EB - 2016
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Re: EB - 2016
En nem varok nagy meglepetest...nem is lesz. Szerintem a spanyol,nemet,francia harmasbol kerul ki.
Spanyolok talan torony magasan favoritok lehetnenek, ha VDB helyett egy modernebb felfogasu szov kap lenne.
Spanyolok talan torony magasan favoritok lehetnenek, ha VDB helyett egy modernebb felfogasu szov kap lenne.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
A három csapat szerintem is kiemelkeik, valamint Mátéval is egyetértek, a horvátokat négybe várom személy szerint

"And my heart will leave you never."
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
A keretek erősségét illetően szerintem még mindig a spanyolok a legjobbak. Nem is lepődnék meg ha behúznák, most hogy már nincsenek gusztustalanul körbenyalva, annyira nem is bánnám. De úgyis mi nyerjük, magyarok.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Amúgy idén meglepetéscsapat nyer.
Lengyel, angol vagy horvát. Esetleg osztrákok.
Lengyel, angol vagy horvát. Esetleg osztrákok.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Csatárokat leszámítva szerintem is jobb a német keret. Vagyis jobban állnak a németek, mert löw nem hív be mindenkit akinek ott lenne a helye.
Nem illik.
- nmate
Tehetségre nem, arra jobb a francia. De tudjuk ez mit sem ér, ha nincs meg a megfelelő mentalitás mellé.Pipita írta:Szerintem a német keret van olyan jó, csak ott ráadásul profik fociznak.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Szerintem a német keret van olyan jó, csak ott ráadásul profik fociznak.nmate írta:Nagyon kiengedtek, meg egy felkészülési meccs nem mérvadó.rashidm írta:Én csak az utolsó 20 percet tudtam nézni, de számomra nem annyira überbrutálok ezek a fransziák.Bár a hollandok még annyira sem.
Nekik van a legjobb keretük a világon, ez nem kérdés. Csak hát sok a swag&yolo meg a forrófejű taknyos.
Pirlo egy egészen más kategória, ő az eszével nőtt a világ fölé. De Rossit nem is érdemes hozzá hasonlítani, de igazából senki mást sem.Hát azért én még nem írom le...Pirlo 34 évesen volt kulcsembere a Juvénak
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Ott már senkit sem érdekeltrashidm írta:Én csak az utolsó 20 percet tudtam nézni, de számomra nem annyira überbrutálok ezek a fransziák.Bár a hollandok még annyira sem.

Bár lehet csak a harmatgyenge hollandok emelték őket ilyen magasságokba. Mindenesetre ez a Payet Griezmann ha kapna egy Benzemat maga mellé, előre oda adnám nekik az aranyat. Német csapatot más nem fogja meg, ez borítékolható.
- nmate
Nagyon kiengedtek, meg egy felkészülési meccs nem mérvadó.rashidm írta:Én csak az utolsó 20 percet tudtam nézni, de számomra nem annyira überbrutálok ezek a fransziák.Bár a hollandok még annyira sem.
Nekik van a legjobb keretük a világon, ez nem kérdés. Csak hát sok a swag&yolo meg a forrófejű taknyos.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én csak az utolsó 20 percet tudtam nézni, de számomra nem annyira überbrutálok ezek a fransziák.
Bár a hollandok még annyira sem.

- nmate
Szerencsétlen hollandok

Azért közel sincsenek akkora nevek ebben a csapatban mint voltak régen. Szinte az összes vagy hollandiában játszó fiatal, vagy valami más liga középcsapatában. Jó csapat lehet majd ezekből, mert azért van egy-két ügyes focista.nmate írta:Mennyire közepes ez a holland csapat te jó ég.
Legalább hajtanának, már csak Cruyff miatt is.
Franciák meg így Karim nélkül is nagyon jók lehetnek az EB-n majd.
- nmate
Mennyire közepes ez a holland csapat te jó ég.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Griezmann kis gólt lőtt szabadrúgásból a hollandok ellen.
Pogba imádkozott a belga gyász szünet közben, Giroud pedig sírt is, ha jól láttam. Közben betalált.
14:00-kor megállt a meccs, megemlékezés a legendára.

14:00-kor megállt a meccs, megemlékezés a legendára.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

kezdődik
ramos hátfájdalmak miatt jött le
ramos hátfájdalmak miatt jött le
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ___Samy___
Annyit is ernek vele...
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Hát azért én még nem írom le...Pirlo 34 évesen volt kulcsembere a Juvénak, Keita is 36 évesen rohangászik a római középpályán..ziro4vr írta:A top De Rossi hatszor is, de szerintem ő már takaréklángon ég.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Most sérült volt több mint 1 hónapig, de amúgy kétszer jobb mint Casemiro.palesz77 írta: De Rossit nem tudom milyen formaban van
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
De Rossit nem tudom milyen formaban van megmondom oszinten, Pirlo meg tudtommal lemondta mar a valogatottsagot. Vannak amugy sokan, de nekem Jorginho jateka nagyon tetszik, a mostani meccs alapjan meg kene is ilyen ember nekik. Meglatjuk, oszinten megmondom ketlem, hogy addig sikerul magat beverekednie, de remenykedek azert.Veidt írta:Hát majd az EB-n lesz ott egy majd egy Marchisio, De Rossi, esetleg Pirlo..meg cserének Soriano, Monti. Már ha van esze Conténak.
Kozben beallt Isco Thiago helyere, meg annak az eselyet is elveszi az oreg, hogy a kettot egyszerre lathassuk oktatni..