VB - 2014

Archívum

Ki volt a világbajnokság legjobb játékosa?

A szavazás 2014. július 16., szerda 21:44-kor befejeződött.

James
20
17%
Messi
12
10%
Robben
52
44%
Neuer
2
2%
Kroos
11
9%
Hummels
0
0 szavazat
Di María
4
3%
Lahm
1
1%
Mascherano
15
13%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 117

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

Re: VB - 2014

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. június 18., szerda 16:42

The difference.

https://pbs.twimg.com/media/BqaKxkuIIAAATxG.jpg

Mit művelnének ezek a mai védőkkel. :lol:

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 18., szerda 16:42

Anis írta:- Alba sz*r szezont futott, Azpili meg jót! Lehet összességében jobb Alba, de nem most.
A spanyolok labdat fognak tartani, a chileiek pedig kihasznaljak hogy gyors embereik vannak, ezert kontrazni fognak.
Az egesz spanyol keretbol Alba az egyetlen, aki gyorsabb mint Alexis, pont ezert ot kene raallitani. Meglepo, hogy a spanyolok mennyire nem birtak Robbennel, pedig a bayern elleni meccseinken megmutattuk hogy kell csapatszinten kiiktatni a hollandot.
GT37 írta:Casillas/De Gea - Juanfran, Piqué, Ramos, Alba - Javi Martínez, Koke - Silva, Fabregas, Iniesta - Costa.

Örülnék egy ilyen kezdőnek, bár nem túl valószínű, hogy Xavi, Busquets és Alonso is kikerül a csapatból, annak ellenére, hogy a spanyol média szerint VdB tervez változtatásokat a kezdőben (főleg Koke, Cesc és Martínez kezdetése a téma, utóbbival kapcsolatban viszont azt írják, hogy a védelem tengelyében játszhat majd, Ramos mellett).
- Casillas: en ot kezdetnem, De Gea serult, Reina meg mindig max mokafelelosnek jo
- Juanfran: szerintem jobb mint Azpilicueta, raadasul egy ilyen szezon utan mindenkepp megerdemli hogy ott legyen.
- Pique: Albiol meg nala is gyengebb, Martinezre pedig a kozeppalyan van szukseg
- Ramos: egyertelmu
- Alba: a sebessege kelleni fog
- Javi Martinez, Koke, Fabregas: siman meg tudjak teremteni a megfelelo stabilitast a palyan, szerintem tamadasban es vedekezesben is jok
- Iniesta: benne mindig ott van a varatlan, o jelentheti a kulonbseget
- Silva: szerintem o tul lassu ebbe a csapatba, raadasul az elozo meccsen se tetszett a jateka. Helyette inkabb Cazorlat jatszatnam vagy Pedrot, akinek valahogy jol megy a valogatottban. Habar lehet o inkabb csere lenne. (Mindig jol jon az, ha egy csere jatekos tud hozni magaval egy kis sebesseget a palyara)
- Costa: o is egyertelmu. Torrest hagynam a fenebe, annak az embernek mar vege, kiegett. Cserekent is inkabb Villat jatszatnam, aki meg utolso valogatott esemenyen odatenne magat.

Persze ez fifaban jol is mukodne, csak a valo elet nem ilyen. Jo lett volna par alkalommal kiprobalni egy ilyesmi csapatot is. :vivo:

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. június 18., szerda 16:22

így már minden világos! már csak azt mondd meg, hogy miért kell minden tulajdonnevet rövidíteni? értem én, hogy elfoglalt ember vagy és a statisztikák vezetésére sincs már rendesen időd, de légy szíves írd már ki néha a teljes nevet.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 18., szerda 16:16

- Alba sz*r szezont futott, Azpili meg jót! Lehet összességében jobb Alba, de nem most.
- JaviM-et lehet inkább visszavonnám védőbe, a két belső védő sem volt épp a helyzet magaslatán. Előbb olvastam, hogy JaviM-el a védelembe nem kaptak gólt a VB előtt. Szóval Ramos-JaviM páros lenne nálam. Koke-Cesc-Xabi 3ast tenném a védelem elé, de VdB-nél Busi kezdene Xabi helyett.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. június 18., szerda 15:29

tubatibi írta:Hm...magyarul csak Albát cserélnéd Azpira.
:lol: Fuck logic :lol:
Alba fél lábbal többet ér, mint Azpilicueta. :vivo:

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. június 18., szerda 15:25

Anis írta:
GT37 írta:Casillas/De Gea - Juanfran, Piqué, Ramos, Alba - Javi Martínez, Koke - Silva, Fabregas, Iniesta - Costa.
De Gea sérült, 100%, hogy Iker marad a kezdőben.
Juanfran jobbos, Azpili balos, belső védőket úgy sem bontja meg, JaviM-et tuti kezdetném, akár egyel hátrébb is. Koke is kezdőbe való és a többivel is egyetértek.

Hm...magyarul csak Albát cserélnéd Azpira. :lol:
Megspórolhattad volna a mondatod. :lol:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Anis

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 18., szerda 15:19

De Gea sérült, 100%, hogy Iker marad a kezdőben.
Juanfran jobbos, Azpili balos, belső védőket úgy sem bontja meg, JaviM-et tuti kezdetném, akár egyel hátrébb is. Koke is kezdőbe való és a többivel is egyetértek.

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. június 18., szerda 15:13

MyStiQ írta:Akinfeev nagyszerű kapus volt. A sérülése előtt.
Mondjuk ez sajnos igaz,hogy azota nem ugyanaz. De sztem most se rossz. Bar igaz,hogy az ejjeli meccset nem lattam. De CSKA meccset lattam az iden,azert annyira rosz nem volt.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. június 18., szerda 15:07

Casillas/De Gea - Juanfran, Piqué, Ramos, Alba - Javi Martínez, Koke - Silva, Fabregas, Iniesta - Costa.

Örülnék egy ilyen kezdőnek, bár nem túl valószínű, hogy Xavi, Busquets és Alonso is kikerül a csapatból, annak ellenére, hogy a spanyol média szerint VdB tervez változtatásokat a kezdőben (főleg Koke, Cesc és Martínez kezdetése a téma, utóbbival kapcsolatban viszont azt írják, hogy a védelem tengelyében játszhat majd, Ramos mellett).

Anis

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 18., szerda 14:43

A mehikói kapus parádéja a brazilok ellen B-)

Az új Klose = Müller vs Portugal
Hazard vs Algéria

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. június 18., szerda 14:05

csakazértis
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. június 18., szerda 12:44

Akinfeev nagyszerű kapus volt. A sérülése előtt.

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2014. június 18., szerda 11:55

Ochoa nagy sztár lett tegnap,már meg is énekelték a regősök :D

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. június 18., szerda 9:24

nem egy meccs alapján mondtam. igaz sok meccset nem láttam róla de nem győzött, meg. sokat FM-ezem így tudom kiket kell néznem egy-egy meccsen vagy kitől várhatok valami produkciót (lásd tegnap ochoa aki engem nem lepett meg egyáltalán mert előtte is tudtam hogy mikre képes. ) de akinfeev évek óta túl van pontozva. nem olyan jó mint amilyennek ki van hirdetve.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. június 18., szerda 9:20

Egy meccs alapjan nem itelnem el. Nekem regen az egyik kedvencem volt,mikor meg tobbszor lattam. Sose ertettem hogy miert nem vitte el nagyob csapat. Bar a CSKAban eleg jol elvan,de mehetett vna sok helyre. Pl anno orultem vna ha az Arsenal elvitte volna. (bar nagy a fizetese..)
Az egyik legtehetsegesebb kapus volt Europaban :) Bar sztem most se rossz..
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. június 18., szerda 8:46

Akinfeev potya. nem jó kapus ez. Egész meccsen pattantak ki róla a lasztik.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. június 18., szerda 8:02

tubatibi írta:Akkor mivan, ha a maradék két meccsükön az oroszok és a dél-koreaiak is döntetleneznek? És mind a 4 meccs 2-2. :mrgreen:
Akkor belgák az elsők, utánuk a ugyanannyi ponttal, ugyanannyi lőtt és kapott góllal a két csapat, sőt még az egymás elleni meccsük is döntetlen lett.
Ilyenkor mi számít? Vagy játszanak egy meccset? :mrgreen:
sorsolás
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. június 18., szerda 7:26

Akkor mivan, ha a maradék két meccsükön az oroszok és a dél-koreaiak is döntetleneznek? És mind a 4 meccs 2-2. :mrgreen:
Akkor belgák az elsők, utánuk a ugyanannyi ponttal, ugyanannyi lőtt és kapott góllal a két csapat, sőt még az egymás elleni meccsük is döntetlen lett.
Ilyenkor mi számít? Vagy játszanak egy meccset? :mrgreen:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. június 18., szerda 2:37

nem gyenge potya volt akinfeev-től. :lol:
ha valakinek lesz vidije, ne habozzon bedobni, youtuben csak egy van, azt se lehet megnézni.

lehet tévedek amúgy, de egyébként az orosz válogatott védelmében még annyit azért, hogy az ő csapatuknak van talán a legnehezebb dolga a klíma szempontjából.
az egész keret az orosz ligában játszik, és azért a vébén a hőmérséklet és a páratartalom is jóval magasabb.

más :
egy kis érdekesség, hogy az 1998-as világbajnokság eddig a vébék történelmének legtöbb gólt hozó tornája a maga 171 góljával.
jelenleg ezen a vébén eddig 17 meccsen 49 gólnál tartunk, tehát a hátralévő 47 meccsen legalább 123 gólnak kellene esnie az új rekordhoz.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. június 18., szerda 1:43

lordgabi írta:Nagyon pontosan játszanak a koreaiak, remek labdaszerzések, fürgék, okos foci, nem gondoltam volna, hogy ilyen jó teljesítményre képesek. Kár a bekapott gólért. :/
Dettó. A messze legnagyobb meglepetés számomra az ő válogatottjuk. És elmondhatatlanul nagy respect, hogy mennyire tisztán játszanak, sajnos szó szerint, ritka, mint a fehér holló ez a hozzáállás, pedig ez lenne a normális, és mennyivel élvezhetőbb a meccs is...

Amúgy 2002 után nem hittem, hogy valah ezt mondom. :mrgreen:
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Vissza: