Kiváncsi leszek majd akkor mik lesznek a vélemények, főleg ha fontos meccs megy el rajta
Akik nem értenek hozzá, azok biztos előveszik...Erre nem tudok mást mondani. Ez olyan, mint mondjuk Varane esete, aki nem olyan, mint mondjuk Albiol volt, hogy amerre látott, lőtte ki a labdát a 16-osról, hanem mindig próbálta megjátszani. És mondjuk ebből kvázi kaptunk egy gólt az MU ellen, mert ott se bikázta ki a francba a labdát, hanem próbálta megjátszani. Ha mindig kivágná, ilyen nem történne, de én nagyon örülök, hogy mindig megjátsza, mégha kapunk is emiatt 1-2 gólt majd a jövőben is, mert szerintem sokkal jobban játunk így.
Vagy Ramos is mindig belemegy a necces dolgokba, vannak olyqan szerelési kisérletei, becsúszásai, amiket sokszor befújhatnának tizinek. Viszont ezek nélkül tiszta helyzetek alakulnának ki, amiből tobb gólt kapunk, mint amennyi összejön a végül befújt tizikből, szabadokból.
Amikor meg majd jó sok gólt nyelnek be ezekből a hülyeségekből
Ha jó sok gólt nyelnek be, akkor majd nem fogja ezt csinálni. De gondolod, hogy jó sok gólt fog kapni? Hogy eddig csak szerencse volt, jövő héttől meg megfordul, és ezentúl minden harmadik meccsen gólt fog kapni? Ugyanmár...Ez nem szerencse kérdése.
Én örülnék, ha megszívná, mert idegesít a hülye feje, csak sajnos nagyon is jól teszti, amit tesz.