Kommentáld a híreket
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Re: Kommentáld a híreket
Kicsit már ez is túl van fújva. Jobb oldalról rendszerint átadja, ha ott van Bale vagy James. Középről meg balról viszont tényleg lődöz össze vissza, bár néha látszik rajta, hogy próbálkozik mással, de annak meg az az eredménye, hogy kapus kezébe csavarja. Sőt, én emlékszem tőle szabadból beívelésre is. Árnyaltabb a helyzet, de ami igaz, az igaz. Nem rejt már potenciális veszélyt a szabadrúgása (megjegyzem, sokszor azért nem sokon múlik és csak egy kis szerencse kell hozzá, de a statisztikákat az is rontja).
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
sztem nem neked mentBBeno írta:ezt most nekem? én köpködöm Roncit? mert szabi ügyben sajnos ez a helyzet de hogy én köpködném az egyenesen vicc.Sajnos,te pedig inkább csak a negatívakra szeretsz.
Hányigerkeltő már ez a Cr köpködésed,meg a sok faszszopdosód,aki veled tart.Álnéven regisztráltam mert minden nap írok és nem akarom kitilts,nem miattad,a többiek miatt,de ne haragudj,ez már gusztustalan.

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
ezt most nekem? én köpködöm Roncit? mert szabi ügyben sajnos ez a helyzet de hogy én köpködném az egyenesen vicc.Sajnos,te pedig inkább csak a negatívakra szeretsz.
Hányigerkeltő már ez a Cr köpködésed,meg a sok faszszopdosód,aki veled tart.Álnéven regisztráltam mert minden nap írok és nem akarom kitilts,nem miattad,a többiek miatt,de ne haragudj,ez már gusztustalan.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Vannak olyanok,akik ugy vannak vele,ha nem beszelunk rola,nem lètezik.Ilyenkor szokott az ember nyakába szakadni egyszerre a szar.Ne olvasd. Nem csak a pozitív hírekre kell kávézni.
Mondjuk állhatna oda másVagy változtatnia kellene, mert a régi technika már nem megy...

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Vagy változtatnia kellene, mert a régi technika már nem megy...Torquemada írta:Rég el kellett volna venni a szabikat tőle vagy legalább váltogathatnák néha. Ramos vagy Casemiro is bevágna 40ből egyet. De hát ki meri neki megmondani ? A tiziket viszont nagyobb eredményességgel rúgja, mint bárki, akit eddig láttam.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Ibrahimovic, Cantona, Griezmann
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea
Realista24 megveszi CRt 999 euroért és CR helyére megvesszük Griezmann-t.nem kell ide Hazard, annyit tud a labdával James és Isco is.
https://youtu.be/nmOE4AtDRDk
https://youtu.be/35_YJNHFkWA
Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - James/Bale, Modric, Kroos, Isco - Benzema, Griezmann
https://youtu.be/35_YJNHFkWA
Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - James/Bale, Modric, Kroos, Isco - Benzema, Griezmann
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
mivelhogy #PenaldoTorquemada írta:Rég el kellett volna venni a szabikat tőle vagy legalább váltogathatnák néha. Ramos vagy Casemiro is bevágna 40ből egyet. De hát ki meri neki megmondani ? A tiziket viszont nagyobb eredményességgel rúgja, mint bárki, akit eddig láttam.

- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Rég el kellett volna venni a szabikat tőle vagy legalább váltogathatnák néha. Ramos vagy Casemiro is bevágna 40ből egyet. De hát ki meri neki megmondani ? A tiziket viszont nagyobb eredményességgel rúgja, mint bárki, akit eddig láttam.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ne olvasd. Nem csak a pozitív hírekre kell kávézni.BBeno írta:kár kiírni minden meccs után. mindenki látja hogy rosszak, madridban is. benitez sem tesz semmit.Cristiano a legutóbbi 88 szabadrúgásából csak kettő végződött góllal. A PSG ellen kétszer próbálkozott, egyik sem élte túl a sorfalat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
kár kiírni minden meccs után. mindenki látja hogy rosszak, madridban is. benitez sem tesz semmit.Cristiano a legutóbbi 88 szabadrúgásából csak kettő végződött góllal. A PSG ellen kétszer próbálkozott, egyik sem élte túl a sorfalat.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Laza triplát elrakott az EL-ben az emlegetett szamár. Igen a világverő Gabala ellen.

Nem illik.
csoda, hogy a jinx erőd miatt még nem tört keresztbe a karrierjeRemy írta:Amikor eloszor emlitettem Aube-t, meg a St. Etiennebol, akkor hol voltal?pfff
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Meg a szemüknekziro4vr írta:A különbség annyi, hogy nekem hisznek is az emberek.Remy írta:Amikor eloszor emlitettem Aube-t, meg a St. Etiennebol, akkor hol voltal?pfff
![]()

- ziro4vr
A különbség annyi, hogy nekem hisznek is az emberek.Remy írta:Amikor eloszor emlitettem Aube-t, meg a St. Etiennebol, akkor hol voltal?pfff

Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amikor eloszor emlitettem Aube-t, meg a St. Etiennebol, akkor hol voltal?
pfff

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ziro4vr
Csak kezdik érezni néhányan az igazi funkyt.kiserik írta:pl a ziro által annyit emlegetett PEA-t (Pierre-Emerick AubameyangwZoLee7 írta:De milyen csatárt? Kit igazolnál le arra a posztra? Elég baj h Bale nem alkalmas semmilyen összjátékra, nem látok olyan támadót aki eléggé megbízható lenne, es nem 70-80 millio az erteke). Gyors, agilis, elől teheted bárhová, jól lő és nem akkora nagy sztár, hogy ne tűrje a padot, de van olyan jó játékos, hogy beteheted a kezdőbe is. Az ára sem lenne szerintem egy eget rengető.

Auba-Benzema, ott lenne tánc és nem csak az öltözőben.
Nem illik.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Enrique
Sampaoli
Allegri
Sorrend szerintem reális lenne, úgyis a legtöbb címre adják az első helyet. Bár az olaszon el lehetne gondolkozni, ha ezt is naptári évben nézik, mint az Aranylabdát, mert az őszi remeklésük minden csak nem top3-as edzői tevékenység.
Chile, meg minden világversenyen nagyon jól teljesít, most a győzelem is összejött nekik, megérdemli, hogy az első háromban legyen.
De úgyis:
Enrique
Allegri
Guardiola
Lesz a sorrend....
Sampaoli
Allegri
Sorrend szerintem reális lenne, úgyis a legtöbb címre adják az első helyet. Bár az olaszon el lehetne gondolkozni, ha ezt is naptári évben nézik, mint az Aranylabdát, mert az őszi remeklésük minden csak nem top3-as edzői tevékenység.
Chile, meg minden világversenyen nagyon jól teljesít, most a győzelem is összejött nekik, megérdemli, hogy az első háromban legyen.
De úgyis:
Enrique
Allegri
Guardiola
Lesz a sorrend....
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Például CA vagy Wenger. De a többiek vagy nyertek valami komolyat, vagy erőn felül teljesítettek a csapatukkal.MesQueUnClub írta:Csak erős idegzetűeknek!Azért vannak benne vicces nevek.Az Év Edzője díj várományosai
Massimiliano Allegri (olasz, Juventus)
Carlo Ancelotti (olasz, Real Madrid)
Laurent Blanc (francia, Paris Saint-Germain)
Arsène Wenger (francia, Arsenal)
Unai Emery (spanyol, Sevilla)
Pep Guardiola (spanyol, Bayern München)
Luis Enrique (spanyol, Barcelona)
José Mourinho (portugál, Chelsea)
Jorge Sampaoli (argentin, Chile)
Diego Simeone (argentin, Atlético Madrid)(Mmint, hogy mit kereshetnek ott)
Amúgy meg ebből a listából Allegri és Luis Enrique, illetve kis jóindulattal Emery az, aki egyértelműen megérdemli a helyét, de nyilván nem fogják ismeretlen edzőkkel feltölteni, akiknek a csapata amúgy erőn felül teljesített. Máskülönben akár Thomas Doll is nyerhetne, de pár évvel ezelőtt a veretlen bajnoki cím után Kondás Elemér is esélyes lehetett volna...
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Csak erős idegzetűeknek!
(Mmint, hogy mit kereshetnek ott)
Azért vannak benne vicces nevek.Az Év Edzője díj várományosai
Massimiliano Allegri (olasz, Juventus)
Carlo Ancelotti (olasz, Real Madrid)
Laurent Blanc (francia, Paris Saint-Germain)
Arsène Wenger (francia, Arsenal)
Unai Emery (spanyol, Sevilla)
Pep Guardiola (spanyol, Bayern München)
Luis Enrique (spanyol, Barcelona)
José Mourinho (portugál, Chelsea)
Jorge Sampaoli (argentin, Chile)
Diego Simeone (argentin, Atlético Madrid)

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦