gondoljatok vissza, mennyi szo esett nalatok is a magas uruguayi sracrol, aki szuperul allt be par meccsen tavaly, azota meg mar emlites szinten sem olvastam a nevet.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. október 23., hétfő 12:19
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2023. október 23., hétfő 11:58
Vágom én fatit. Annak idején irtam is rola, hogy fati az jo, szimpatikus és sajnálatos dolog a sérülés.ferni írta: [elképesztő volt a gyerek.
Őt kicsinálták teljesen a sérülések.
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. október 23., hétfő 11:41
Ansu Fati túl volt hypeolva, de legalább ott volt mire, elképesztő volt a gyerek.realbeckham írta:no offenseTakiLaci2023 írta:
Neki annyi, de nem tudjuk, mi lett volna belőle, ha nincs a komoly sérülése.
Igen. Ez fatinak a hivatalos lore-ja. A mi lett volna, ha nincs a sérülése.
Valószínűleg minden idok egyik legjobbja. Mint krikic, halilovic, puig, jeffren, meg a többi 30 avengers, akinek a nevere se emlekszem.
Sérülés előtt ugy szetdominálta a mezőnyt "ansufatiiii", hogy osszefostam magam . Csereként a drukktól, meg a bunker spanyol csapatoktól tök jol sikerült beszállnia az első 5-6 meccsén. Aztán következő évben messi kiugratta jó párszor.
Egy bellingham, vagy musiala mutatja az a szintet, amit beleláttok szvsz a gyerekbe. De a bolond viniciust is mondhatnám.
Gondolom a 3 évvel ezelőtti sérülése miatt rakja le a duplanulla teljesítményét a legendás brightonban, mert a testi tunetei mellett kapott egy karius féle agyi defektet es nem tud egy egyeneset rugni a kapu irányába.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2023. október 23., hétfő 10:53
no offenseTakiLaci2023 írta:Neki annyi, de nem tudjuk, mi lett volna belőle, ha nincs a komoly sérülése.wZoLee7 írta: Ansu Fati meg 20 évesen a brighton cseréje
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 23., hétfő 10:37
HozzászólásSzerző: sámat » 2023. október 23., hétfő 10:25
2 hete Félix gólja…hova mehetek a sörért?florentino007 írta:Megint határeset de ezeket mindig nekik fújják! Tenyleg ha valaki mutat nekem egy hasonló szituban meg nem adott góljukat, meghívom egy sörre..Realista24 írta: Sok helyen azt irjak, hogy les volt a gol, de csak ilyen csalen huzott vonalakkal abrazolt kepeket lattam.![]()
HozzászólásSzerző: TakiLaci2023 » 2023. október 23., hétfő 10:09
Neki annyi, de nem tudjuk, mi lett volna belőle, ha nincs a komoly sérülése.wZoLee7 írta: Ansu Fati meg 20 évesen a brighton cseréje
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 23., hétfő 10:05
Az nem szamit, mert nem 17 eves volt, es raadasul Realos.Galacticos írta: Amugy elso meccsen rodrygo cserekent egybol golt lott. Labdatvezetett, cselezett majd elrugta a hosszut.
Most akkor lehet parhuzamot vonni? Vagy csak ugy, amibol a Barcas jon ki jol? Vagy nem lehet? Vagy csak a jelenbol? Vagy osszehasonlitani az elso meccset? Vagy hogyan?ELSiete írta:Miért nem lehet parhuzamot vonni mostani teljesítmények között? Mostanaban mi a cinkes nálunk? Hogy nem egyből lőjük be a ziccereket, egyébként "Rodrygok" - at írtam, bevallom nem csak rá céloztam. Felőlem jövő héten ez a barcas srác kihagyhat 5-ből 5 ziccert is, attól ez még szép volt és ez lenne a követendő, nem hétről hétre lenullazni magad a Real Madrid kezdőjében. Jah de tudom, te már megteheted, mert 2 éve volt egy kib.szott fontos gólod.Realista24 írta:
Így van, ha csak ennyit írsz hogy szép teljesítmény volt tőle, akkor nincs ez. De neked Rodrygozni kell.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. október 23., hétfő 9:51
Miért nem lehet parhuzamot vonni mostani teljesítmények között? Mostanaban mi a cinkes nálunk? Hogy nem egyből lőjük be a ziccereket, egyébként "Rodrygok" - at írtam, bevallom nem csak rá céloztam. Felőlem jövő héten ez a barcas srác kihagyhat 5-ből 5 ziccert is, attól ez még szép volt és ez lenne a követendő, nem hétről hétre lenullazni magad a Real Madrid kezdőjében. Jah de tudom, te már megteheted, mert 2 éve volt egy kib.szott fontos gólod.Realista24 írta:Így van, ha csak ennyit írsz hogy szép teljesítmény volt tőle, akkor nincs ez. De neked Rodrygozni kell.ELSiete írta:
Ezt csak ti látjátok bele, és még nagyobb drámát kreáltok. Annyit írtam, hogy ennek a jatekosnak volt töke odaallni és belőni. Ez az ami mostanaban még ennél tisztább ziccerből nem megy Rodrygonak, sem tiziből. Hol nincs igazam? Miért jöttök a 2 évvel ezelőtti megmozdulásával? Vagy legyen a Real Madrid örökké adósa annak a pillanatnak? A jelenben szeretnék élni és nem a múltban.
Maradhattunk volna inkább azon a vonalon, hogy ez szép teljesítmény egy 17 evestol és az 1v1 szitukban mi is tanulhatunk tőle. A lőtéri kutya nem írt itt aranylabdát, nem hozta fel a 2 évvel ezelőtti BLt vagy, hogy jobb játékos lenne Rodrygonal. Megint elvan mozdítva a topik csak finoman, hogy harcoskodás legyen belőle, de kiszálltam.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. október 23., hétfő 9:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 23., hétfő 9:46
Így van, ha csak ennyit írsz hogy szép teljesítmény volt tőle, akkor nincs ez. De neked Rodrygozni kell.ELSiete írta:Ezt csak ti látjátok bele, és még nagyobb drámát kreáltok. Annyit írtam, hogy ennek a jatekosnak volt töke odaallni és belőni. Ez az ami mostanaban még ennél tisztább ziccerből nem megy Rodrygonak, sem tiziből. Hol nincs igazam? Miért jöttök a 2 évvel ezelőtti megmozdulásával? Vagy legyen a Real Madrid örökké adósa annak a pillanatnak? A jelenben szeretnék élni és nem a múltban.Realista24 írta: Néha rá kell néznem, hogy biztos a madridomon vagyok e és nem az eurobarcan.
Tudott labdát vezetni és eltalálta a kaput, mindezt már 17 éves korában sikerült neki. Aranylabda top3.
Es nem elég, hogy emiatt már szinte irigységbe megy at az ember, meg a saját, korábban BL címet erő gólokat szerző, de jelenleg otvar formában levő játékosba is bele kell rúgni.
Maradhattunk volna inkább azon a vonalon, hogy ez szép teljesítmény egy 17 evestol és az 1v1 szitukban mi is tanulhatunk tőle. A lőtéri kutya nem írt itt aranylabdát, nem hozta fel a 2 évvel ezelőtti BLt vagy, hogy jobb játékos lenne Rodrygonal. Megint elvan mozdítva a topik csak finoman, hogy harcoskodás legyen belőle, de kiszálltam.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. október 23., hétfő 9:46
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. október 23., hétfő 9:45
Ezt csak ti látjátok bele, és még nagyobb drámát kreáltok. Annyit írtam, hogy ennek a jatekosnak volt töke odaallni és belőni. Ez az ami mostanaban még ennél tisztább ziccerből nem megy Rodrygonak, sem tiziből. Hol nincs igazam? Miért jöttök a 2 évvel ezelőtti megmozdulásával? Vagy legyen a Real Madrid örökké adósa annak a pillanatnak? A jelenben szeretnék élni és nem a múltban.Realista24 írta: Néha rá kell néznem, hogy biztos a madridomon vagyok e és nem az eurobarcan.
Tudott labdát vezetni és eltalálta a kaput, mindezt már 17 éves korában sikerült neki. Aranylabda top3.
Es nem elég, hogy emiatt már szinte irigységbe megy at az ember, meg a saját, korábban BL címet erő gólokat szerző, de jelenleg otvar formában levő játékosba is bele kell rúgni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 23., hétfő 9:41
Ez két külön topic, de mi koze a Barca jatekoshoz?ELSiete írta:Az a baj, hogy szerintem ő is pont ezt gondolja fejben, hogy már megtett mindent a BL elődöntőben és ennyi elég is volt. Nem cink ez egy kicsit, hogy a 2 évvel ezelőtti 1 meccses produktumával takarózunk? Azóta mennyit fejlődött? Mennyivel lett jobb játékos?Remy írta: Semmit nem kell Rodrynak eltanulnia egy noname tagtol. Ő megtette BL elodontoben.
Az meg tobbet er mint egy random gyozelem a bajnoksagban.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. október 23., hétfő 9:38
Az a baj, hogy szerintem ő is pont ezt gondolja fejben, hogy már megtett mindent a BL elődöntőben és ennyi elég is volt. Nem cink ez egy kicsit, hogy a 2 évvel ezelőtti 1 meccses produktumával takarózunk? Azóta mennyit fejlődött? Mennyivel lett jobb játékos?Remy írta: Semmit nem kell Rodrynak eltanulnia egy noname tagtol. Ő megtette BL elodontoben.
Az meg tobbet er mint egy random gyozelem a bajnoksagban.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 23., hétfő 9:27
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. október 23., hétfő 9:19
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. október 23., hétfő 9:15
Felszopás ide vag oda, ez egy 17 éves srác gólja volt, egyből beállőként. Ráadásul nem is valami gagyi kipattano gól volt, vezetni kellet a labdát és jól céloznia, nalunk a 10 helyzetből nullát belövő Rodrygok tanulhatnanak ebből.Realista24 írta:Messi golokrol egy ideje nem tudPad'em írta: Felszopógyár teljes fordulatszámon, Romano csak 4-et posztolt erről a gólszerző gyerekről![]()
szoval muszáj kielnie magát máshol. Majd figyeld meg az Aranylabda után.
![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. október 23., hétfő 9:13
HozzászólásSzerző: florentino007 » 2023. október 23., hétfő 9:11
Megint határeset de ezeket mindig nekik fújják! Tenyleg ha valaki mutat nekem egy hasonló szituban meg nem adott góljukat, meghívom egy sörre..Realista24 írta: Sok helyen azt irjak, hogy les volt a gol, de csak ilyen csalen huzott vonalakkal abrazolt kepeket lattam.
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem