Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 17., péntek 14:20

pheco írta:
Kerlon írta:Én holnap megyek. Azt amúgy én se értem, hogy a Marvel filmek megítélése, hogy lehet ennyivel jobb, amikor az utóbbi éves filmjeik semmivel sem adnak többet.
Igen, ezt nem értem én se. Egyedül a Doctor Strange ami kiemelkedő szerintem. Meg az új Póki is elég jól el lett találva. Viszont nekem a többi már nagyon erőltetett, főleg, hogy mindenhol a Bosszúállókra hegyezik az egészet.
Mondjuk a DC-t is megunnám, ha évente 2-3 filmeket dobálnának ki. Kíváncsi vagyok a JL-re, ha hozza a BvS szintet, akkor egyszeri szórakozásnak jó lesz. Bár nekem a Suicide Squad is elment egyszer :D
Nekem a Strange se volt nagy szám, Tony Stark pepitában. Egyedül a Pókember volt tényleg eltalálva.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2017. november 17., péntek 14:18

Kerlon írta:Én holnap megyek. Azt amúgy én se értem, hogy a Marvel filmek megítélése, hogy lehet ennyivel jobb, amikor az utóbbi éves filmjeik semmivel sem adnak többet.
Igen, ezt nem értem én se. Egyedül a Doctor Strange ami kiemelkedő szerintem. Meg az új Póki is elég jól el lett találva. Viszont nekem a többi már nagyon erőltetett, főleg, hogy mindenhol a Bosszúállókra hegyezik az egészet.
Mondjuk a DC-t is megunnám, ha évente 2-3 filmeket dobálnának ki. Kíváncsi vagyok a JL-re, ha hozza a BvS szintet, akkor egyszeri szórakozásnak jó lesz. Bár nekem a Suicide Squad is elment egyszer :D

Mester77
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. november 17., péntek 14:13

Hát srácok... ne nevessetek, ne szörnyülködjetek, de... nekem eddig ez a Watchmen dolog kimaradt. :kivagyhe:

Pótoltam. B-)

És hát ez nagyon kemény, nagyon mély, nagyon el lett találva. Valahogy így kell ezt! :salute: :agree:
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 17., péntek 14:09

Remy írta:
Kerlon írta:mondjuk a Mártis rész még nagy kár, mert amúgy rohadt jó lenne
Engem még mindig az basz fel a legjobbak, mikor Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lois fogja a lándzsát és bevágja a vízbe, hogy aztán utánamenjen és majdnem megdögöljön. :lol: :lol: :lol:
ja az a másik abszolút felesleges bonyolítás az egész filmben
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. november 17., péntek 14:07

Kerlon írta:mondjuk a Mártis rész még nagy kár, mert amúgy rohadt jó lenne
Engem még mindig az basz fel a legjobbak, mikor Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lois fogja a lándzsát és bevágja a vízbe, hogy aztán utánamenjen és majdnem megdögöljön. :lol: :lol: :lol:

Eskü agyaltam azon, hogy a bővítettből fogom és valahogy kivágom ezt a jelenetet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 17., péntek 14:04

mondjuk a Mártis rész még nagy kár, mert amúgy rohadt jó lenne
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. november 17., péntek 13:59

d.gergo írta:
Remy írta:Mi van itt? Senki nem nézett JL-t?
Senkit nem érdekel.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :banplz:
:-( :'( Ajj.

Napokban újráztam a Man of Steelt és a BvS bővítettet is. Egyre jobbak újrázások után. :sziv:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. november 17., péntek 13:56

Realista24 írta:The Hitmans Bodyguard
Régen láttam ennyire szórakoztató Zs kategóriás filmet.
Ryan Reynolds, nem lehet vele nagyon mellélőni :D
Remy írta:Mi van itt? Senki nem nézett JL-t?
Senkit nem érdekel.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :banplz:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 17., péntek 13:56

Én holnap megyek. Azt amúgy én se értem, hogy a Marvel filmek megítélése, hogy lehet ennyivel jobb, amikor az utóbbi éves filmjeik semmivel sem adnak többet.
K

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. november 17., péntek 13:52

Mi van itt? Senki nem nézett JL-t? Vagy ennyire szar? :mrgreen:

Én ma nézem, de a hazai kritikusok véleménye alapján, nem lesz vele gond. Sablon hibákat emlegetnek folyamatosan, amiket többnyire az összes szuperhősfilmnél fel lehetne hozni, ellenben itt hiba, míg a Marvelnél nem. :hmmm: Na mindegy, ettől függetlenül nem tartják rossznak. :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 15., szerda 15:19

The Hitmans Bodyguard
Régen láttam ennyire szórakoztató Zs kategóriás filmet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 11., szombat 22:56

Tokyo drift ment a viasaton, de még az is magasan jobb volt mint az utolsó 4 rész... Mondjuk azoknak már semmi köze az eredeti kettőhöz.
K

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. november 10., péntek 10:11

Remy írta:Azért nem sok szerintem, mert pont ezt varta a legtobb rajongo. Uj vonal behozatala, uj sztori, nem pedig a Skywalkerek.

En kivancsian varom mit hoznak ki belole, es milyen karakterekre fognak epiteni.
KOTOR. :-*
Mondjuk az legenda és nem kánon, de leszarom.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 10., péntek 9:17

Csabi írta:Nem is meg igen is. Eddig nagy ritkán voltak SW filmek, de amúgy az univerzum minden más médiában kurvára élt (könyv, képregény, pc játékok). Disney átvette, látják, hogy ez egy biznisz, amiből évente milliárdokat lehet kivenni. Nyomják a filmeket, az egész franchise nagyon él. Én gyeekkorom óta vagyok SW fan, de pl. ismerek 50 felé haladó férfiakat, akik szintén premier napján mennek el a 8. részre. Ez a franchise az egyik legnagyobb a világon, generációkat és platformokat övez át, így nyomják amennyire csak lehet.

Szóval a kérédésedre válaszolva. Igen, sok lett volna. De mivel ott van a hírben, hogy nem az eredeti filmeket fogja követni ez az új trilógia (ami egyébként az univerzum 2%-a), hanem más korban, más szereplőkkel, így nem sok, mert ebben az univerzumban sok dolgot lehet még mutatni.
Jajaja, ezért kérdeztem "szagértőt" :mrgreen: Nekem a 4-5-6-tal kifújt a sw-szal való kapcsolatom.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. november 10., péntek 9:14

Csabi írta:Szóval a kérédésedre válaszolva. Igen, sok lett volna. De mivel ott van a hírben, hogy nem az eredeti filmeket fogja követni ez az új trilógia (ami egyébként az univerzum 2%-a), hanem más korban, más szereplőkkel, így nem sok, mert ebben az univerzumban sok dolgot lehet még mutatni.
Pontosan. És nem feltétlen kell szar filmeket csinálniuk. Lehet jó kezekbe kerülnek, és minimum élvezetes történetek elsznek.
Merci Zizou!

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. november 10., péntek 9:01

Nem is meg igen is. Eddig nagy ritkán voltak SW filmek, de amúgy az univerzum minden más médiában kurvára élt (könyv, képregény, pc játékok). Disney átvette, látják, hogy ez egy biznisz, amiből évente milliárdokat lehet kivenni. Nyomják a filmeket, az egész franchise nagyon él. Én gyeekkorom óta vagyok SW fan, de pl. ismerek 50 felé haladó férfiakat, akik szintén premier napján mennek el a 8. részre. Ez a franchise az egyik legnagyobb a világon, generációkat és platformokat övez át, így nyomják amennyire csak lehet.

Szóval a kérédésedre válaszolva. Igen, sok lett volna. De mivel ott van a hírben, hogy nem az eredeti filmeket fogja követni ez az új trilógia (ami egyébként az univerzum 2%-a), hanem más korban, más szereplőkkel, így nem sok, mert ebben az univerzumban sok dolgot lehet még mutatni.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2017. november 10., péntek 8:56

Spaceyt kivágták az új filmjéből.

Kurva anyád Ridley.
Kurva anyád Hollywood.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. november 10., péntek 8:55

Azért nem sok szerintem, mert pont ezt varta a legtobb rajongo. Uj vonal behozatala, uj sztori, nem pedig a Skywalkerek.

En kivancsian varom mit hoznak ki belole, es milyen karakterekre fognak epiteni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 10., péntek 8:50

Alapból sem vagyok egy nagy SW-s, de ez nem lesz egy kicsit sok? Tudom, hogy világi őrület övezi a sorozatot, és egy talicska fost is szívesen néznek ha van fénykardja, de kicsit furcsállom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. november 10., péntek 7:16

BRÉKING! A Disney bejelentette, hogy Rian Johnson, Az utolsó jedik rendezője valamikor 2019 (tehát a jelenlegi trilógia) után készít egy új STAR WARS-trilógiát - amelyből legalább az első részt ő fogja írni és rendezni is. Ami még ennél is jobb: azt ígérik, hogy ez a három film nem a Skywalker-család történetét viszi tovább/egészíti ki, hanem az SW-univerzum egy eddig ismeretlen szegletében játszódik majd, új karakterekkel. VÉGRE!!!!

(Nem) mellesleg a Disney bejelentett még egy élőszereplős STAR WARS tévésorozatot is (de erről még semmi konkrét infó nincs).
Várható volt. Felesleges volt az eddigi sírás, miután a Disney nem 3-5 éves projektbe kezdett bele anno.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Vissza: