OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. május 22., hétfő 12:33

Ki egy Geret, ki egy Gabi ugye.. :coffee:

Én azt javaslom ne hősködj lordom! Ha fáj, vedd be a bogyót, 1-2 tablettától nem lesz baj, de a komfortérzet ég és föld tud lenni..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. május 22., hétfő 12:30

lordg kettos labtores utan mar tornazik masnap, egyesek meg discomforttal kiulnek felszezonokat. :D

gyors felepulest uram :agree:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 22., hétfő 12:28

Hetvegen mar jatszhatsz :kalapos:
thereisonly1ronaldo

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. május 22., hétfő 12:20

Uhhh basszus most olvastam vissza hogy mi történt. :ozil:
Kitartást! :salute:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. május 22., hétfő 12:18

Hirtelen felindulásból 9-kor betoltak a műtőbe, 11 után nem sokkal már hoztak is visszafelé. Nem volt altatás, nem éreztem semmit kb. Doki szerint jól sikerült. Holnap jöhet a próba és a torna... :salute:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. május 22., hétfő 8:52

tomi_b írta: Kettős lábszártöréssel tengődik az ember egy kórházi szobában, meg vár étlen-szomjan arra, hogy lehet megműtik.

Azért ez csodálatos.. Óriási problémák vannak. Gondolom nem 10 orvos ült és várt, hogy végre műthessen.

Tényleg csak kórházba ne kerüljön az ember, mert gyorsan vége lehet a mulatságnak.
Leírtam a nempublikus véleményem lordgabinak erről :)
Inkább annyit írok, hogy "csak oda ne".

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 22., hétfő 8:40

tomi_b írta: Kettős lábszártöréssel tengődik az ember egy kórházi szobában, meg vár étlen-szomjan arra, hogy lehet megműtik.

Azért ez csodálatos.. Óriási problémák vannak. Gondolom nem 10 orvos ült és várt, hogy végre műthessen.

Tényleg csak kórházba ne kerüljön az ember, mert gyorsan vége lehet a mulatságnak.
De varj, majd Nika jon es javit, de nem azt irja Gabi, hogy most huzatjak a labat es utana mutik. Szoval nem lehet, hogy ez a processz?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. május 22., hétfő 8:35

De legalább van szép MVM Dome-unk, hátha lesz majd még kézilabda vb. :) Sokkal fontosabb szerintem, mint holmi egészségügy. :kivagyhe:

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. május 22., hétfő 8:34

Kettős lábszártöréssel tengődik az ember egy kórházi szobában, meg vár étlen-szomjan arra, hogy lehet megműtik.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. május 22., hétfő 1:06

Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat és a bátorítást, sokat jelentett mindenki támogatása ebben a nehéz időben. 😪🙏🏻Műtét lesz mindenképp, de sokkal sürgősebb esetek is érkeztek, nem kerültem sorra 11 óra egy helyben fekvés után sem... Át lett fúrva balról-jobbra a lábam sarok környékén, súllyal húzzák 1-2 napig. Legkésőbb szerdán sor kerülhet rá, ha hamarabb nem is, mert akkor lesz a doki, aki felvett az osztályra, és ilyenkor ő végezheti csak a műtétet...

Már oda se bírtam figyelni, ortopédia vett fel elvileg, és majd aznap kell innen oda átszállítani, amikor lesz orvos, aki tőlük elvégezze, érthetetlenül állt néhány nővér és egyéb pozíciót betöltő, mert már napközben is itt voltak, se nem ettem, se nem ittam több mint 12 órán keresztül, na ez nem esett most jól. Nem tudom mit tegyek, de nem szeretnék szerda után is még itt tengődni mindig 5-7 napon keresztül, elég volt ez a mai kínzás is egész nap a gipszel, ami most felesleges volt ugye, mert ahogy jöttek be, egyből vágták is le rólam, hogy visznek fúrásra. :'(
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.

lordgabi

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. május 21., vasárnap 23:32

Nem volt színváltozás, ahogyan én hívom, attól féltem nagyon, akkor gondolom minden szakadt is...gipsz alá nem látok be, ki tudja azóta hogy festhet... Fél10 körül azt hittem szét fog durranni, olyan szinten éreztem nyomó érzést körbe-karikába, de szerencsére elmúlt, azóta csak várom a soromat továbbra is. :'(
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 21., vasárnap 22:05

Ha szalag nem serult, akkor nem a vilag vege, jobb lesz, mint ujonnan.
A mutet jo dolog, rendberakjak, nem kell tole fosni, kenyelmetlen nyilván mert azzal a testreszeddel tortent, amivel jarsz, de a csonttörés meggyogyul faszan.
Sok kalcium utana
thereisonly1ronaldo

lordgabi

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. május 21., vasárnap 21:42

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, rendesen lelket vertetek belém most, jöjjön aminek jönnie kell, már úgy vagyok vele. 😪🙏🏻
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. május 21., vasárnap 20:32

lordgabi írta: Fogalmam sincs mikor kerül már rám a sor, azt még nem beszéltük meg, hogy mi kerül hová, mert folyamatosan műtenek amióta itt vagyok, lehet éjszaka lesz, félelmen kívül nincs nagy gond továbbra is.
XII. Kerület, Szent János Kórházban vagyok. Egy idősebb filmproducernek volt nyílt bokatörése, őt tökéletesen ellátták eddig. Nagyon dicsért mindenkit. Remélem jó lesz. Otthon jobb lenne feküdni ugyanígy tétlenül mint órák óta... :'(
Jobb ha bent vársz, akkor bármikor bevihetnek.
Tarts ki!
Én múlt szerdán operáltam egy nyílt lábszár törést. 1,5 óra volt. Szóval ne parázz :)

Zavarni max a fémek fognak, ha lemezt raknak be, de azt ki lehet venni 1 év után :)

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2023. május 21., vasárnap 20:31

Nekem a jobb lábam tört el foci közben kb 8 évesen, ugyanígy mindkét csont.

Azt tudom mondani, hogy ha minden rendben megy akkor a műtét a jobb opció fixen, szóval a jó döntés lett hozva ez ügyben szerintem.

Kitartást.
Annyival tudlak nyugtatni, hogy ez miután meggyógyul rendesen nem fog zavarni kb soha többet.
Sokkal nagyobb szopás egy szalagszakadás hosszabbtávon.
Ami még sportsérülésem volt az hogy kétszer is kiment a jobbvállam és még 10+ év után is évente egyszer szoktam érezni.
Ez meg szépen beforr és meggyógyul és tényleg egy idő után, mintha mi se történt volna.
Kurva szar most, de ezen legalább túl lehet lenni teljesen és nem fog örökké zavarni, mint más sérülések.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2023. május 21., vasárnap 20:36-kor.

tcskhun
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,

HozzászólásSzerző: tcskhun » 2023. május 21., vasárnap 20:09

lordgabi írta: Üdv srácok! Múltkor nemhiába volt a posztom, hogy minden egyes lyukas garast próbálok félretenni nagyobb baj esetére, most be is ütött. Futballmérkőzésen olyan szintű szárkapocs és sípcsont törést szenvedtem a bal lábamon, hogy a bíró lefújta inkább a meccset közös megegyezés után, sőt, felajánlották ide a 3-0-át (15. perc volt, 1-0-ra vezettünk). 35 percre rá ért ki a mentő, azóta is várakozom a közös megegyezés után hozott műtétre, mert azzal biztosabb, hogy beforr rendesen, és nem kell majd magamon hordani életem végéig a terhét... Szurkoljatok nekem kérem szépen, sose voltam még kórházban semmilyen kontroll miatt sem eddig, aki hisz benne, mint én, az mondjon majd egy imát, mert rettegek. Fájdalom nincs szerencsére, pedig nem kaptam semmit, nem is kértem, tűröm amíg bírom bogyó és szúrás nélkül.

Köszönöm szépen előre mindenkinek! :salute: :sziv:
Jobbuláast és mielőbbi fel épülést

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2023. május 21., vasárnap 20:04

Jovo heten egy madridom focira kapuba akkor jó vagy azért ugye? :mrgreen:
Jobbulast! :cheers:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

lordgabi

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. május 21., vasárnap 19:54

Fogalmam sincs mikor kerül már rám a sor, azt még nem beszéltük meg, hogy mi kerül hová, mert folyamatosan műtenek amióta itt vagyok, lehet éjszaka lesz, félelmen kívül nincs nagy gond továbbra is.
XII. Kerület, Szent János Kórházban vagyok. Egy idősebb filmproducernek volt nyílt bokatörése, őt tökéletesen ellátták eddig. Nagyon dicsért mindenkit. Remélem jó lesz. Otthon jobb lenne feküdni ugyanígy tétlenül mint órák óta... :'(
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. május 21., vasárnap 19:46

lordgabi írta: Üdv srácok! Múltkor nemhiába volt a posztom, hogy minden egyes lyukas garast próbálok félretenni nagyobb baj esetére, most be is ütött. Futballmérkőzésen olyan szintű szárkapocs és sípcsont törést szenvedtem a bal lábamon, hogy a bíró lefújta inkább a meccset közös megegyezés után, sőt, felajánlották ide a 3-0-át (15. perc volt, 1-0-ra vezettünk). 35 percre rá ért ki a mentő, azóta is várakozom a közös megegyezés után hozott műtétre, mert azzal biztosabb, hogy beforr rendesen, és nem kell majd magamon hordani életem végéig a terhét... Szurkoljatok nekem kérem szépen, sose voltam még kórházban semmilyen kontroll miatt sem eddig, aki hisz benne, mint én, az mondjon majd egy imát, mert rettegek. Fájdalom nincs szerencsére, pedig nem kaptam semmit, nem is kértem, tűröm amíg bírom bogyó és szúrás nélkül.

Jobbulast, ha nincs fajdalom, akkor szerencses vagy! Persze kesobb nem biztos, hogy igy lesz, azert kitartast es mihamarabbi felepulest!
:goat:

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. május 21., vasárnap 19:32

Jobbulást!

Mit kapsz? Kettős lemez, velőűrszeg + bokalemez/sín?
A rehabilitáció minimum fél év lesz, 3 hónapig lesz az, hogy a funkció oké, és már tudod fájdalommentesen terhelni.
Ehhez traumatológus kell, nem ortopéd, faszikáim :)

Vissza: