https://pbs.twimg.com/media/BqaKxkuIIAAATxG.jpg
Mit művelnének ezek a mai védőkkel.

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. június 18., szerda 16:42
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. június 18., szerda 16:42
A spanyolok labdat fognak tartani, a chileiek pedig kihasznaljak hogy gyors embereik vannak, ezert kontrazni fognak.Anis írta:- Alba sz*r szezont futott, Azpili meg jót! Lehet összességében jobb Alba, de nem most.
- Casillas: en ot kezdetnem, De Gea serult, Reina meg mindig max mokafelelosnek joGT37 írta:Casillas/De Gea - Juanfran, Piqué, Ramos, Alba - Javi Martínez, Koke - Silva, Fabregas, Iniesta - Costa.
Örülnék egy ilyen kezdőnek, bár nem túl valószínű, hogy Xavi, Busquets és Alonso is kikerül a csapatból, annak ellenére, hogy a spanyol média szerint VdB tervez változtatásokat a kezdőben (főleg Koke, Cesc és Martínez kezdetése a téma, utóbbival kapcsolatban viszont azt írják, hogy a védelem tengelyében játszhat majd, Ramos mellett).
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. június 18., szerda 16:22
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 18., szerda 16:16
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. június 18., szerda 15:29
tubatibi írta:Hm...magyarul csak Albát cserélnéd Azpira.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. június 18., szerda 15:25
Anis írta:De Gea sérült, 100%, hogy Iker marad a kezdőben.GT37 írta:Casillas/De Gea - Juanfran, Piqué, Ramos, Alba - Javi Martínez, Koke - Silva, Fabregas, Iniesta - Costa.
Juanfran jobbos, Azpili balos, belső védőket úgy sem bontja meg, JaviM-et tuti kezdetném, akár egyel hátrébb is. Koke is kezdőbe való és a többivel is egyetértek.
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 18., szerda 15:19
De Gea sérült, 100%, hogy Iker marad a kezdőben.GT37 írta:Casillas/De Gea - Juanfran, Piqué, Ramos, Alba - Javi Martínez, Koke - Silva, Fabregas, Iniesta - Costa.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. június 18., szerda 15:13
Mondjuk ez sajnos igaz,hogy azota nem ugyanaz. De sztem most se rossz. Bar igaz,hogy az ejjeli meccset nem lattam. De CSKA meccset lattam az iden,azert annyira rosz nem volt.MyStiQ írta:Akinfeev nagyszerű kapus volt. A sérülése előtt.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. június 18., szerda 15:07
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. június 18., szerda 14:43
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. június 18., szerda 14:05
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. június 18., szerda 12:44
HozzászólásSzerző: realfan » 2014. június 18., szerda 11:55
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. június 18., szerda 9:24
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. június 18., szerda 9:20
Egy meccs alapjan nem itelnem el. Nekem regen az egyik kedvencem volt,mikor meg tobbszor lattam. Sose ertettem hogy miert nem vitte el nagyob csapat. Bar a CSKAban eleg jol elvan,de mehetett vna sok helyre. Pl anno orultem vna ha az Arsenal elvitte volna. (bar nagy a fizetese..)
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. június 18., szerda 8:46
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. június 18., szerda 8:02
sorsolástubatibi írta:Akkor mivan, ha a maradék két meccsükön az oroszok és a dél-koreaiak is döntetleneznek? És mind a 4 meccs 2-2.![]()
Akkor belgák az elsők, utánuk a ugyanannyi ponttal, ugyanannyi lőtt és kapott góllal a két csapat, sőt még az egymás elleni meccsük is döntetlen lett.
Ilyenkor mi számít? Vagy játszanak egy meccset?
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. június 18., szerda 7:26
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. június 18., szerda 2:37
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. június 18., szerda 1:43
Dettó. A messze legnagyobb meglepetés számomra az ő válogatottjuk. És elmondhatatlanul nagy respect, hogy mennyire tisztán játszanak, sajnos szó szerint, ritka, mint a fehér holló ez a hozzáállás, pedig ez lenne a normális, és mennyivel élvezhetőbb a meccs is...lordgabi írta:Nagyon pontosan játszanak a koreaiak, remek labdaszerzések, fürgék, okos foci, nem gondoltam volna, hogy ilyen jó teljesítményre képesek. Kár a bekapott gólért.
Jelenlévő fórumozók: 43 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem