Sorozatok, TV műsorok
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
Fargo S3
Szomoru vagyok, mert ez a harmadik evad egy hatalmas nagy kihagyott ziccer. Volt egy egyebkent nem rossz tortenet, amihez valami hihetetlenul szarul nyultak hozza. Amit az elso par reszben muveltek, az egyszeruen felhaborito, szerencsere az evad masodik fele mar viszonylag korrekt volt, reszenkent nehany klasszikus fargos jelenettel. Ami viszont nagyon hianyzott, azok az igazan jo karakterek. Vargaval nem is lett volna gond, ha nem egy muveszieskedo ripacsot csinalnak belole, aki folyamatosan nyomja a bullshiteket. Raadasul hianyzott mellole egy jobbkez, aki tobb mint egy verolegeny. Oke, mindket testornek voltak jobb jelenetei, de egyikre sem tudtam ugy igazan csettinteni egyet, mint peldaul rogton az elso evad elso reszeben erre. A Stussy tesok nem nagyon kavartak meg az allovizet, Emmit legjobb baratja nem volt rossz, Ray csajahoz viszont rosszul nyultak, belole tobbet is ki lehetett volna hozni. A rendor csajrol nem is beszelve, aki az abszolut legrosszabb valasztas, foleg egy Molly utan. Nagy kar erte, mert ebbol bizony tobbet is ki lehetett volna hozni.
Szomoru vagyok, mert ez a harmadik evad egy hatalmas nagy kihagyott ziccer. Volt egy egyebkent nem rossz tortenet, amihez valami hihetetlenul szarul nyultak hozza. Amit az elso par reszben muveltek, az egyszeruen felhaborito, szerencsere az evad masodik fele mar viszonylag korrekt volt, reszenkent nehany klasszikus fargos jelenettel. Ami viszont nagyon hianyzott, azok az igazan jo karakterek. Vargaval nem is lett volna gond, ha nem egy muveszieskedo ripacsot csinalnak belole, aki folyamatosan nyomja a bullshiteket. Raadasul hianyzott mellole egy jobbkez, aki tobb mint egy verolegeny. Oke, mindket testornek voltak jobb jelenetei, de egyikre sem tudtam ugy igazan csettinteni egyet, mint peldaul rogton az elso evad elso reszeben erre. A Stussy tesok nem nagyon kavartak meg az allovizet, Emmit legjobb baratja nem volt rossz, Ray csajahoz viszont rosszul nyultak, belole tobbet is ki lehetett volna hozni. A rendor csajrol nem is beszelve, aki az abszolut legrosszabb valasztas, foleg egy Molly utan. Nagy kar erte, mert ebbol bizony tobbet is ki lehetett volna hozni.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Semmi GoT? Mára azt hittem mindenki rá lesz pörögve.
Kijött a 2. trailer. Nagyon hidegrázós, jöhetne már 16-a! https://www.youtube.com/watch?v=1Mlhnt0jMlg

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- P. Krisz
Hbo, Watchmen, Lindelof.
Ízlelgessétek pupákok.
Ízlelgessétek pupákok.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
tehát a második az csak 9/10 és nem éri el a modric szintet?ziro4vr írta:A második évad a gündogan skálán a csúcs gündogan, a harmadik egy viszketőkóros Verratti. (8/10)Zsombor írta:Leftovers.
Most volt időm letolni a harmadik évadot. Számomra ez tökéletes lezárás volt, megkoronázták az első két évadot ezzel az utolsó szezonnal.
Fargo meg szerintem közepes és uncsi, megfáradt az új évadra. Nem is lesz több valszeg.

- ikarus93
Better Call Saul-t nézi valaki?
3/09
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kiváncsi leszek, mit fog csinálni Chuck, tényleg tönkrevágja az HHM-et? Nagyon várom már az utolsó részt.
3/09
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kiváncsi leszek, mit fog csinálni Chuck, tényleg tönkrevágja az HHM-et? Nagyon várom már az utolsó részt.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A második évad a gündogan skálán a csúcs gündogan, a harmadik egy viszketőkóros Verratti. (8/10)Zsombor írta:Leftovers.
Most volt időm letolni a harmadik évadot. Számomra ez tökéletes lezárás volt, megkoronázták az első két évadot ezzel az utolsó szezonnal.
Fargo meg szerintem közepes és uncsi, megfáradt az új évadra. Nem is lesz több valszeg.
Nem illik.
twin peakset imadom, de az új évadrol ha olvasgatsz azt mondják messze áll a régiekhez képest.
fargonak meg az első részét láttam csak, de akkor fogom folytatni ha nagyon ráérek
fargonak meg az első részét láttam csak, de akkor fogom folytatni ha nagyon ráérek
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
ateeemadrid írta:Twin Peaks és Fargo új évadot lesi valaki?
Fargo-ról láttam hogy írták hogy elég lightos eddig, első 2 rész engem sem fogott meg túlzottan, de lehet ledarálnám. Twin Peaksre viszont kíváncsi vagyok.
Twin Peaks nagyon ajánlott is.

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- ateeemadrid
Twin Peaks és Fargo új évadot lesi valaki?
Fargo-ról láttam hogy írták hogy elég lightos eddig, első 2 rész engem sem fogott meg túlzottan, de lehet ledarálnám. Twin Peaksre viszont kíváncsi vagyok.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Zsombor írta:Leftovers.
nekem van bőven hiányérzetem a zárással kapcsolatban, de nem vagyunk egyformák. konkrétan az utolsó részt fapofával néztem onnantól, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ugrottunk az időbe Nora gépbe lépését követően... szerintem oltári gyenge lépés volt a jövőbe vinni az egészet ennyire. ott meg az a balfszkodása kevinnek atyaég.... kihalt a végére az a feszültség, pont amiért szerethetőt volt igazán. Nora elmeséli az egészet 5 percben, mi nézők meg képzeljük el meg kapkodjuk a levegőt, hogy húúú aztaa.. de, összességében nagyon jó sorozat volt, hiányozni fog
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Leftovers.
- h3x0r
Archer S8
Mivel eleve 8 resz az egesz, gondoltam nem fogom hetiben kovetni, 1-2 este alatt megnezem az egeszet. Orulok neki, hogy a keszitok nem hoztak egy szokasos Archer evadot, hanem az egeszet atvittek egy film noir-os kornyezetbe. Az elso reszben tetszett a kornyezet, a diszlet, a megszokott karakterek uj szerepe, kicsit ugy ereztem, mintha a Mafia jatekrol neznek videokat, még ugy is, hogy ez nem egy maffiakrol szolo tortenet volt. Majd jott ket resz, ahol elszallt az ujdonsag, kicsit mar en is ereztem, hogy sokan miert beszelnek negativan errol az evadrol. Utana viszont felporogtek az esemenyek, egyre jobban erdekelt, hogy mi fog tortenni, egyik reszt neztem a masik utan, kicsit olyan volt, mint egy film. Szamomra sokakkal ellentetben nem okozott csalodast az evad, ugyan nem is fog a kedvenceim koze kerul, de 2-3 gyengebb resz ellenere nekem osszessegeben tetszett.
Mivel eleve 8 resz az egesz, gondoltam nem fogom hetiben kovetni, 1-2 este alatt megnezem az egeszet. Orulok neki, hogy a keszitok nem hoztak egy szokasos Archer evadot, hanem az egeszet atvittek egy film noir-os kornyezetbe. Az elso reszben tetszett a kornyezet, a diszlet, a megszokott karakterek uj szerepe, kicsit ugy ereztem, mintha a Mafia jatekrol neznek videokat, még ugy is, hogy ez nem egy maffiakrol szolo tortenet volt. Majd jott ket resz, ahol elszallt az ujdonsag, kicsit mar en is ereztem, hogy sokan miert beszelnek negativan errol az evadrol. Utana viszont felporogtek az esemenyek, egyre jobban erdekelt, hogy mi fog tortenni, egyik reszt neztem a masik utan, kicsit olyan volt, mint egy film. Szamomra sokakkal ellentetben nem okozott csalodast az evad, ugyan nem is fog a kedvenceim koze kerul, de 2-3 gyengebb resz ellenere nekem osszessegeben tetszett.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
nekem bejön a fargo, nincs olyan jó mint az előzőek de még így is az egyik legjobb a felhozatalban.
leftovers meg..huh..emészteni kell
hiányozni fog.
az új HoC-ot kéne elkezdeni...
leftovers meg..huh..emészteni kell

az új HoC-ot kéne elkezdeni...

- h3x0r
Ha mar feltettem a kerdest, akkor megvalaszolom, hogy allok a Fargoval. A brutalisan gyenge harmadik resz utan jon 2 kozepesebb, majd a 6. es 7. reszben itt-ott felfedezheto nehany Fargos pillanat is. Aki korabban kaszalta, annak semmi ertelme folytatnia, mert a minoseg inkabb csak egy kozepes szintig jut el, viszont engem mar erdekel, hogy melyik szereplonek mi lesz a sorsa.
- L.Miki
Én az 5. résznél jutottam el idáig... pedig általában befejezem amit elkezdek, de ez nem annyira adja... bár ha lemegy a vizsga szezon, lehet folytatom.ziro4vr írta:3 rész után cancel. Nem is érzek késztetést hogy folytassam.h3x0r írta:Fargo uj evaddal hogy alltok?
- ziro4vr
3 rész után cancel. Nem is érzek késztetést hogy folytassam.h3x0r írta:Fargo uj evaddal hogy alltok?
Nem illik.
- h3x0r
Fargo uj evaddal hogy alltok?
- ziro4vr
Így aludva rá jobban tetszik, de nekem több Kevin kellett volna a végére, noha értem miért lett így.
A 2. évad zárósora azzal a zenével, meg az international assasin akkor is a csúcs marad.
A 2. évad zárósora azzal a zenével, meg az international assasin akkor is a csúcs marad.

Nem illik.
- P. Krisz
Próbáld ki a The Americanst. Itt nem ismerik sokan, de minőségi sorozat.Ez is egy nagyon jó karakterdráma.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
Pedig nagyon korrekt volt és kaptunk egy remek lezárást. Az idei évadból max az utolsó előtti rész volt pocsék mert nehezen volt értelmezhető.ziro4vr írta:Leftovers season 3
Hááááát...okééé...nem tudom. A 2. évad volt a csúcs, az biztos.
Az idei évad egyik ha nem a legzseniálisabb szövege ez volt számomra:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A nő pedig azt mondta, hogy elveszítette a férjét, a három lányát és mind a nyolc unokáját. Akkor értettem meg. Ideát mi csak néhányukat veszítettük el, de odaát ők mindannyiunkat elvesztettek.
lévén nagyon nem is gondoltam bele ebbe.
Am számomra az első évad volt a csúcs. Tömény depresszió. Még mindig előttem van az a jelenet mikor
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tommy örült nevetésbe kezd. ugyan úgy mint a breaking badben Walter mikor megtudja hogy a Skyler eltékozolta a pénzt.
Hiányozni fog a sorozat, ámbár hál istennek ezt a fajta hangulatot nem kell nélkülöznöm mert biztositja még számomra a The affair. Ez is egy nagyon jó karakterdráma.