Nekem a Strange se volt nagy szám, Tony Stark pepitában. Egyedül a Pókember volt tényleg eltalálva.pheco írta:Igen, ezt nem értem én se. Egyedül a Doctor Strange ami kiemelkedő szerintem. Meg az új Póki is elég jól el lett találva. Viszont nekem a többi már nagyon erőltetett, főleg, hogy mindenhol a Bosszúállókra hegyezik az egészet.Kerlon írta:Én holnap megyek. Azt amúgy én se értem, hogy a Marvel filmek megítélése, hogy lehet ennyivel jobb, amikor az utóbbi éves filmjeik semmivel sem adnak többet.
Mondjuk a DC-t is megunnám, ha évente 2-3 filmeket dobálnának ki. Kíváncsi vagyok a JL-re, ha hozza a BvS szintet, akkor egyszeri szórakozásnak jó lesz. Bár nekem a Suicide Squad is elment egyszer

Mozi, filmek
Re: Mozi, filmek
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Igen, ezt nem értem én se. Egyedül a Doctor Strange ami kiemelkedő szerintem. Meg az új Póki is elég jól el lett találva. Viszont nekem a többi már nagyon erőltetett, főleg, hogy mindenhol a Bosszúállókra hegyezik az egészet.Kerlon írta:Én holnap megyek. Azt amúgy én se értem, hogy a Marvel filmek megítélése, hogy lehet ennyivel jobb, amikor az utóbbi éves filmjeik semmivel sem adnak többet.
Mondjuk a DC-t is megunnám, ha évente 2-3 filmeket dobálnának ki. Kíváncsi vagyok a JL-re, ha hozza a BvS szintet, akkor egyszeri szórakozásnak jó lesz. Bár nekem a Suicide Squad is elment egyszer

- Mester77
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát srácok... ne nevessetek, ne szörnyülködjetek, de... nekem eddig ez a Watchmen dolog kimaradt.
Pótoltam.
És hát ez nagyon kemény, nagyon mély, nagyon el lett találva. Valahogy így kell ezt!

Pótoltam.

És hát ez nagyon kemény, nagyon mély, nagyon el lett találva. Valahogy így kell ezt!

"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
ja az a másik abszolút felesleges bonyolítás az egész filmbenRemy írta:Engem még mindig az basz fel a legjobbak, mikor Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lois fogja a lándzsát és bevágja a vízbe, hogy aztán utánamenjen és majdnem megdögöljön.Kerlon írta:mondjuk a Mártis rész még nagy kár, mert amúgy rohadt jó lenne![]()
![]()
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Engem még mindig az basz fel a legjobbak, mikor Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lois fogja a lándzsát és bevágja a vízbe, hogy aztán utánamenjen és majdnem megdögöljön.Kerlon írta:mondjuk a Mártis rész még nagy kár, mert amúgy rohadt jó lenne

Eskü agyaltam azon, hogy a bővítettből fogom és valahogy kivágom ezt a jelenetet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
mondjuk a Mártis rész még nagy kár, mert amúgy rohadt jó lenne
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
d.gergo írta:Senkit nem érdekel.Remy írta:Mi van itt? Senki nem nézett JL-t?
![]()
![]()
![]()

Napokban újráztam a Man of Steelt és a BvS bővítettet is. Egyre jobbak újrázások után.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Ryan Reynolds, nem lehet vele nagyon mellélőniRealista24 írta:The Hitmans Bodyguard
Régen láttam ennyire szórakoztató Zs kategóriás filmet.

Senkit nem érdekel.Remy írta:Mi van itt? Senki nem nézett JL-t?

Én holnap megyek. Azt amúgy én se értem, hogy a Marvel filmek megítélése, hogy lehet ennyivel jobb, amikor az utóbbi éves filmjeik semmivel sem adnak többet.
K
K
- Remy
- Kapcsolat:
Mi van itt? Senki nem nézett JL-t? Vagy ennyire szar?
Én ma nézem, de a hazai kritikusok véleménye alapján, nem lesz vele gond. Sablon hibákat emlegetnek folyamatosan, amiket többnyire az összes szuperhősfilmnél fel lehetne hozni, ellenben itt hiba, míg a Marvelnél nem.
Na mindegy, ettől függetlenül nem tartják rossznak.

Én ma nézem, de a hazai kritikusok véleménye alapján, nem lesz vele gond. Sablon hibákat emlegetnek folyamatosan, amiket többnyire az összes szuperhősfilmnél fel lehetne hozni, ellenben itt hiba, míg a Marvelnél nem.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
The Hitmans Bodyguard
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tokyo drift ment a viasaton, de még az is magasan jobb volt mint az utolsó 4 rész... Mondjuk azoknak már semmi köze az eredeti kettőhöz.
K
K
- P. Krisz
KOTOR.Remy írta:Azért nem sok szerintem, mert pont ezt varta a legtobb rajongo. Uj vonal behozatala, uj sztori, nem pedig a Skywalkerek.
En kivancsian varom mit hoznak ki belole, es milyen karakterekre fognak epiteni.

Mondjuk az legenda és nem kánon, de leszarom.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jajaja, ezért kérdeztem "szagértőt"Csabi írta:Nem is meg igen is. Eddig nagy ritkán voltak SW filmek, de amúgy az univerzum minden más médiában kurvára élt (könyv, képregény, pc játékok). Disney átvette, látják, hogy ez egy biznisz, amiből évente milliárdokat lehet kivenni. Nyomják a filmeket, az egész franchise nagyon él. Én gyeekkorom óta vagyok SW fan, de pl. ismerek 50 felé haladó férfiakat, akik szintén premier napján mennek el a 8. részre. Ez a franchise az egyik legnagyobb a világon, generációkat és platformokat övez át, így nyomják amennyire csak lehet.
Szóval a kérédésedre válaszolva. Igen, sok lett volna. De mivel ott van a hírben, hogy nem az eredeti filmeket fogja követni ez az új trilógia (ami egyébként az univerzum 2%-a), hanem más korban, más szereplőkkel, így nem sok, mert ebben az univerzumban sok dolgot lehet még mutatni.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Pontosan. És nem feltétlen kell szar filmeket csinálniuk. Lehet jó kezekbe kerülnek, és minimum élvezetes történetek elsznek.Csabi írta:Szóval a kérédésedre válaszolva. Igen, sok lett volna. De mivel ott van a hírben, hogy nem az eredeti filmeket fogja követni ez az új trilógia (ami egyébként az univerzum 2%-a), hanem más korban, más szereplőkkel, így nem sok, mert ebben az univerzumban sok dolgot lehet még mutatni.
Merci Zizou!
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Nem is meg igen is. Eddig nagy ritkán voltak SW filmek, de amúgy az univerzum minden más médiában kurvára élt (könyv, képregény, pc játékok). Disney átvette, látják, hogy ez egy biznisz, amiből évente milliárdokat lehet kivenni. Nyomják a filmeket, az egész franchise nagyon él. Én gyeekkorom óta vagyok SW fan, de pl. ismerek 50 felé haladó férfiakat, akik szintén premier napján mennek el a 8. részre. Ez a franchise az egyik legnagyobb a világon, generációkat és platformokat övez át, így nyomják amennyire csak lehet.
Szóval a kérédésedre válaszolva. Igen, sok lett volna. De mivel ott van a hírben, hogy nem az eredeti filmeket fogja követni ez az új trilógia (ami egyébként az univerzum 2%-a), hanem más korban, más szereplőkkel, így nem sok, mert ebben az univerzumban sok dolgot lehet még mutatni.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Spaceyt kivágták az új filmjéből.
Kurva anyád Ridley.
Kurva anyád Hollywood.
Kurva anyád Ridley.
Kurva anyád Hollywood.
- Remy
- Kapcsolat:
Azért nem sok szerintem, mert pont ezt varta a legtobb rajongo. Uj vonal behozatala, uj sztori, nem pedig a Skywalkerek.
En kivancsian varom mit hoznak ki belole, es milyen karakterekre fognak epiteni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Alapból sem vagyok egy nagy SW-s, de ez nem lesz egy kicsit sok? Tudom, hogy világi őrület övezi a sorozatot, és egy talicska fost is szívesen néznek ha van fénykardja, de kicsit furcsállom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kapcsolat:
Várható volt. Felesleges volt az eddigi sírás, miután a Disney nem 3-5 éves projektbe kezdett bele anno.BRÉKING! A Disney bejelentette, hogy Rian Johnson, Az utolsó jedik rendezője valamikor 2019 (tehát a jelenlegi trilógia) után készít egy új STAR WARS-trilógiát - amelyből legalább az első részt ő fogja írni és rendezni is. Ami még ennél is jobb: azt ígérik, hogy ez a három film nem a Skywalker-család történetét viszi tovább/egészíti ki, hanem az SW-univerzum egy eddig ismeretlen szegletében játszódik majd, új karakterekkel. VÉGRE!!!!
(Nem) mellesleg a Disney bejelentett még egy élőszereplős STAR WARS tévésorozatot is (de erről még semmi konkrét infó nincs).
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots