Babacsörgő.Zsombor írta:Mára egy tipp a neteseknek: Wes Welker TD-t szerez,1.72. Első NFL héten is megjátszottam, akkor 2-es szorzó volt rá, jött is. Remélem ma is szerencsém lesz.

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. szeptember 24., kedd 11:13
Babacsörgő.Zsombor írta:Mára egy tipp a neteseknek: Wes Welker TD-t szerez,1.72. Első NFL héten is megjátszottam, akkor 2-es szorzó volt rá, jött is. Remélem ma is szerencsém lesz.
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. szeptember 24., kedd 0:30
jól látod, akkor kezdtem el, ezekkel a szelókkal. ezek voltak az elsők. akkor csináltam róla képeket, hogy megmutassam másnak is. amúgy nem lettek volna rosszak, csak pechemre elmentek. voltak olyanok is ami egy meccs legvégén lévő Eto'o góllal ment el nagyon sok. valami kazan-Anzsi X volt.ferni írta:jól látom, hogy amiket feltöltöttél szelvényeket Raisen az mind májusi?
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. szeptember 24., kedd 0:07
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. szeptember 23., hétfő 23:54
Félsz, hogy netalán a tippjeiden szedjük meg magunkatAnis írta:Friss szelóimat nem fogom lefotózni csak ezért, de parancsolj:
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 23., hétfő 23:00
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. szeptember 23., hétfő 22:55
Ezt most nagyon benézted, nem kapsz privátot.Realista24 írta:Raisen, legközelebb akkor írj ide, ha legalább három szelvényedet feltöltöd ide. Addig hagyd meg ezt a topicot azoknak, akik tényleg fogadnak. És nem kérek privát üzenetet.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 23., hétfő 22:44
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. szeptember 23., hétfő 21:42
az a meccs full 3 esélyes szerintem. de még a 2,5 over sem található ki. voltak már gólgazdag rangadók és 0-0-ás meccsek is. persze poén szelóra ráférhet, de komolyabbra sztem nem érdemes. így jártam pl a MU-Chelsea meccsel idény elejéről, eredményt nem tudtam, de a 2,5 overben biztos voltam, erre 0-0.Demes írta:Csak hogy ne legyen teljes off, 2,05ért nagyon tetszik a Manu a Pool ellen. Lesz már Suarez? Ha nem akkor lehet hogy megrakom őket mert úgy néz ki kezdenek visszatérni a vesztes formájukba.
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. szeptember 23., hétfő 20:53
Vagy csak együtt dolgozik a rendőrökkel, azt este jön érted a SWAT-os autó. Emiatt ott vagy a békéscsabai Most Wanted lista tetején'shutterisland írta:
anyám igazolta, hogy tudott arról, hogy játszok, az ő engedélyével, stb, így talán nincs akkora gáz.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. szeptember 23., hétfő 20:50
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 23., hétfő 20:45
HozzászólásSzerző: Munki_ » 2013. szeptember 23., hétfő 19:19
tavalyelőtt már kifizettek, úgyhogy gondolom az adatok el vannak mentve, de amúgy maradok a tippmixnél. bemész, felveszed, nincs japánkodás. lehet, h nincs annyi esemény, de amúgy sem rakok örmény másodra. max az élő-fogadás, ami hiányozni fog, viszont legalább nem verem el az aprót melóhelyen unalmamban.Addig nincs baj, amíg a regisztráció időpontjában valós adatokat adtál meg és persze azok megfeleltek a feltételeknek.
HozzászólásSzerző: Laci » 2013. szeptember 23., hétfő 19:10
Addig nincs baj, amíg a regisztráció időpontjában valós adatokat adtál meg és persze azok megfeleltek a feltételeknek.Munki_ írta:nekem ötletem sincs, hogy miért, de öcsém nevével regisztráltam évekkel ezelőtt, de szerencsére kiutalták már a pénzt, amit hétvégén nyertem. viszont az lesz az első, hogy ha innen elszáll (nem is töltök rá) ez a pár ezer, akkor regisztrálok egy újat.
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. szeptember 23., hétfő 19:09
én imádom őket, engem onnan már 3x tiltottak ki.sportingbetes kérdés.
HozzászólásSzerző: Munki_ » 2013. szeptember 23., hétfő 19:08
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. szeptember 23., hétfő 18:44
16-17 éves gyerekekre bízni a pénzedet, hááát....mila írta:hát ez nagyon jó h az u17 magyar válogatott leikszel 4-1ről, sőt utolsó percekben kapja az egyenlítő gólt...
HozzászólásSzerző: Laci » 2013. szeptember 23., hétfő 18:40
ez így működik, én már hozzászoktam'shutterisland írta:elszabtam, hogy elfelejtettem, hogy nem az én nevemen van, de most egyből letiltanak ?!
az a meccs nekem is keresztbetett, 1,5ért pedig jó voltmila írta:hát ez nagyon jó h az u17 magyar válogatott leikszel 4-1ről, sőt utolsó percekben kapja az egyenlítő gólt...
most már csak a trollszelvény maradt, de ha az bejön akkor nem szóltam semmit
HozzászólásSzerző: mila » 2013. szeptember 23., hétfő 18:28
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 23., hétfő 16:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 23., hétfő 16:53
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem