Még 1 büntető

HozzászólásSzerző: Ónó » 2017. március 25., szombat 21:20
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. március 25., szombat 21:14
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. március 25., szombat 21:07
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. március 25., szombat 21:06
Akkor erre rakontrazok. Az a kegyetlen, h a 60 millios Andre Gomes meg ellenunk sem villlog.Remy írta:Az a kegyetlen, hogy nincs helyettese.numberone1 írta:Kegyetlen, h Gera 38 evesen jatszik.Eszméletlen.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. március 25., szombat 20:56
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. március 25., szombat 20:50
Az a kegyetlen, hogy nincs helyettese.numberone1 írta:Kegyetlen, h Gera 38 evesen jatszik.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. március 25., szombat 20:49
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. március 25., szombat 20:45
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. március 25., szombat 20:36
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. március 25., szombat 19:57
5 vedovel allunk fel, vmivel stabilabbnak nezki, mint a legutobbi Portugal elleni meccsunk. Meglatjuk, h a 2 kozepso kp-nk mire megy, az kicsit vekonynak tunik.PORTUGÁLIA: Rui Patrício – Cédric, Pepe, Fonte, Guerreiro – Quaresma, André Gomes, William Carvalho, Joao Mário – André Silva, Cristiano Ronaldo. Szövetségi kapitány: Fernando Santos
MAGYARORSZÁG: Gulácsi – Bese, Lang, Vinícius, Kádár, Korhut – Dzsudzsák, Nagy Á., Gera, Gyurcsó – Szalai Á. Szövetségi kapitány: Bernd Storck
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 25., szombat 14:09
Milik ota ez a masodik lrgjobb dolog, amit irtql a forumra.wxyz írta:Vitolo Schürrle szint körülbelül, Atleticos középpályások Kramer, Bender.
HozzászólásSzerző: misafeco » 2017. március 25., szombat 13:59
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. március 25., szombat 12:21
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. március 25., szombat 11:56
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. március 25., szombat 11:45
Igen, igen. Az a spanyol válogatott minden idők egyik legerősebbje volt. A franciák meg tényleg elég mélyen voltak. Ugye már a 2002-es VB-n is voltak problémák bőven. De vissza a spanyolokhoz. Nekem ez a Vitolo féle vonal nem tetszik. Iniesta az utolsó klasszis a k.pályán. Isco ki tudja, hogy valaha lesz-e az ő szintjén, főleg ha nem is játszik. Busquets sincs Xabi szintjén és nem is fog úgy menni neki Koke féle arcokkal. Thiago-nak egy rossz belépő és fél év off. Silva sem a régi. Egy komolyabb csapat szerintem kicsapná őket.nzooli93 írta:Spanyoloknak volt honnan "gyengulni". Franciaknak meg volt hova erosodni szerintem. Spanyolokba rengeteeg potencial van csak a megfelelo embereket kellene beepiteni. Iniestat is kar eroltetni mar mert sehol nem lesz mar kezdo 18as vb n szerintem. Fiatalokat kellene nyomatni ezerrel. Silvat is siman kihagynam mar a kezdobol. Buszkeccet is talan.
De pont ez az, hogy egyik sem klasszis. Jó játékosok egytől egyig, de ha pl portugál válogatott lennék, jobban berezelnék a francia k.pályától mint ettől. Lucas Vazquez-t nagyon csípem, de normális esetben köze sem kéne legyen a válogatotthoz. Mert példa értékű az akarása, de azért a képességei hagynak kívánni valót.Kercsó írta:Szerintem ha az Isco, Thiago, J.Martinez, Koke, Lucas Vazquez, Busquets, és adott esetben Herrera pakk okosan van használva, nem lesz gond.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2017. március 25., szombat 10:14
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2017. március 25., szombat 10:12
Plusz hamarosan érkezik Marcos Llorente is. Logikus lenne őt beépíteni Busquets helyére 18-ra.Kerlon írta:Vitolo Thiago Busquets Koke
Costa Isco
Aztán jó napot. Aztán Buswuets helyére ott van még Herrera es Saul is. Előre meg majd Inaki Williams Vitolo helyére.VBre ezt össze lehetne rakni faszan. És addigra meg Asensiobol is többet lehetne kihozni. Epanyoloknal nem lehet gond , ha normális edzőjük lesz.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. március 25., szombat 9:54
Ennél mondjuk nem nehéz összerakni egy működőképesebb csapatot..numberone1 írta:Mbappe alom csapata, nem sokban ter el az enyemtol...de az enyem erosebb. https://www.facebook.com/BleacherReport ... =3&theater
Weiser is jó lehet legalább csere szintre jobbhátvédnek, akkor meg Kimmich mehetne középpályára. Ha jól tudom sokat fejlődött a Herthában, U21-es meccsen láttam én csak azóta, és tényleg ügyesnek tűnt.ziro4vr írta:Szélső védőnek ott lesz jobbra Heinrichs, Carvajal mögött az egyik legjobb lesz a posztján. Kimmich is jó ott. Balra tényleg csak egy közepes hector van. Csatárnak ott van Werner.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 25., szombat 9:47
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem