Jó mondjuk ott mindkét csapat lesajnákt volt, hogy egyáltalán mit keresnek az elődöntőben.Peti765 írta:Tegnap a le sajnált Inter ment tovább,ma rajtunk a sor

HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. május 17., szerda 15:54
Jó mondjuk ott mindkét csapat lesajnákt volt, hogy egyáltalán mit keresnek az elődöntőben.Peti765 írta:Tegnap a le sajnált Inter ment tovább,ma rajtunk a sor
HozzászólásSzerző: Peti765 » 2023. május 17., szerda 15:51
Mindenki várja a múlt héten is ugyanez volt.ikarus93 írta: Életembe nem vártam még igy meccset mint a mait.
Talán a 10ik elött volt hasonló érzés.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2023. május 17., szerda 15:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 17., szerda 15:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 17., szerda 14:04
https://twitter.com/santoscanoc/status/ ... 55648?s=20Dupla D írta: Na küldjétek a hangolódó videókat.![]()
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. május 17., szerda 13:40
HozzászólásSzerző: Pipita » 2023. május 17., szerda 13:06
+1, ezt aláírom én is, az ilyen barcás meg citys kárpótlási bl győzelmekkel menjetek az eurobarcám meg a mancitymponthukra komolytalankodni.Realista24 írta:Eddig a tied tetszik a legjobbanPad'em írta: Jobbat mondok, idén megnyerjük, aztán jövőre is, Kroos, Modric, Benz második zsinor triplájukkal, 7-szeres BL győztesként visszavonul, mi meg eladjuk a tévéket, kiköttetjük a netet![]()
Amúgy ha kiesünk most se leszek elkenődve, elmúlt 11 évben 9 elődöntő, 5 BL cím?Ez felfoghatatlan stat lesz mindörökre. Team of dreams, hogy egy klasszikust idézzek.
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 17., szerda 13:00
Eddig a tied tetszik a legjobbanPad'em írta: Jobbat mondok, idén megnyerjük, aztán jövőre is, Kroos, Modric, Benz második zsinor triplájukkal, 7-szeres BL győztesként visszavonul, mi meg eladjuk a tévéket, kiköttetjük a netet![]()
Amúgy ha kiesünk most se leszek elkenődve, elmúlt 11 évben 9 elődöntő, 5 BL cím?Ez felfoghatatlan stat lesz mindörökre. Team of dreams, hogy egy klasszikust idézzek.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. május 17., szerda 12:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 17., szerda 12:44
Nyilvan Kroos, Karim es Modric bucsueve igy eleg csuf lenne, de ezt fel tudom ajanlani a Cimvedes oltaran, barmennyire is faj.___Samy___ írta:Aztan jovore meg menne a krizis, hogy mar ilyennkoran kiestunkRealista24 írta:
En inkabb egy olyan deal-t kotnek, hogy iden mi nyerjunk, jovore meg a City, de ugy, hogy mi mar kiesunk a legjobb 8 kozott.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. május 17., szerda 12:41
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2023. május 17., szerda 12:38
Aztan jovore meg menne a krizis, hogy mar ilyennkoran kiestunkRealista24 írta:En inkabb egy olyan deal-t kotnek, hogy iden mi nyerjunk, jovore meg a City, de ugy, hogy mi mar kiesunk a legjobb 8 kozott.dzsi91 írta:
Mivel mar senkinek nemmaradt semmije. Mitszólnátok ha idén blt nyerünk de jövőre csávi megnyeri messivel. Én aláírnám. Címvédés az más fajta flex.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. május 17., szerda 12:38
Akár.Realista24 írta: En inkabb egy olyan deal-t kotnek, hogy iden mi nyerjunk, jovore meg a City, de ugy, hogy mi mar kiesunk a legjobb 8 kozott.
Ááááh neeeeem, nem szabad Messi BL trófeáinak számát növelni, a rekordtartók maradjanak csak a Realosok.dzsi91 írta: Mivel mar senkinek nemmaradt semmije. Mitszólnátok ha idén blt nyerünk de jövőre csávi megnyeri messivel. Én aláírnám. Címvédés az más fajta flex.
HozzászólásSzerző: Toti » 2023. május 17., szerda 12:27
és gondolom itt már csukodott is az ajtó előtteRealista24 írta: Asszony multheten megkerdezte, mi van ha kiesik a Re..
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 17., szerda 12:27
Az a resze, amiben ilyen sotet gondolatok jelenhetnek meg.hehetheoriginal írta: en abszolut nyugodt es higgadt vagyok, ok az eselyesek, papirforma szerint.
nem volna ellenemre, ha valami morcos taktikai ujitassal meglepnenk pepperonit, es legalabb szoros lenne.
az mit jelent, hogy egy darabja?Asszony multheten megkerdezte, mi van ha kiesik a Real Madrid...inkabb a lelke egy darabja, mint a valas, nem?![]()
(plane hogy 100%-a a lelkenek a tied es a gyerkoce
)
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 17., szerda 12:26
az mit jelent, hogy egy darabja?Asszony multheten megkerdezte, mi van ha kiesik a Real Madrid...inkabb a lelke egy darabja, mint a valas, nem?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 17., szerda 12:24
Asszony multheten megkerdezte, mi van ha kiesik a Real Madrid...inkabb a lelke egy darabja, mint a valas, nem?hehetheoriginal írta:hagyd a picsaba, az nem eri megKeresem a lelkem apro darabjait, hogy meg mit tudnek felajanlani, de oda kell adnom a csaladtagjaim egy darabjat is, ugy erzem.![]()
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. május 17., szerda 12:24
De úgy hogy jövőre megnyerjük a ligát.Realista24 írta:En inkabb egy olyan deal-t kotnek, hogy iden mi nyerjunk, jovore meg a City, de ugy, hogy mi mar kiesunk a legjobb 8 kozott.dzsi91 írta:
Mivel mar senkinek nemmaradt semmije. Mitszólnátok ha idén blt nyerünk de jövőre csávi megnyeri messivel. Én aláírnám. Címvédés az más fajta flex.![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. május 17., szerda 12:23
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 17., szerda 12:21
hagyd a picsaba, az nem eri megKeresem a lelkem apro darabjait, hogy meg mit tudnek felajanlani, de oda kell adnom a csaladtagjaim egy darabjat is, ugy erzem.
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem