Elkoszonhetunk szepen az egesztol...
Egy kupa tuti off

Bravoooo vezetoseg bravooo minden gyokernek akiknek fingjuk sincs mi lenne a dolguk.
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. december 3., csütörtök 7:23
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 3., csütörtök 7:15
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. december 3., csütörtök 6:44
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 3., csütörtök 5:44
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2015. december 3., csütörtök 1:52
HozzászólásSzerző: realcamp » 2015. december 3., csütörtök 0:38
Már csak röhögök ezen az egész vezetésen,edzőstül mindenestül.Hogy fordulhat el ilyen elő egy ekkora klubnál?Nonszensz.Cheryshev beköszönt, a Real Madrid pedig elköszön a Kupasorozattól ha a Cádiz feljelenti a klubot nem megfelelő kezdőcsapat szerepeltetése miatt. Az orosz játékos még a Villarrealos korszakából hozott át egy eltiltást.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 2., szerda 21:05
Ez eddig oké, de 119 milliót sehol nem ér. Nekem csak ez a szám szúrta a szemem, lehet úgy van vele Abrahamovic, hogy esze ágába nincs eladni, azonban kicsit szívassuk már őket meg, vagy elmegy tőle a kedv, vagy lesz 119 millája.chronic írta: Számodra még nem bizonyította eleget,hogy egy elmebeteg?![]()
Csak akkor reálisnak az érkezését ha CR távozik. Ha megy a Portugál akkor viszont kell is a belga. Angolok között már beszürkült, itt ahol játsszuk is a focit(feltéve ha elmegy a pincér) újra virágozhatna.
HozzászólásSzerző: chronic » 2015. december 2., szerda 21:00
Számodra még nem bizonyította eleget,hogy egy elmebeteg?MesQueUnClub írta:Aha 119 millió euro, elég beteg lenne, ha ennyit fizetne érte Perez.Madridom.hu @MadridomHU
A Chelsea 84 millióért válna meg Hazardtól http://madridom.hu/?p=81661 #halamadrid #realmadrid
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 2., szerda 20:53
Aha 119 millió euro, elég beteg lenne, ha ennyit fizetne érte Perez.Madridom.hu @MadridomHU
A Chelsea 84 millióért válna meg Hazardtól http://madridom.hu/?p=81661 #halamadrid #realmadrid
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 2., szerda 20:08
Azèrt harmadszorra kèrdem,hol olvastatok olyat hogy szerintem az elso csapatba kellene bizonyitania?Csak annyit irtam hogy mèg a castillabol dem tunik ki.Meg artol,hogy voltak olyanok akik ennyi idosen stabil elso csapat tagok voltak.Nyilván nem a Real Madridba,Rault kivève.Én sem vagyok bele szerelmes csak nem értem, hogy miért várjuk tőle, hogy az első csapatban bizonyítson.
HozzászólásSzerző: fehérlap » 2015. december 2., szerda 20:01
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. december 2., szerda 19:53
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 2., szerda 19:25
Nem rikácsolom tul,pláne nem menstruálok.Pláne nem beszèlek veled ugy mint egy kutyával.Neked lehet valami rejtett problèmád,ahogy jossz ezzel a rejtett agresszioval,mèghozzá ugy,hogy nem èrted mit irok,(vagy inkább nem akarod),de legfokèppen nem èn vagyok szerelmes a gyerekbe.fehérlap írta:légszíves mutasd meg, hogy hol vagy mikor jelentettem ki KATEGORIKUSAN?mi alapján jelented ki kategorikusan hogy ez a gyerek a jovo..., hogy ő a jövő. Kicsit olyan érzése van az embernek, amikor olvassa a hozzászólásaid mintha, menstruálnál és ma (még?) nincs kit miért szidni, akkor vegyük elő a norvégot
![]()
Most meg az a baj, hogy próbálunk húzni egyet egy fiatal sráccal. vicc b+. hány éve kell nézni elől Higu + Benzema ügyeskedését? (francia most 1-1,5 évig jó volt, de előtte kuka most meg a balhéja....) Én meg azt kérdem, hogy nem lehetett volna minden évben ~10M körül hozni valami éppen csodacsatárt a Castillába? Nem válik be, akkor ok csá mehet pár millióért a Getafebe vagy Rayoba.. nehogy már ezen csődöljön be a real kassza.
Ezt megint nem írta senki csak túlrikácsolod. 16 évesen NEM lehetsz a sportban toppon. Még fejlődik a teste, még gyerek! még változik. csak azt próbáljuk neked elmagyarázni, hogy nem 16 évesen kellene megítélni, hogy Messi szint vagy sem.minden idok leendo egyszer majd legjobbját.
Morientes szerintem meglátogathatsz egy két óvodát, hátha megtalálod az új Ronaldot.Aztán beférjen a kezdőbe
HozzászólásSzerző: fehérlap » 2015. december 2., szerda 19:09
légszíves mutasd meg, hogy hol vagy mikor jelentettem ki KATEGORIKUSAN?mi alapján jelented ki kategorikusan hogy ez a gyerek a jovo...
Ezt megint nem írta senki csak túlrikácsolod. 16 évesen NEM lehetsz a sportban toppon. Még fejlődik a teste, még gyerek! még változik. csak azt próbáljuk neked elmagyarázni, hogy nem 16 évesen kellene megítélni, hogy Messi szint vagy sem.minden idok leendo egyszer majd legjobbját.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 2., szerda 19:04
Kibontom mert nem eszed látom...az van hogy mèg a castillabol sem tunt ki.Lehet ezt magyarázni,meg hogy forma ingadozás,de jopár honapja itt van,ès mèg nem tett le az asztalra semmit.Ezzel meg nehèz vitatkozni.Illetve ha nem adod meg a lehetőséget a tehetségeknek, akkor kinek adod meg? A tehetségtelennek?
.Az orszagrol meg nem o tehet hogy hova szuletik
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. december 2., szerda 18:57
Ha ő nem is, az apja sok mindenről tehet. De pl. a Zidane-al való kakaskodás bőven az ő sara is, sőt. Egyébként ott tetszett, hogy Zizou nem pucsított be, remélem a nagycsapatnál is így fogja nyomni.Arról meg már megint nem ő tehet, hogy egy 3. ligás csapat ellen sem képes Benítez betenni a keretbe. Ha a válogatottban képesek bedobni a mélyvízbe, akkor itt is bőven lehetne néha napján nyomatni. Pl ma...
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. december 2., szerda 18:55
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 2., szerda 18:45
- Ödegaardnak szerintem nem volt választása, hogy más válogatottban tolja. 14-15 évesen lett felfedezve. 16 évesen leigazoltuk. Arról meg már megint nem ő tehet, hogy egy 3. ligás csapat ellen sem képes Benítez betenni a keretbe. Ha a válogatottban képesek bedobni a mélyvízbe, akkor itt is bőven lehetne néha napján nyomatni. Pl ma...morientes írta: Maradona 17 èvesen argentin nagyválogatott lett,(nem norvèg)
Cè meg szintèn 17 èvesen a MU játèkosa,de elotte már alap ember volt a sportingba.Zidane ugyan kèsobb èro tipus,de megforditom...
Mi a garancia arra,hogy az un tini sztárok világklasszisok,vagy egyáltalán meghatározo játèkosok lesznek a topfociban?Semmi.Ha megeroltetnèm magam,tudnèk irni egy pár istennek kikiáltott tinit,akikbol nem lett semmi.
Mondjuk nem vettem elo.Csak várnám már hogy,villant valamit.Most vagy az van hogy megkapta amit akar,ès ul a babèrjain,vagy az hogy nem èr annyit mint amire tartják.Mind a ketto hiba.
Senki nem vár tole megváltást,max annyit hogy bizonyitsa azt a kanfasztikus,istenáldotta,embertfoldhozvero ubertehetsèget.
- Nem ő rakja be magát a keretbe, hanem az edző. Benítez a hibás, hogy egy 3. ligás csapat ellen sem képes nyomatni egy kicsit.Csak várnám már hogy,villant valamit.Most vagy az van hogy megkapta amit akar,ès ul a babèrjain,vagy az hogy nem èr annyit mint amire tartják.Mind a ketto hiba.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 2., szerda 18:31
Maradona 17 èvesen argentin nagyválogatott lett,(nem norvèg)15-16 évesen se CR-t, se Ronaldot, se Zidane-t, se Maradonát nem hallottad (szerintem, aztán javíts ki, ha tévedek),
Mondjuk nem vettem elo.Csak várnám már hogy,villant valamit.Most vagy az van hogy megkapta amit akar,ès ul a babèrjain,vagy az hogy nem èr annyit mint amire tartják.Mind a ketto hiba.Mondjuk arról ő tényleg nem tehet, hogy 16 évesen ennyit keres. Azért nehogy már őt vedd elő. Elég érdekes felfogás.
Ha te ezt szurted le abbol amit irtam,akkor te nem èrtesz ebbol az egèszbol semmit.Mert hogy a mondokám nem erre volt kihegyezve.Egy 16 évestől azt várni hogy minden héten kiegyensulyozott jo meccseket hozzon az vicc...aki ilyet var el az nem ert ebbol az egeszbol semmit.
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. december 2., szerda 18:28
Jelenlévő fórumozók: 32 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem