OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 24., szerda 10:48

hehetheoriginal írta: Sztem is egy idegesito ember, a stilusa meg a fizimiskaja andrásbának, de en valahol megertem, hogy elkuldi a kurvaanyjaba az idiota kommentelot meg a majmot aki hetvegen nyirja a fuvet orakig, es miatta senki se tud pihenni a faluban.
:lol: :lol: :lol:

Reggel ne vagd melo elott, mert koran van.
Melo utan ne vagd, mert keson van.
Hetvegen ne vagd, mert hetvege van.

Terkovet mindenhova.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. május 24., szerda 10:43

hehetheoriginal írta: Sztem is egy idegesito ember, a stilusa meg a fizimiskaja andrásbának, de en valahol megertem, hogy elkuldi a kurvaanyjaba az idiota kommentelot meg a majmot aki hetvegen nyirja a fuvet orakig, es miatta senki se tud pihenni a faluban.
Szegeny videosokat bancsak a kommentelok! Videken meg vagjak a fuvet, agyfasz.
Legkozelebb remelem lesz anyazos video arrol, hogy a viz nedves, a nap meg vilagos.
Mindenesetre en jot szorakoztam rajta, tobb ilyet, kevesebb modoroskodo elektromos autos megmondos videot!

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. május 24., szerda 10:19

Falut láttál már? Vidéken jártál már? :mrgreen:

Igazi férfi nem a zinterneten picsog ilyenkor, hanem kiabál, vagy bekapcsolja a flexét/saját fűkaszáját :smile: :smile:
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 24., szerda 9:20

Sztem is egy idegesito ember, a stilusa meg a fizimiskaja andrásbának, de en valahol megertem, hogy elkuldi a kurvaanyjaba az idiota kommentelot meg a majmot aki hetvegen nyirja a fuvet orakig, es miatta senki se tud pihenni a faluban.
thereisonly1ronaldo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. május 24., szerda 8:19

cart írta: Azt nem értem mi visz rá valakit arra hogy ilyen handrast nézzen valaki szabadidejében liveban önként :lol:
Az hagyja hogy handras. Én szeretek redditezni de a hunfluencerstől távol tartottam eddig magam, most átpörgettem.

Jézusom.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2023. május 24., szerda 0:10

Azt nem értem mi visz rá valakit arra hogy ilyen handrast nézzen valaki szabadidejében liveban önként :lol:

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. május 23., kedd 23:49

Cali írta: 1-2 eve kikovettem mar handrast az arroganciaja miatt, de most szembe jott ez a ket video, amikben elobujt, hogy milyen ember is lehet valojaban.
Nyilvan vesziteni fog par szponzort ezek utan. :lol:
Ti hogyan alltok ehhez a fazonhoz?

https://www.reddit.com/r/talk_hunfluencers/comments/13ozjcu/handras_kiakad_mert_vid%C3%A9ken_megy_a_f%C5%B1kasza_sajnos/

https://www.reddit.com/r/talk_hunfluencers/comments/13p4k7g/handras_nagy_a_baj/?utm_source=share&utm_medium=ios_app&utm_name=ioscss&utm_content=1&utm_term=5
Nahat egy arrogans pocsnek tunt pedig, es kiderult, hogy tenyleg az?

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2023. május 23., kedd 23:44

Kitartást! Ès gyors felèpülèst!
De ezek egyre jobb hírek! Innentől csak felfelé :D

:salute:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. május 23., kedd 23:31

ANDS írta:
lordgabi írta:
Azóta már tökéletesen mozognak a lábujjaim, viszont a bal lábam belső részén, ahol tegnap kijött a fúró, ott valami pusztító néha a fájdalom. Vérzés is volt, már jó rétegesen lett azóta átkötve, ezen kívül már nem lenne semmi panasz, ami a fájdalom részét illeti. :kivagyhe:
Jobbulást kívánok! Hogy vagy?
Köszönöm szépen! Az éjszakák szoktak nehezek lenni, 3-4 órát ha tudok aludni összesen a nap folyamán (sehogyan nem sikerül belőni a tökéletes pózt hozzá, mert nem tudok az oldalamra fordulni) fájdalom is ilyenkor jön általában elő (éjjel), és nem hat rá egyikre se semmilyen altató sem fájdalomcsillapító, de ma a fájdalom már tűrhető volt az egész nap folyamán és ritka. Délben volt először a gyógytornász. Néhány gyakorlat után leszálltam járókerettel az ágyról, és kimentem a folyosóra majd be vissza az ágyba. Aztán 3-4 óra múlva ugyanezt megcsináltam barátnőmnek imponálva vele, nem fájt közben a lábam. 🙏🏻 Annál inkább az egész fejem, nyakam, vállaim, hátam (gondolom 48 óra folyamatos fekvés után a járás volt a legújabb dolog, amit meg kellett újra tanulnia a testemnek, vagy fogalmam sincs mi mástól), étvágy jó, szóval kemény nap volt a mai, de elindultam az alagút vége felé. :salute:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Cali

HozzászólásSzerző: Cali » 2023. május 23., kedd 22:30

1-2 eve kikovettem mar handrast az arroganciaja miatt, de most szembe jott ez a ket video, amikben elobujt, hogy milyen ember is lehet valojaban.
Nyilvan vesziteni fog par szponzort ezek utan. :lol:
Ti hogyan alltok ehhez a fazonhoz?

https://www.reddit.com/r/talk_hunfluencers/comments/13ozjcu/handras_kiakad_mert_vid%C3%A9ken_megy_a_f%C5%B1kasza_sajnos/

https://www.reddit.com/r/talk_hunfluencers/comments/13p4k7g/handras_nagy_a_baj/?utm_source=share&utm_medium=ios_app&utm_name=ioscss&utm_content=1&utm_term=5

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. május 23., kedd 22:25

hehetheoriginal írta: viszgálatnál elmond mindent a doki, szóval fasznak kerdezoskodsz itt :mrgreen:

de. prk-t hagyd a faszba, régi tech már.
femto lasik meg mindenféle drágább cuccnál gyakorlatilag a kényelem, műtét utáni irritáció (igy is ugy is elmulik 1-2 hét alatt) a különbség. de egyéne válogatja, vkinek a legdrágább műtét után is vörös a szeme pár napig, nekem egy kicsit zavart a fény, de abszolút semmi gond nem volt (nem a legdrágább verzió volt, de volt 50%-os kuponom :D )
a végeredmény mindig ugyanaz, akármelyik technologiaval műtik, ez a lényeg.
a vizsgálatnál kiderül majd, hogy mit pontosan és hogyan kell műteni es melyik technologiaval. ha pl kurvaszar a szemed, minusz 7-8 dioptria pl, akkor nincs mas lehetoseg, a nagyagyut kell raereszteni. (gondolom rövidlátó vagy, az eldeformálódott részeket fogják a lézerrel kibaszott pontosan az eredeti formára leégetni, magyarul a műtét az origi állapotot fogja visszaállitani, amire a szemed képes volt (magyarul nem lesz jobb a látásod, annál, mint amivel születtél))
az öregedéssel járó látásromlás az természetes, az ellen nem véd (bár újabban hallom, hogy az öregedés is csak egy betegség, amit lehet gyógyítani, más téma), de a rövidlátásból adódó gondjaidat megjavítja, kidobhatod a gecibe a szemüveget, kontaktlencsét, nagyítót :mrgreen:
vehetsz tom cruise pilota napszemcsit, és látni fogsz a strandon a vizben is, meg pláne az autópályán, mikor szétnyomlak hátulról a gecibe a v8-cal.
csináld, életminőség szempontjaból kb a legfontosabb, legjobban megérős műtét manapság.

aztan lehet még a fodballt is nem csak nézni, hanem látni is fogod. :coffee:

Pontos leiras, azt viszont kihagytad, hogy az emberek 30%anak visszaromlik a latasa olyanra, mint mutet elott. Az orok eletre szolo garanciakent hirdetett szlogen hamar elszallt, mikor a betegek sorban mentek vissza reklamalni. Erre annyi volt a valaszuk, hogy egy kulonleges bakterium tamadta meg a szemuket, kesz, pont, ennyi. :D

Honnan tudom? Baratnom 3 evig dolgozott ott.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. május 23., kedd 21:56

Az a lényeg hogy a pályán 80al gyereket altató Teslát időben észrevegyem, meg hogy dezodor se károsíthassa :D

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 23., kedd 21:28

viszgálatnál elmond mindent a doki, szóval fasznak kerdezoskodsz itt :mrgreen:

de. prk-t hagyd a faszba, régi tech már.
femto lasik meg mindenféle drágább cuccnál gyakorlatilag a kényelem, műtét utáni irritáció (igy is ugy is elmulik 1-2 hét alatt) a különbség. de egyéne válogatja, vkinek a legdrágább műtét után is vörös a szeme pár napig, nekem egy kicsit zavart a fény, de abszolút semmi gond nem volt (nem a legdrágább verzió volt, de volt 50%-os kuponom :D )
a végeredmény mindig ugyanaz, akármelyik technologiaval műtik, ez a lényeg.
a vizsgálatnál kiderül majd, hogy mit pontosan és hogyan kell műteni es melyik technologiaval. ha pl kurvaszar a szemed, minusz 7-8 dioptria pl, akkor nincs mas lehetoseg, a nagyagyut kell raereszteni. (gondolom rövidlátó vagy, az eldeformálódott részeket fogják a lézerrel kibaszott pontosan az eredeti formára leégetni, magyarul a műtét az origi állapotot fogja visszaállitani, amire a szemed képes volt (magyarul nem lesz jobb a látásod, annál, mint amivel születtél))
az öregedéssel járó látásromlás az természetes, az ellen nem véd (bár újabban hallom, hogy az öregedés is csak egy betegség, amit lehet gyógyítani, más téma), de a rövidlátásból adódó gondjaidat megjavítja, kidobhatod a gecibe a szemüveget, kontaktlencsét, nagyítót :mrgreen:
vehetsz tom cruise pilota napszemcsit, és látni fogsz a strandon a vizben is, meg pláne az autópályán, mikor szétnyomlak hátulról a gecibe a v8-cal.
csináld, életminőség szempontjaból kb a legfontosabb, legjobban megérős műtét manapság.

aztan lehet még a fodballt is nem csak nézni, hanem látni is fogod. :coffee:
thereisonly1ronaldo

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. május 23., kedd 21:27

Halfkey írta: Na, hehe, Nika és egyéb szemműtét szakemberek. Júniusban megyek alkalmasságira sasszem klinikára. A sima legolcsóbb kezelésük és a Femco Smart kezelés között csak a felépülés ideje a különbség? Vagy vannak sikerességbeli különbségek is? Melyiket érdemesebb?

#slágertéma
Nekem sajnos a szemhez max akkor van közöm, ha szemöldököt varrok :)

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. május 23., kedd 20:54

Na, hehe, Nika és egyéb szemműtét szakemberek. Júniusban megyek alkalmasságira sasszem klinikára. A sima legolcsóbb kezelésük és a Femco Smart kezelés között csak a felépülés ideje a különbség? Vagy vannak sikerességbeli különbségek is? Melyiket érdemesebb?

#slágertéma

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2023. május 23., kedd 15:09

Ha már lombkorona sétány, nálam ez a best :mrgreen:
Mihály a hős

https://www.youtube.com/watch?v=BazA2fNKjAU

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2023. május 23., kedd 14:39

3D-s weboldal a lombkoronasétányunkról és hogy mi mennyibe került, végig lehet járni szépen :D

Görgővel tudtok haladni ezen a csodás felfedző úton

:kalapos:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 23., kedd 11:22

Süti írta:
Remy írta:

Oda nem megyünk, még a végén nem tudnék többé fórumozni. :mrgreen:
De nagy kár lenne, ki írna beszámolót 4 év múlva a leghalálosabb iramban 27. részéről? :mrgreen:
Plusz a noi verziorol.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2023. május 23., kedd 11:19

Remy írta:
hehetheoriginal írta: vagy csak remy gondolkodik rajta, hogy megaláztatja magát valami szervezett utazás keretein belül a helyi homokfodballer srácok által :coffee:
De nagy kár lenne, ki írna beszámolót 4 év múlva a leghalálosabb iramban 27. részéről? :mrgreen:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. május 23., kedd 8:52

h3x0r írta:
Remy írta:

Megnéznéd ott is a Fast X-et.
Persze, valahol a favellakban.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Vissza: