Én azt javaslom ne hősködj lordom! Ha fáj, vedd be a bogyót, 1-2 tablettától nem lesz baj, de a komfortérzet ég és föld tud lenni..
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. május 22., hétfő 12:33
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. május 22., hétfő 12:30
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 22., hétfő 12:28
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. május 22., hétfő 12:20
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. május 22., hétfő 12:18
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. május 22., hétfő 8:52
Leírtam a nempublikus véleményem lordgabinak errőltomi_b írta: Kettős lábszártöréssel tengődik az ember egy kórházi szobában, meg vár étlen-szomjan arra, hogy lehet megműtik.
Azért ez csodálatos.. Óriási problémák vannak. Gondolom nem 10 orvos ült és várt, hogy végre műthessen.
Tényleg csak kórházba ne kerüljön az ember, mert gyorsan vége lehet a mulatságnak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 22., hétfő 8:40
De varj, majd Nika jon es javit, de nem azt irja Gabi, hogy most huzatjak a labat es utana mutik. Szoval nem lehet, hogy ez a processz?tomi_b írta: Kettős lábszártöréssel tengődik az ember egy kórházi szobában, meg vár étlen-szomjan arra, hogy lehet megműtik.
Azért ez csodálatos.. Óriási problémák vannak. Gondolom nem 10 orvos ült és várt, hogy végre műthessen.
Tényleg csak kórházba ne kerüljön az ember, mert gyorsan vége lehet a mulatságnak.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. május 22., hétfő 8:35
De legalább van szép MVM Dome-unk, hátha lesz majd még kézilabda vb.tomi_b írta: Kettős lábszártöréssel tengődik az ember egy kórházi szobában, meg vár étlen-szomjan arra, hogy lehet megműtik.
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. május 22., hétfő 8:34
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. május 22., hétfő 1:06
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. május 21., vasárnap 23:32
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 21., vasárnap 22:05
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. május 21., vasárnap 21:42
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. május 21., vasárnap 20:32
Jobb ha bent vársz, akkor bármikor bevihetnek.lordgabi írta: Fogalmam sincs mikor kerül már rám a sor, azt még nem beszéltük meg, hogy mi kerül hová, mert folyamatosan műtenek amióta itt vagyok, lehet éjszaka lesz, félelmen kívül nincs nagy gond továbbra is.
XII. Kerület, Szent János Kórházban vagyok. Egy idősebb filmproducernek volt nyílt bokatörése, őt tökéletesen ellátták eddig. Nagyon dicsért mindenkit. Remélem jó lesz. Otthon jobb lenne feküdni ugyanígy tétlenül mint órák óta...![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. május 21., vasárnap 20:31
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2023. május 21., vasárnap 20:09
Jobbuláast és mielőbbi fel épüléstlordgabi írta: Üdv srácok! Múltkor nemhiába volt a posztom, hogy minden egyes lyukas garast próbálok félretenni nagyobb baj esetére, most be is ütött. Futballmérkőzésen olyan szintű szárkapocs és sípcsont törést szenvedtem a bal lábamon, hogy a bíró lefújta inkább a meccset közös megegyezés után, sőt, felajánlották ide a 3-0-át (15. perc volt, 1-0-ra vezettünk). 35 percre rá ért ki a mentő, azóta is várakozom a közös megegyezés után hozott műtétre, mert azzal biztosabb, hogy beforr rendesen, és nem kell majd magamon hordani életem végéig a terhét... Szurkoljatok nekem kérem szépen, sose voltam még kórházban semmilyen kontroll miatt sem eddig, aki hisz benne, mint én, az mondjon majd egy imát, mert rettegek. Fájdalom nincs szerencsére, pedig nem kaptam semmit, nem is kértem, tűröm amíg bírom bogyó és szúrás nélkül.
Köszönöm szépen előre mindenkinek!![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. május 21., vasárnap 20:04
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. május 21., vasárnap 19:54
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. május 21., vasárnap 19:46
Jobbulast, ha nincs fajdalom, akkor szerencses vagy! Persze kesobb nem biztos, hogy igy lesz, azert kitartast es mihamarabbi felepulest!lordgabi írta: Üdv srácok! Múltkor nemhiába volt a posztom, hogy minden egyes lyukas garast próbálok félretenni nagyobb baj esetére, most be is ütött. Futballmérkőzésen olyan szintű szárkapocs és sípcsont törést szenvedtem a bal lábamon, hogy a bíró lefújta inkább a meccset közös megegyezés után, sőt, felajánlották ide a 3-0-át (15. perc volt, 1-0-ra vezettünk). 35 percre rá ért ki a mentő, azóta is várakozom a közös megegyezés után hozott műtétre, mert azzal biztosabb, hogy beforr rendesen, és nem kell majd magamon hordani életem végéig a terhét... Szurkoljatok nekem kérem szépen, sose voltam még kórházban semmilyen kontroll miatt sem eddig, aki hisz benne, mint én, az mondjon majd egy imát, mert rettegek. Fájdalom nincs szerencsére, pedig nem kaptam semmit, nem is kértem, tűröm amíg bírom bogyó és szúrás nélkül.
![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. május 21., vasárnap 19:32
Jobbulást!lordgabi írta: Üdv srácok! Múltkor nemhiába volt a posztom, hogy minden egyes lyukas garast próbálok félretenni nagyobb baj esetére, most be is ütött. Futballmérkőzésen olyan szintű szárkapocs és sípcsont törést szenvedtem a bal lábamon, hogy a bíró lefújta inkább a meccset közös megegyezés után, sőt, felajánlották ide a 3-0-át (15. perc volt, 1-0-ra vezettünk). 35 percre rá ért ki a mentő, azóta is várakozom a közös megegyezés után hozott műtétre, mert azzal biztosabb, hogy beforr rendesen, és nem kell majd magamon hordani életem végéig a terhét... Szurkoljatok nekem kérem szépen, sose voltam még kórházban semmilyen kontroll miatt sem eddig, aki hisz benne, mint én, az mondjon majd egy imát, mert rettegek. Fájdalom nincs szerencsére, pedig nem kaptam semmit, nem is kértem, tűröm amíg bírom bogyó és szúrás nélkül.
![]()
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem