Ezt azért nem mondanám rá az egyetlen játékosunkra (na jó, Ramoson kívül) aki mindig hozza a gólt, ha arra szükség van. CR nélkül nem a tizenharmadikért mennénk idén, hanem még mindig a tizediket üldöznénk. Lehet, hogy a szeptemberjeit ellazázza, de tavasszal tavaly megmutatta, hogy a történelem legnagyobbjaival lehet csak egy szinten emlegetni. Nem őt kéne kipécézni a csapat gyengeségének mer továbbra is az egyik legfontosabb tagja a sikereinknek.Mondjuk ez ugyan így igaz Crre is. Ő is már többet vesz el a csapatból mint ad. Tavalyi szezonját is az utolsó pár hét mentette meg. Idén valószínűleg megint ez lesz. Nézhetjük szezon végéig a pocsék játékát aztán minden ellesz felejtve ha esetleg megint blt nyerünk. Persze erre egyszerűen nem lehet alapozni.

Cristiano Ronaldo
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Re: Cristiano Ronaldo - 7
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Karim topicba mehet a fika Benzema és az én irányomba is, ezt meg hagyjuk meg Cének. Puszi
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
kiszállsz de azért odaszúrtál egy top3-top7 bs-t. Igaz mást nagyon nem is lehet felhozni benzema mellett csak ezt meg azt hogy "más is kihagyta".
Ez olyan mint amikor a bankrabló azt mondja "a politikusok is lopnak".
2009 óta van itt de ritkán lehetett látni tőle egy konstans stabil teljesítményt amire bárki csettintett és azt mondta ez igen. ebből volt max 2. Jöhetsz most a top7el de egy valamire való csatár is elérte volna ugyan ezt a számot és valószínűleg jóval többet is ennyi meccsből.
Hozzáteszem én nagyon hálás vagyok hogy van egy benzemánk mert a szép focihoz az ilyen képességű játékos nélkülözhetetlen viszont már tavalyi szezonban tisztán látható volt hogy neki annyi és idén se mutat többet. El kéne felejteni, megköszönni a munkáját.
Mondjuk ez ugyan így igaz Crre is. Ő is már többet vesz el a csapatból mint ad. Tavalyi szezonját is az utolsó pár hét mentette meg. Idén valószínűleg megint ez lesz. Nézhetjük szezon végéig a pocsék játékát aztán minden ellesz felejtve ha esetleg megint blt nyerünk. Persze erre egyszerűen nem lehet alapozni.
Ez olyan mint amikor a bankrabló azt mondja "a politikusok is lopnak".
2009 óta van itt de ritkán lehetett látni tőle egy konstans stabil teljesítményt amire bárki csettintett és azt mondta ez igen. ebből volt max 2. Jöhetsz most a top7el de egy valamire való csatár is elérte volna ugyan ezt a számot és valószínűleg jóval többet is ennyi meccsből.
Hozzáteszem én nagyon hálás vagyok hogy van egy benzemánk mert a szép focihoz az ilyen képességű játékos nélkülözhetetlen viszont már tavalyi szezonban tisztán látható volt hogy neki annyi és idén se mutat többet. El kéne felejteni, megköszönni a munkáját.
Mondjuk ez ugyan így igaz Crre is. Ő is már többet vesz el a csapatból mint ad. Tavalyi szezonját is az utolsó pár hét mentette meg. Idén valószínűleg megint ez lesz. Nézhetjük szezon végéig a pocsék játékát aztán minden ellesz felejtve ha esetleg megint blt nyerünk. Persze erre egyszerűen nem lehet alapozni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én kiszállok, ti meg hányjátok tele továbbra is ahogy jól esik.
Top7
Top3
Top7
Top3
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
géza írta:Szerinted komolyan ugyanaz a szituáció, amikor Karim két méterről fejelhetett, senkitől se zavartatva, míg CR a tizenhatos sarkáről, picit kiszorított helyzetből kellett hogy lőjön?Realista24 írta:Karimnak is védte a nagy helyzetet. Megis a francia az idióta. Mondjuk amúgy is
ja plusz a 4.percben ismét nem ment üreskapura... de azért adjunk neki új szerződést mer benzema

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ha visszatér Bale, Ronaldo is pihentetve lesz néha én úgy érzem
más kérdés, hogy ez jó lesz-e nekünk...
más kérdés, hogy ez jó lesz-e nekünk...
Szerintem meg a tegnapi dortmundi x-szel ők leszarják és jó lesz otthon is az X nekik.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nyugi, már kinéztük PochettinotH.E.H.E. írta: jobban aggódok megintcsak zidane miatt

Hja, én sem értem mit akarunk ezektől a fáradt emberektől, amikor vannak motivált fiatalok, és a piactól sem voltunk eltiltva vagy valamiH.E.H.E. írta: ami még a bajom, hogy olyan űrfocit lehetne játszani az odaillő normális emberekkel, hogy beszarsz

Annyit azért hozzátennék, hogy a tötenem seggét eléggé feltörte már a pálya széle, de a meccs nagy részében jó volt ez így nekik, szerintem otthon bátrabbak lesznek, és ezt megjutalmazzuk majd vagy 3 góllal

- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
volt sokszor ilyen, céronaldo is hagyott ki mindig helyzeteket, csapkodott is mindig, nem kell ezt komolyan venni, csak magát hajtja még jobban ezzel.
semmi köze benzemához. kurvanagy szégyen a francia.
semmi köze benzemához. kurvanagy szégyen a francia.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Süti írta:Egyébként Ronaldot ismerve Ő ott inkább a kapufa miatt volt kiakadva, nem a kimaradt helyzet miatt.
Persze, ez fix.
Plane ugy higy iden eddig rendre a fasz rossz oldalan van o is a szerencset nezve.
Amik eddig befele pattantak, most kifele.
ZIDANE
- Süti
Egyébként Ronaldot ismerve Ő ott inkább a kapufa miatt volt kiakadva, nem a kimaradt helyzet miatt.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Nem akarok nagyon belefolyni, mert eléggé veszélyes víz, de a nagy CR-Karim összehasonlításba szót érdemelne az is, hogy míg a vén portugál végig küzdötte a válogatott meccseket, addig a francia max a Fifát nyomta otthon.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Így visszanézve mégeszer benzi első helyzetét. Valaki írta, h nem volt könnyű helyzet ... Hát mi kell ennél könnyebb, oda pattog lényegében a labda ahol ál, teljesen szemben a kapuval, aminek a fele teljesen üres, sehol egy zavaró ember.
És az a ciki, h ez már a sokadik ilyen.
Meg is értem Ronaldo kirohanását.

Meg is értem Ronaldo kirohanását.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
menjetek már
tegyük félre egy pillanatra, hogy alapjában véve kiismerhető és befásult lett a tavalyi taktikánk és az akkori álomkezdő.ez nyilván zidane sara.
ha csak az egyéni dolgokat nézzük, akkor céronaldot nem hiszem hogy bántani kéne, jobban aggódok megintcsak zidane miatt, hogy megint szerda-szombatot játszat az emberrel csere nélkül, tavaszra megint el fog fogyni, ráadásul vébé is lesz.
itt akit egyéni dolgok miatt lehet baszogatni, az benzema elsősorban, nálam totál kuka az ember, már az az 1-2 felvillanás sincs, ami még 2-3 éve megvolt havonta egyszer.
ami még a bajom, hogy olyan űrfocit lehetne játszani az odaillő normális emberekkel, hogy beszarsz, de valamiért még mindig olyan balfasz ez a klub, hogy saját akaratunkból hendikeppel nyomjuk végig a szezonokat.
aztán csodálkozunk, hogy 10 évente épphogy leesik 1-1 bajnokság....

tegyük félre egy pillanatra, hogy alapjában véve kiismerhető és befásult lett a tavalyi taktikánk és az akkori álomkezdő.ez nyilván zidane sara.
ha csak az egyéni dolgokat nézzük, akkor céronaldot nem hiszem hogy bántani kéne, jobban aggódok megintcsak zidane miatt, hogy megint szerda-szombatot játszat az emberrel csere nélkül, tavaszra megint el fog fogyni, ráadásul vébé is lesz.
itt akit egyéni dolgok miatt lehet baszogatni, az benzema elsősorban, nálam totál kuka az ember, már az az 1-2 felvillanás sincs, ami még 2-3 éve megvolt havonta egyszer.
ami még a bajom, hogy olyan űrfocit lehetne játszani az odaillő normális emberekkel, hogy beszarsz, de valamiért még mindig olyan balfasz ez a klub, hogy saját akaratunkból hendikeppel nyomjuk végig a szezonokat.
aztán csodálkozunk, hogy 10 évente épphogy leesik 1-1 bajnokság....
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
Megemlítettük, hogy szar volt ő is. De legközelebb türelmesebben írom le.Süti írta:Adott 1, azaz 1 jó passzt. Kroos kiharcolta magának a többit, jó hogy nem Navasnak köszönhetjük, ha tőle indult az akció.Kerlon írta: Most minek örülsz? Nem ő ugratta ki Kroost 5 ember között? És be mennek a helyzeteink, abból amit az elmúlt 8 évben csinált? Szerintem sem. Szar volt Benzema, de attól CR teljesítménye nem lesz jobb.
https://www.youtube.com/watch?v=4QJzDUjPk9s Itt meg a meccs összefoglaló. Kérlek írjátok le, hogy teremtett magának 3-4 helyzetet.
Én azt nem írtam hogy CR jó volt, vagy hogy sok helyzetet alakított magának, csak indokolatlannak érzem, hogy ugyanolyan szinten fogy el az irányába a türelem, vagy egyáltalán lehet egy szinten emlegetni a francia helyzetével.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Süti
Adott 1, azaz 1 jó passzt. Kroos kiharcolta magának a többit, jó hogy nem Navasnak köszönhetjük, ha tőle indult az akció.Kerlon írta: Most minek örülsz? Nem ő ugratta ki Kroost 5 ember között? És be mennek a helyzeteink, abból amit az elmúlt 8 évben csinált? Szerintem sem. Szar volt Benzema, de attól CR teljesítménye nem lesz jobb.
https://www.youtube.com/watch?v=4QJzDUjPk9s Itt meg a meccs összefoglaló. Kérlek írjátok le, hogy teremtett magának 3-4 helyzetet.
Én azt nem írtam hogy CR jó volt, vagy hogy sok helyzetet alakított magának, csak indokolatlannak érzem, hogy ugyanolyan szinten fogy el az irányába a türelem, vagy egyáltalán lehet egy szinten emlegetni a francia helyzetével.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Most minek örülsz? Nem ő ugratta ki Kroost 5 ember között? És be mennek a helyzeteink, abból amit az elmúlt 8 évben csinált? Szerintem sem. Szar volt Benzema, de attól CR teljesítménye nem lesz jobb.Süti írta:Ja, csak CR hozott nekünk egy kupát tavaly, fél évvel ezelőtt agyonverte az egész világot. Oké, nincs olyan éles formában, de azért ezt ne állítsuk már párhuzamba azzal, hogy Benz 1 de lassan 2 szezon óta teljesen használhatatlan.
Ez meg...Benzema két szép összjátékából meg köszönhettük az egyetlen nyomorult gólunkat.
K
K
- Süti
Ja, csak CR hozott nekünk egy kupát tavaly, fél évvel ezelőtt agyonverte az egész világot. Oké, nincs olyan éles formában, de azért ezt ne állítsuk már párhuzamba azzal, hogy Benz 1 de lassan 2 szezon óta teljesen használhatatlan.
Ez meg...Benzema két szép összjátékából meg köszönhettük az egyetlen nyomorult gólunkat.

Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
A legnagyobb probléma ha ebbe ringatjuk magunkat. Illetve ZZ.De én tartom hogy nem ők itt a legnagyobb probléma.
Helyzeteink vannak. Előbb utóbb be is mennek majd.
Hát pont ez a lényeg! Hogy helyzeteink megvannak, domináljuk a mérkőzéseket, védelem rendben van, nem kapunk sok gólt. A középpálya jól szűr, a meccsek nagy részében nálunk van a labda, a támadásokat is jól segítik a támadó középpályások (a gólokat is leginkább ők szállítják). Csak hol kezdődik a probléma? Hogy nincs aki berúgja...akkor ezzel viszont valamit kezdeni kell, mert a CR-Benz csatárpáros nem működik jól. CR játéka átalakul ez rendben van, fogadjuk el, hogy nem vállal annyit a támadásépítésben. A gólok végülis megvannak. Benzema aki konstans gyenge láncszem és a gólok elmaradásának legnagyobb felelőse.
Persze vannak más problémák is, mindenhol vannak, a szélsőbekkjeink játéka kulcsfontosságú, de Marcelo formán kívül van még egész évben, Carvajal ugye szintén az volt a sérüléséig, Hakimitől és Theotól 21 év alatt hiába várunk olyan szintű kulcsjátékot a 4-5. meccsükön, mint a kezdő bekkjeinktől. Hozzák a kötelezőt, lendületesek, de még nincs meg az a plusz bennük. Reméljük fejlődnek, játszanak és emellett Marcelo és Carvajal csúcsformába kerül tavaszra. További probléma, hogy James távozásával, Kovacic sérülésével sem bízik eléggé még Ceballosban Zizou, pedig ő most nagyon kellene variánsnak, lendületet hozó embernek a középpályára. Modric vagy Kroosnak le kellett volna jönnie tegnap, Isco pedig nálam fent marad volna, Lucasnak semmi értelme nem volt. Ha már lejött akkor, Mayoralnak kellett volna bejönni, és Asensio támadhatott volna a szélen.