Ancelottinak is fejfájást fog ez még okozni, ha López jobban teljesítene.
Nehéz döntés lesz. De én egyszerűen nem tudok állást foglalni egyik játékos mellett sem. Ikert szeretem, példakép, kedvenc. Szomorú lennék, ha nem látnám játszani a kapitányt. Ugyanakkor aza is bántana, ha Lopez nem kapna elég esélyt, mert mialatt Iker sérült volt csapatunk legjobbja volt. Passz. Remélem az öreg jól fog dönteni. No de ez már nagyon off.

Rasta írta:A spanyol olaszt közvetíti valami itthon is fogható csatorna vagy max streammel lehet megoldani?
Hogy ne csak, off legyen. Igen! Előrelátások szerint a Magyar Televízió első számú csatornája élőben fogja közvetíteni, valamelyik túlképzett kommentátorral.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 26., szerda 18:17

Rasta írta:
Kerlon írta:Nem, de Casillas messze nem védett olyan jól a sérülése előtt, mint López... Senki se megye 2-esnek állítja be, de mindenki teljesítmény alapján szeretné, hogy a játékosok a csapatba kerüljenek és nem azért, mert Ő, Iker Casillas vagy CR, vagy akárki...
Azt aláírom, tényleg nem volt formában, csak kb fél éve nonstop megy a témázás meg találgatás. Majd kiderül úgyis. Amúgy Lópezt sem bánom, az egyik legszimpatikusabb arc a csapatban, és a szezon végén sokszor partiban tartotta a csapatot. Az utóbbi idők egyik legjobb húzása volt, hogy idehoztuk.
És pont ezekért a dolgokért sokan szeretnék, ha a jobban teljesítő kapus kezdene és nem pedig a nevesebb. :) Beszélni meg mindig kell valamiről és mivel Iker padoztatása nem hétköznapi téma, ezért szerintem Ancelottinak is fejfájást fog ez még okozni, ha López jobban teljesítene.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2013. június 26., szerda 18:01

Kerlon írta:Nem, de Casillas messze nem védett olyan jól a sérülése előtt, mint López... Senki se megye 2-esnek állítja be, de mindenki teljesítmény alapján szeretné, hogy a játékosok a csapatba kerüljenek és nem azért, mert Ő, Iker Casillas vagy CR, vagy akárki...
Azt aláírom, tényleg nem volt formában, csak kb fél éve nonstop megy a témázás meg találgatás. Majd kiderül úgyis. Amúgy Lópezt sem bánom, az egyik legszimpatikusabb arc a csapatban, és a szezon végén sokszor partiban tartotta a csapatot. Az utóbbi idők egyik legjobb húzása volt, hogy idehoztuk.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 26., szerda 17:50

Rasta írta:Kicsit megszakítom az emelkedett eszmecserét holmi bulvárhírekről :D

A spanyol olaszt közvetíti valami itthon is fogható csatorna vagy max streammel lehet megoldani?

Btw: Casillas álljon a kapuban, de úgy, hogy kiérdemli. Kicsit erősnek érzem, hogy a fórum jórésze úgy beszél róla, mintha kb megye 2 lenne Lópezhez képest, holott szerintem usque fél éve senki nem látta élesben játszani...
Nem, de Casillas messze nem védett olyan jól a sérülése előtt, mint López... Senki se megye 2-esnek állítja be, de mindenki teljesítmény alapján szeretné, hogy a játékosok a csapatba kerüljenek és nem azért, mert Ő, Iker Casillas vagy CR, vagy akárki...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Rasta

HozzászólásSzerző: Rasta » 2013. június 26., szerda 17:44

Kicsit megszakítom az emelkedett eszmecserét holmi bulvárhírekről :D

A spanyol olaszt közvetíti valami itthon is fogható csatorna vagy max streammel lehet megoldani?

Btw: Casillas álljon a kapuban, de úgy, hogy kiérdemli. Kicsit erősnek érzem, hogy a fórum jórésze úgy beszél róla, mintha kb megye 2 lenne Lópezhez képest, holott szerintem usque fél éve senki nem látta élesben játszani...

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 26., szerda 2:06

El Tigre írta:A lényeg, hogy újra "san iker" álhasson a kapuban.
ja. mindegy hogy teljesít, csak ő védjen. :lol:

El Tigre
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: El Tigre » 2013. június 25., kedd 20:44

Nem baj, az a lényeg, jövőre visszakerüljön az őt megillető pozícióba, a kezdőbe.

Ha nincs formában, akkor is. Ha Diego Lopez jobban megérdemelné, akkor is. Ha a nője éppen információkat szivárogtat az edzőről, akkor is.Ha meg nem tetszik neki Ancelotti, kirúgathatja őt is.

A lényeg, hogy újra "san iker" álhasson a kapuban. :salute: :salute: :salute:

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2013. június 25., kedd 20:38

ha iker benne van, akkor engem ez nagyon elszomorít, mert ő nem ilyen aljas embernek tűnt régebben. elvileg nagyon szereti a nőjét, most megcsalja? már mourinho kifúrása is elég szemét dolog volt, de ez... talán beleunt az életbe és próbálja kicsit felpörgetni? mert éveken keresztül gyakorlatilag minden meccset lejátszott, semmi konkurenciája nem volt.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 25., kedd 20:09

sportszakmailag semmi jelentősségét nem látom annak, hogy néhány luvnyával mulattak, már ha igaz.
pique-nek is gondolom az ezer ojró annyira vágta meg a büdzséjét, mint nekem egy békönös hambi a sarkiban.

az, hogy shakira vagy a riporter nő összecinkel pique-vel vagy casillas-sal, az már egy dolog, de csak és kizárólag bulvár.

persze lehet, hogy ha kiderül, hogy igaz, akkor vbd vagy a szövetség büntizik, így lehetne valamennyi sportértéke is az egésznek, de nem hinném, hogy iker,pique,ramos vagy iniesta szerű alapembereket kivágnak.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2013. június 25., kedd 15:52

A brazil sajtó így akar feszültséget teremteni a spanyol csapat háza körül. Elég frankó taktika.
"And my heart will leave you never."

mahitoo(Henke)
Kedvenc játékosaid: Brolin, Henke, Ibra, Ini, Puyol
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2013. június 25., kedd 15:43

nmate írta: ... Iniesta ilyen szerény butus embernek néz ki, akinek betáplálták az agyába ezt a katalán eszmét. Kicsit olyan autista.

Mostmár Iniesta is autista? :vivo: Mert szűkszavú, semmi botrány, semmi fesztivál (most ebbe pont belekerült :mrgreen: )? Láttam vele sok interjút, nyilatkozatot. Sok focistára rá lehet fogni, hogy buta mint a föld, beszélni is alig, nyilatkozni meg végképp nem tud, na ő pont nem az.

A botrányról: újabb dolog, ami valószínűleg sosem fog kiderülni. Szerintem akár meg is történhetett. Volt pár élsportoló ismerősöm, és ha sima edzőtáborokban nem épp világsztár hölgyek és urak tudnak igen érdekes dolgokat művelni, akkor Brazíliában ezek a srácok ha akarják, igen el tudják ereszteni magukat.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 25., kedd 15:19

Nem kell ahhoz futballistának lenni hogy valaki jól akarja érezni magát...én nem sajnálom tőlük :lol:
Ha meg valaki olyan hülye,hogy hagyja hogy lehúzza egy kva,az meg is érdemli... :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 25., kedd 14:08

Úgy látom muszáj folyamat használni a smylekat
Én már nem tudom ki mit gondol, amilyen kommentek mennek itt :roll:
De ok.
Am engem különösebben nem érdekel, hogy k.váztak vagy sem. Ők is emberek és egy kis strip-poker belefér, még Iniestától is, akinek lehet a kis ártatlan feje, egy latin csődörd rejt
Ez a része engem sem, érezzék jól magukat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. június 25., kedd 14:06

Realista24 írta:Nem tudom eldönteni, hogy nem érted amit írok, vagy nem akarod érteni. :)
Úgy látom muszáj folyamat használni a smylekat :)
Am engem különösebben nem érdekel, hogy k.váztak vagy sem. Ők is emberek és egy kis strip-poker belefér, még Iniestától is, akinek lehet a kis ártatlan feje, egy latin csődörd rejt :lol:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 25., kedd 13:59

Shakira nem rég szült, kitudja mikor volt utoljára lyukon a jó öreg Gerrard... Meg lehet rájött, hogy nem 10 évvel idősebb nővel akarja leélni az életét... Engem amúgy teljesen hidegen hagy, hogy ki kivel, mit csinál... Focizzanak jól oszt' cső.
K

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 25., kedd 13:39

mindig az olyan a legveszélyesebb ember, aki ártatlannak látszik, szal szerintem iniesta tuti benne van :mrgreen:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Vissza: