Cristiano Ronaldo
Re: Cristiano Ronaldo - 7
CR is eltűnik 10 percekre, mert csak arra vár, hogy kiugrassák vagy akármi. Nudli fos lett mára ez a támadósor, ami nem meglepő, mert 8 éve tolják együtt már. Úgy be kellett volna izzítani ide MBappet 150 millióért, mint a húzat. Főleg, hogy még pénz is van a kasszáinkban. Persze Zidane irgalmas szamaritánus és elégedett mindenkivel és mindenkit szeret.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nálam Benzemánál nem az a fejes zavar hanem hogy sokszor eltunik neccsek kozben egy jó 10percekre.
Az elso felidoben sokkal aktivabb volt. CR-el is nem egy szép összjátékot toltak. Meg azt hiszem a 11es elott is ő kevert ott Kroos elé.
Ezekeből kéne több főleg egy ilyen bunker focis szar ellen.
Ezért nincs annyira elővéve most Cr mert ő a másodikban is aktivabb tudott maradni. Jó pár kapura lövés egy szólo amit 4 eve nem láttunk stb.
De én a tegnapi meccset nem ereztem annyira szörnyűnek. Az látszott hogy ez az Isco Benz CR trio ott elől tud szép dolgokat. Modric is parádés volt még.
Marcelonak meg ugye Carvajalnak kell felépülnie/feljavulnia és sokkal jobb lesz ez. Egy idő után meg reméljuk befelé pattan Benzemának meg CRnek is.
Az elso felidoben sokkal aktivabb volt. CR-el is nem egy szép összjátékot toltak. Meg azt hiszem a 11es elott is ő kevert ott Kroos elé.
Ezekeből kéne több főleg egy ilyen bunker focis szar ellen.
Ezért nincs annyira elővéve most Cr mert ő a másodikban is aktivabb tudott maradni. Jó pár kapura lövés egy szólo amit 4 eve nem láttunk stb.

De én a tegnapi meccset nem ereztem annyira szörnyűnek. Az látszott hogy ez az Isco Benz CR trio ott elől tud szép dolgokat. Modric is parádés volt még.
Marcelonak meg ugye Carvajalnak kell felépülnie/feljavulnia és sokkal jobb lesz ez. Egy idő után meg reméljuk befelé pattan Benzemának meg CRnek is.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Danke Toni
Zinedine Zidane

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem muszáj érteni amit írokgéza írta:Szerinted komolyan ugyanaz a szituáció, amikor Karim két méterről fejelhetett, senkitől se zavartatva, míg CR a tizenhatos sarkáről, picit kiszorított helyzetből kellett hogy lőjön?Realista24 írta:Karimnak is védte a nagy helyzetet. Megis a francia az idióta. Mondjuk amúgy is
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerinted komolyan ugyanaz a szituáció, amikor Karim két méterről fejelhetett, senkitől se zavartatva, míg CR a tizenhatos sarkáről, picit kiszorított helyzetből kellett hogy lőjön?Realista24 írta:Karimnak is védte a nagy helyzetet. Megis a francia az idióta. Mondjuk amúgy is

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
rashidm írta:Én nem védeni akarom, mert ő se volt olyan hűde jó, de legalább lőtt egy gólt. Arról, hogy kitolta Lloris azt a bombáját, hát ez van.Realista24 írta:Itt azert meglepően nagy a csend. 90 perc séta, meg egy büntető gól.
Jöhettek személyeskedni.
Karimnak is védte a nagy helyzetet. Megis a francia az idióta. Mondjuk amúgy is

Ettől meg nem mentesül hogy sétált 80 percet. Láttam, elég közelről.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Én máshogy láttam. Lentebb kb leírták.Realista24 írta:Itt azert meglepően nagy a csend. 90 perc séta, meg egy büntető gól.
Jöhettek személyeskedni.
A provokációnak pedig nem ülök fel

Merci Zizou!
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
istimester írta:+1 kapufaRealista24 írta:Itt azert meglepően nagy a csend. 90 perc séta, meg egy büntető gól. Jöhettek személyeskedni.
+1 szóló, amit Llorris kivédett
+1 betörés, ami centikkel ment mellé
+1 egy léc alá bomba, amit Llorris kitolt
Nem is tudom
Valahogy így.
Voltak jó megmozdulásai, benne volt a gól.
Csak sajnos ott is maradt, de még így is a veszélyesebb emberek között volt.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Nem arról vagyok ismert, hogy elképesztő CR rajongó vagyok, de szerintem pont ő az, akit nem most kellene elővenni, mert a csapat egyik legjobbja volt. Vele az a baj, hogy mintha két Ronaldo létezne. Egy klasszis, aki a BLben játszik meg egy kutyaütő, aki a bajnokságban. Remélem nem így van, de tartok tőle, hogy a megszokott magas szintű teljesítményére már nem képes sorozatmérkőzéseken, és a puskaport a BLre hagyja.
Mi sem bizonyítja jobban a változást, hogy most egyszer elszaladt 3 ember mellett és mindenki elélvezett, pár éve meg ezek természetesek voltak nála, üzemszerűen csinálta az egy-egy ellenieket.
Összességében rá is igaz, hogy a régi Ronaldot sajnos már el kell felejtenünk, olyan már nem lesz. A komoly Aranylabda esélyein magam is csodálkozok. Komolytalan a díj, ha megkapja, mivel tartós klasszis teljesítményre már nem képes, mint az a másik játékos, aki sajnos olyan, mint a jó bor, ahogy mennek az évek, úgy még egyre jobb lesz.
Mi sem bizonyítja jobban a változást, hogy most egyszer elszaladt 3 ember mellett és mindenki elélvezett, pár éve meg ezek természetesek voltak nála, üzemszerűen csinálta az egy-egy ellenieket.
Összességében rá is igaz, hogy a régi Ronaldot sajnos már el kell felejtenünk, olyan már nem lesz. A komoly Aranylabda esélyein magam is csodálkozok. Komolytalan a díj, ha megkapja, mivel tartós klasszis teljesítményre már nem képes, mint az a másik játékos, aki sajnos olyan, mint a jó bor, ahogy mennek az évek, úgy még egyre jobb lesz.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
+1 kapufaRealista24 írta:Itt azert meglepően nagy a csend. 90 perc séta, meg egy büntető gól. Jöhettek személyeskedni.
+1 szóló, amit Llorris kivédett
+1 betörés, ami centikkel ment mellé
+1 egy léc alá bomba, amit Llorris kitolt
Nem is tudom

-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én nem védeni akarom, mert ő se volt olyan hűde jó, de legalább lőtt egy gólt. Arról, hogy kitolta Lloris azt a bombáját, hát ez van.Realista24 írta:Itt azert meglepően nagy a csend. 90 perc séta, meg egy büntető gól.
Jöhettek személyeskedni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Itt azert meglepően nagy a csend. 90 perc séta, meg egy büntető gól.
Jöhettek személyeskedni.
Jöhettek személyeskedni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- Mester77
Realista24 írta:Cristiano: “Tudom, hogy mit fogok az unokáimnak mesélni” http://madridom.hu/?p=109907
Szerintem meg sem közelíti Marcelo levelét pl. Unalmas volt. Amúgy jó olvasást![]()
De viccen kívül, valahogy többet vártam tőle, de Marci magasra tette a lécet, sztem senki nem fogja átugrani.
Nyílván Marceloe zseniális, igen. És azt sem tartom kizártnak, h van egyfajta elfogultságom C felé, de ezzel egyutt is azt gondolom, h ez remek olvasmány.

Köszönet a fordításért!

Egyébként szerintem egy ilyen "karakter fejlődés " az, amit pl Neymar sosem fog elerni. Mondjuk ambíció, profizmus es győzni akarásban sem fog sosem a nyomába érni.
Na mind1. Klassz interjú. Köszi a magyarért!
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Cristiano: “Tudom, hogy mit fogok az unokáimnak mesélni” http://madridom.hu/?p=109907
Szerintem meg sem közelíti Marcelo levelét pl. Unalmas volt. Amúgy jó olvasást

De viccen kívül, valahogy többet vártam tőle, de Marci magasra tette a lécet, sztem senki nem fogja átugrani.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
soha.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
- Süti
Kezd visszatérő elem lenni mea culpa a kitiltottaknál. Vagy tényleg van tanító hatása 1-1 ilyen bannak, vagy csak így engedtek vissza titeket a munkatáborokból.
Kíváncsi vagyok hehe mikor köszön vissza hasonló kommentel egy pihenő után, mint renitens zárkalakó.

Kíváncsi vagyok hehe mikor köszön vissza hasonló kommentel egy pihenő után, mint renitens zárkalakó.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Mester77
Kerlon írta: Becsüld meg azt a nőt! Spongyát rá még, ha csak Kerlon is vagyok.
Reméltem, h érzed majd a humorfaktorát
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
most kergetted öngyilokolásosbaszerintem moderátori túlkapás történt![]()
![]()

taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan