Ne csináld már.Matt009 írta: A világ legjobb csatára lehetne, ha megkomolyodna, és profi módon viselkedne.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 1., kedd 19:03
Ne csináld már.Matt009 írta: A világ legjobb csatára lehetne, ha megkomolyodna, és profi módon viselkedne.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. december 1., kedd 19:02
Álmodott már a Milanról is, mégsem tudja ott sem összekapni magát. A világ legjobb csatára lehetne, ha megkomolyodna, és profi módon viselkedne. De kétlem, hogy pont a Real lenne erre a megfelelő közeg.Diego Lopez: ”Mario Balotelli a Real Madridról álmodik”
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 1., kedd 17:37
20 millijo...igaz Danilo harminc volt szvsz....Gaya a Valenciából?![]()
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. december 1., kedd 17:36
Én is így gondolom. Pláne, ha lesz büntetés. És a végén hozunk egy minden szinten leépült Falcaot, hogy még statikusabb legyen elől a csapat. Ave Perez.Jim írta:Benzema távozására jó esély vanKerlon írta: Lehet a nyári nagy takarítás a támadó szekciónkon fog kiütni, ami a számomra érthető lenne, viszont nem tudom, hogy lehetne ebből a legjobban kijönni.
Ronaldoéra kevesebb
Bale sztem kizárt hogy elmegy, amíg Perez az elnök...
HozzászólásSzerző: Jim » 2015. december 1., kedd 17:09
Benzema távozására jó esély vanKerlon írta: Lehet a nyári nagy takarítás a támadó szekciónkon fog kiütni, ami a számomra érthető lenne, viszont nem tudom, hogy lehetne ebből a legjobban kijönni.
HozzászólásSzerző: Jim » 2015. december 1., kedd 17:07
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. december 1., kedd 16:55
BBeno írta:Carvajal is kidőlt egy hónapra. heló szia sanita.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. december 1., kedd 16:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 29., vasárnap 15:53
Igen.Pipita írta:Az Arsenalról és Alexis Sanchezről van itt szó?Esélytelen hogy megváljanak az egy legjobbuktól
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. november 29., vasárnap 15:32
Az Arsenalról és Alexis Sanchezről van itt szó?Esélytelen hogy megváljanak az egy legjobbuktól
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. november 29., vasárnap 15:18
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. november 29., vasárnap 13:52
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 29., vasárnap 13:36
Na takarodjatok, örüljetek neki, hogy nem vesszük vissza Moratat. Pofátlan digók.A Juventus sem tétlenkedik, olasz hírek szerint januárban vinnék Iscót, aki nincs megelégedve a helyzetével a Real Madridnál.
Speciel én őt nem támogatom.Pérez nagy rajongója Alexis Sancheznek és a hírek szerint ő lesz a Real Madrid legfőbb nyári célpontja.
Hova? Miért?A Real Madrid a januári átigazolási szezonban Pjanicot is szerződtetné, azonban nem csak Pérez, hanem a Barca is pályázik a játékosra.
Ebbe még én is adnék pár eurót.Spanyol hírek szerint Bale ügynöke 20 millió eurós bónuszt kap a ManU-tól, ha ügyfelét sikerül rávennie arra, hogy váltson a vörösökhöz.
Támogatom.A Real Madrid a januári átigazolási szezonban kész lecsapni Alberto Morenóra, hogy Marcelonak is legyen megfelelő pótlása a bal oldalra.
Ezt is.Cristiano Ronaldo a hírek szerint kész elfogadni a PSG világrekordot jelentő ajánlatát.
Meglepő.A Marca szerint Pérez megvétózta, hogy újra legyen sportigazgató a csapatnál, mert nem akart egy újabb embernek hatalmat adni a csapatnál.
Erről csak az jut eszembe, hogy Benzema te istenverte barom... Lehet a nyári nagy takarítás a támadó szekciónkon fog kiütni, ami a számomra érthető lenne, viszont nem tudom, hogy lehetne ebből a legjobban kijönni.El Confidencial: Cristiano Ronaldo a hírek szerint közölte a vezetőséggel, hogy ha szerződést bontanak Karimmal, akkor ő is távozik.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. november 29., vasárnap 13:11
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. november 29., vasárnap 0:53
Róla van szó szerintem:Realista24 írta:A baszk védő még nem a miénk, nem?
Madridom átigazolások fül.On 31 July 2015, Jesús Vallejo signed a six-year contract with Real Madrid for a rumoured €6 million fee, being immediately loaned back to Zaragoza for one year.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 28., szombat 21:59
Szerintem (egy átlag munkaszerződésből kiindulva) benne van a játékosok szerződésében a pályán kívüli életre vonatkozó rész, és egy esetleges elmarasztaló ítélet - legyen az pénzbüntetés/felfüggesztett ítélet, azért ez nem egy gyorshajtás - azonnali szerződésbontást von maga után.Mike írta:ha eltiltanak az igazolástól, akkor is elküldenénk szted?
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. november 28., szombat 21:56
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. november 28., szombat 21:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 28., szombat 21:54
De Madridban sem marad érzésem szerint.Mike írta:nem fog böribe menni
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. november 28., szombat 21:53
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem