Sorozatok, TV műsorok
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
Prison Break 5x6: na ez elég lightos rész volt. A következő rész előzeteséből úgy néz ki a maradék 3 részre tartogatták a puskaport te jó ég mi lesz itt... Remélem nem csak az előzetes lesz jó.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Leftovers 3x4
A végén a hoteles jelenet...anyám borogass. És már csak 4 rész.
A végén a hoteles jelenet...anyám borogass. És már csak 4 rész.

Nem illik.
- h3x0r
Fargo 1x3
Egy korrekt felvezeto resz, majd egy kozepesebb masodik, vegul pedig ez. Hogy en mennyire utalom az ilyen tipusu filler reszeket.. Lehet, hogy a tortenet szempontjabol lenyeges apro infokat tartalmazott, de kozben meg olyan szinten nem tortent semmi, hogy az hihetetlen. A robotos meset inkabb meg sem emlitem. Kaszalni egyelore nem fogom, de azert a kovetkezo 1-2 reszben mar illene valamit villantani.
Egy korrekt felvezeto resz, majd egy kozepesebb masodik, vegul pedig ez. Hogy en mennyire utalom az ilyen tipusu filler reszeket.. Lehet, hogy a tortenet szempontjabol lenyeges apro infokat tartalmazott, de kozben meg olyan szinten nem tortent semmi, hogy az hihetetlen. A robotos meset inkabb meg sem emlitem. Kaszalni egyelore nem fogom, de azert a kovetkezo 1-2 reszben mar illene valamit villantani.
- P. Krisz
Én voltam teljesen vakon vagy más se vágta, hogy megjelent a Sense8 második évad?

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- h3x0r
Lenyegeben a Breaking Bad elott jatszodik, az ugyved tortenetet meseli el. Azt azert nem mondanam, hogy jobb, mint a BB, viszont egyertelmuen az egyik legjobb jelenleg futo sorozat. Az is batran elkezdheti, aki nem latta, vagy ido kozben valamiert kaszalta a BB-t.hala real írta:better call saul mennyire kapcsolodik a bb-hez? erdemes elkezdeni?
Bb ket evad utan indult be igazan, de izlesek es pofonok. Nekem egy szinthát szerintem közelébe nincs a breaking badnek, de attól még így is az egyik legjobb a mai felhozatalban.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
hát szerintem közelébe nincs a breaking badnek, de attól még így is az egyik legjobb a mai felhozatalban.

- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
akkor lost utan tuti elkezdem.Yazid írta:Igy a 3.evadot nezve mar nagyon nagyon es qrva jo, aki latta a bb-t. Szinvonalban is uti.

Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
Igy a 3.evadot nezve mar nagyon nagyon es qrva jo, aki latta a bb-t. Szinvonalban is uti. En a the officet neztem meg vagy 3x az elmult evekbenbetter call saul mennyire kapcsolodik a bb-hez? erdemes elkezdeni?

- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
en dextert kezdtem el ujra nezni.....2 het utan kbYazid írta:Amiket most nezek kb vagy 7sori, csak kettot emelek ki, the americans, better call saul, amiket siman letudnek daralni egyben. Meg is jott a kedvem a breaking badhez, az utolso evadok mar eleg homalyosak, van aki ledaralta az egeszet masodjara?nem tudom még eleg elvezetes-e ugy

nem csak ez mondatja velem, de szerintem masodszorra mar nem olyan...kivetel himym, azt mar evek ota szo szerint folyamatosan nezem. legalabb 8-10, de inkabb tobbszor lattam mar az egeszet.

better call saul mennyire kapcsolodik a bb-hez? erdemes elkezdeni?
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
Amiket most nezek kb vagy 7sori, csak kettot emelek ki, the americans, better call saul, amiket siman letudnek daralni egyben. Meg is jott a kedvem a breaking badhez, az utolso evadok mar eleg homalyosak, van aki ledaralta az egeszet masodjara?
nem tudom még eleg elvezetes-e ugy

- ziro4vr
Az első évadban Freeman meg BBT valami beteg módon jó volt, a második is nagyon tetszett, bár ott kevésbé a karakterek, inkább a hangulat. Itt viszont kb egyik se, Ewan nagyon jó színész, de nekem ez most kevés így, max ha jók lesznek nagyon a vélemények, majd ledarálom valamikor.
Pláne creepy volt Carrie Coont megint egy karakterközpontú részben látni, hotelbe látogatni, mint 1,5 hete a leftoversben.
Pláne creepy volt Carrie Coont megint egy karakterközpontú részben látni, hotelbe látogatni, mint 1,5 hete a leftoversben.

Nem illik.
Nekem is az elso evad tetszett a legjobban, megneztem az elso reszt en még adok neki eselyt mert eleg jo kis kacifantos tortenet lesz megint. Ewan miatt kezdtem el, ő nincs lehet kihagynamFargo 3x3
Ez nálam most kasza asszem, egyszerűen untat, minden mozzanatát láttam már korábban az első két évad során.
- ziro4vr
Fargo 3x3
Ez nálam most kasza asszem, egyszerűen untat, minden mozzanatát láttam már korábban az első két évad során.
Nem illik.
- h3x0r
Homeland S06
A tervezettnel ugyan kesobb, de vegre sikerult befejeznem az evadot. Ami egyebkent igy a masodik felere szepen feljavult, olyannyira, hogy az egyik legerosebb evadkent emlegethetjuk. (nekem mondjuk a 4. evad a kedvencem, ezzel valoszinuleg nem vagyok egyedul) Tele volt izgalmas pillanatokkal, ahogy vege lett egy resznek, mar inditottam is a kovetkezot. Mindig orulok neki, ha egy sorozat reflektal a valosagra, ebbol most egy nagyobb adagot is kaptunk. Az iroknak mindenkepp jar a dicseret, folyamatosan probalnak megujulni, minden evben egy kicsit mas iranyba viszik el a sorozatot. Valoszinuleg jovore maradunk Amerikaban, pedig nekem mar egy kicsit hianyzik a kozel-kelet.
(kicsit off, de olyan szepen bealudtam a hsz irasa kozben, hogy irtam egy laza 6 oldalnyi "m" betut
)
A tervezettnel ugyan kesobb, de vegre sikerult befejeznem az evadot. Ami egyebkent igy a masodik felere szepen feljavult, olyannyira, hogy az egyik legerosebb evadkent emlegethetjuk. (nekem mondjuk a 4. evad a kedvencem, ezzel valoszinuleg nem vagyok egyedul) Tele volt izgalmas pillanatokkal, ahogy vege lett egy resznek, mar inditottam is a kovetkezot. Mindig orulok neki, ha egy sorozat reflektal a valosagra, ebbol most egy nagyobb adagot is kaptunk. Az iroknak mindenkepp jar a dicseret, folyamatosan probalnak megujulni, minden evben egy kicsit mas iranyba viszik el a sorozatot. Valoszinuleg jovore maradunk Amerikaban, pedig nekem mar egy kicsit hianyzik a kozel-kelet.
(kicsit off, de olyan szepen bealudtam a hsz irasa kozben, hogy irtam egy laza 6 oldalnyi "m" betut

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sara férjének esete. Rossz oldalon áll vagy a jón? Mindenre van magyarázata elsőre, de aztán végül kiderül, hogy sáros?!hamesz írta:Blacklistet nem követem, de mi az amúgy? Most már kíváncsi vagyok.Realista24 írta:Mekkora nyúlás van a Prison Breakben a Blacklistből, atyaég
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Blacklistet nem követem, de mi az amúgy? Most már kíváncsi vagyok.Realista24 írta:Mekkora nyúlás van a Prison Breakben a Blacklistből, atyaég

- P. Krisz
Summon hamesz 3-2-1 ...

Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mekkora nyúlás van a Prison Breakben a Blacklistből, atyaég

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Wilddog egyedül értékelhető az újak közül.P. Krisz írta:Mr. Terrifictől végem van, ahányszor meglátom instant röhögőgörcs.Kerlon írta: Nem gondoltam, hogy maradtunk még és, hogy van aki írni is mer róla.A történetet tényleg jól felhúzták, de egy két drámázás még mindig sok.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K