Mi,az hogy,aki el van tiltva,nem játszhat?Hallatlan pofátlanságAz más kérdés, hogy a szabály szerintem baromság,

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 4., péntek 17:19
Mi,az hogy,aki el van tiltva,nem játszhat?Hallatlan pofátlanságAz más kérdés, hogy a szabály szerintem baromság,
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. december 4., péntek 17:14
Hol írják hogy lesz bejelentés?Matt009 írta:Legyünk őszinték magunkhoz. Szeptemberben kizárták az Osasunát, egyértelmű volt, hogy minket is kizárnak. Igazságos döntés született.
Az más kérdés, hogy a szabály szerintem baromság, de hát ez van. Kíváncsi vagyok, hogy Perez mit akar este bejelenteni.
HozzászólásSzerző: babaking » 2015. december 4., péntek 17:10
Mindig ez a szöveg megy sajnos (tudom hogy te is ironikusan írtad) de ez a Real Madrid és nem egy megye hármas csapat. Igenis elvárnám hogy minden évben mindhárom kupára esélyesek legyünk és mindegyikre 100% ig koncentráljanak és ne legyen kifogás hogy sok a meccs. A Bayernnek is sok, a Barcanak is mégis gyakrabban tripláznak mint mi...Süti írta:Ilyen korán még nem hullottunk ki soha, nem? Lehet koncentrálni a bajnoksá.....á mindegy.
HozzászólásSzerző: Süti » 2015. december 4., péntek 16:59
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. december 4., péntek 16:58
Gondolom ezeket:Matt009 írta:Legyünk őszinték magunkhoz. Szeptemberben kizárták az Osasunát, egyértelmű volt, hogy minket is kizárnak. Igazságos döntés született.
Az más kérdés, hogy a szabály szerintem baromság, de hát ez van. Kíváncsi vagyok, hogy Perez mit akar este bejelenteni.
Alcorcón?Ilyen korán még nem hullottunk ki soha, nem?
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. december 4., péntek 16:54
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. december 4., péntek 16:44
Szerintem ez az eset, ami teljesen esélytelen. Ez nem MO, meg a mennyei megyei, hogy egy óvás után 3-0 a másiknak.Pipita írta:Én azért reménykedtem benne, hogy csak odaadják nekik 3-0-ra a meccset, és végre láthatjuk, tud-e küzdeni idén a csapat.
De nem.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. december 4., péntek 16:42
Ugyanmár.Úgy látszik, Pérez olvassa a fórumot, és meg is válaszolta a kérdésemet.
Ez viszont csak megerősíti a teóriámat, miszerint edzőbuktatásról van szó. Szinte biztos, h Pérez szólt ennek a menedzsmentnek, h intézzék el, legyen valami botrány. Így legalább van indoka kirúgni Benitezt. Amúgy zseniálisan megtervezte a pali.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. december 4., péntek 16:39
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. december 3., csütörtök 20:58
Mondjuk ezen én is hangosan felnevettem!Hungarokatalán írta:Ez viszont csak megerősíti a teóriámat, miszerint edzőbuktatásról van szó. Szinte biztos, h Pérez szólt ennek a menedzsmentnek, h intézzék el, legyen valami botrány. Így legalább van indoka kirúgni Benitezt. Amúgy zseniálisan megtervezte a pali.
Ennyi, egy született zseni ez a Perez cimboránk!morientes írta:Szoval,azt akarod mondani,hogy mindenki tudott arrol a kèt mailrol amit kuldtek a csapatnak,(a biro is),miszerint az orosz el van tiltva,csak Benitez nem?
Vagy esetleg utasitotta,tegye be az oroszt a kezdobe,hogy azután ráverve a balhèt kirughassa?
Ennyire azèrt Rafa sem hulye hogy ilyesmirol ne tudna...
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 3., csütörtök 20:24
Szoval,azt akarod mondani,hogy mindenki tudott arrol a kèt mailrol amit kuldtek a csapatnak,(a biro is),miszerint az orosz el van tiltva,csak Benitez nem?Hungarokatalán írta:Úgy látszik, Pérez olvassa a fórumot, és meg is válaszolta a kérdésemet.Pérez: "Van egy menedzsment, akiknek a kifejezett feladata ezeket ellenőrizni. Úgy hisszük, hogy nálunk senki nem végzett hanyag munkát".
Ez viszont csak megerősíti a teóriámat, miszerint edzőbuktatásról van szó. Szinte biztos, h Pérez szólt ennek a menedzsmentnek, h intézzék el, legyen valami botrány. Így legalább van indoka kirúgni Benitezt. Amúgy zseniálisan megtervezte a pali.
HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. december 3., csütörtök 20:16
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. december 3., csütörtök 20:06
Úgy látszik, Pérez olvassa a fórumot, és meg is válaszolta a kérdésemet.Pérez: "Van egy menedzsment, akiknek a kifejezett feladata ezeket ellenőrizni. Úgy hisszük, hogy nálunk senki nem végzett hanyag munkát".
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 3., csütörtök 20:00
Akkor ebből nyár lesz.Pérez: "Zidane, mint a következő edző? Ha majd megtörténik, az szép lenne, de most Rafa Benítez a Real Madrid vezetőedzője".
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. december 3., csütörtök 19:57
Akkor megyek is vissza tanulniPérez: "Van egy menedzsment, akiknek a kifejezett feladata ezeket ellenőrizni. Úgy hisszük, hogy nálunk senki nem végzett hanyag munkát".
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. december 3., csütörtök 19:55
HozzászólásSzerző: Buitre » 2015. december 3., csütörtök 19:45
hát ez van... azért kíváncsi vagyok, holnap milyen döntés születikPérez a sajtótájékoztatón a szabálykönyv paragrafusaival takarózik, a klubnál nem tekintik hatályosnak a klub kizárását a kupasorozatból.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. december 3., csütörtök 19:44
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. december 3., csütörtök 18:54
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. december 3., csütörtök 18:42
Személyeskedni fogok, de gyűlölöm a hozzászólásaid.egyébként meg látatlanba,előre bemondom hogy Halilovic sokkal jobb futballista lesz.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem