Asensionak a legnagyobb baja Isco. Isco szabadon a csatárok mögött az igazi Asensio meg pont inkább Ronaldo régi helyén és jelen felállásban Isconak van helye viszont nincsenek szélsők.Kerlon írta:Marconak sok hasznát vehetjük, de mintha még nem lenne meg a pozíciója. Az biztos, hogy közel kell játszania a kapuhoz, mert remek a lovoje.

Cristiano Ronaldo
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Marconak sok hasznát vehetjük, de mintha még nem lenne meg a pozíciója. Az biztos, hogy közel kell játszania a kapuhoz, mert remek a lovoje.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jobb lenne ha a teljesítménytől függene, nem a kortól. Nem annyira egyértelmű azért ez, hogy neki kezdőnek kéne lennie. Ahhoz több kéne mezőnyben, sokkal.M1Ö írta: Mondjuk jobban bele gondolva, lehet elmenne simán, mert Isconak kulcsembernek kell legyen jövőre, Asensionak meg ahogy idősödik, szépen emelni kell a meccseit is.
Nem illik.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Mondjuk jobban bele gondolva, lehet elmenne simán, mert Isconak kulcsembernek kell legyen jövőre, Asensionak meg ahogy idősödik, szépen emelni kell a meccseit is.RaúlCF írta:pénzügyileg nagy beruházás lenne ellenben ottvan a másik oldala hogy úgy lehet embereket keresni hogy 2 fix hely elment és az már bőven csábítóbban hangzik mintha Bale-Benzema mellé keresnének. Ronaldo még kb 1 év Benzema már -3, Bale is fixen el és lehet hozni a fiatal titánokat a helyükre.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Jönnek új “áldozatok”. Korábban is voltak, Gravesen, traktorok, Higuain, Khedira, Faubertziro4vr írta:Bedőlne a fórum ha nem lenne se Bale se Benzema.
Na meg R24 alkoholista lenne, abból már van itt elég..mint hehe vagy én.

Ezzel nem lesz gond. R24 meg elkezdi nézni a női focit helyette.

- ziro4vr
Bedőlne a fórum ha nem lenne se Bale se Benzema.

Nem illik.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
pénzügyileg nagy beruházás lenne ellenben ottvan a másik oldala hogy úgy lehet embereket keresni hogy 2 fix hely elment és az már bőven csábítóbban hangzik mintha Bale-Benzema mellé keresnének. Ronaldo még kb 1 év Benzema már -3, Bale is fixen el és lehet hozni a fiatal titánokat a helyükre.M1Ö írta: Sok lenne egyszerre, főleg, hogy Mayoral-lal sem lehet számolni. Akkor 2 embert kéne hozni, de még azt az egy tökéletest is nehéz megtalálni. Pluszba még szinte meg sem száradt a tinta az új szerződésén, kétlem, hogy rá fél évre eladnák.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Sok lenne egyszerre, főleg, hogy Mayoral-lal sem lehet számolni. Akkor 2 embert kéne hozni, de még azt az egy tökéletest is nehéz megtalálni. Pluszba még szinte meg sem száradt a tinta az új szerződésén, kétlem, hogy rá fél évre eladnák.KAG írta:Benzemat én elküldeném.
Ronaldot tehermentesíteni kell már és Ő nem képes rá.
Illetve a fizetése sem olyan kevés, ha jól tudom. Szóval nem igazán érné meg itt tartani évi pár meccsre.
Pláne úgy, hogy vszleg akkor sem lenne jobb, mint most.
Megkap mindent a csapattól, de így sem megy neki.
Hát, ha azt fogja érezni, hogy kiálltak mögüle a többiek...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
ziro4vr írta:Ronaldo ne menjen jövő nyáron sehova. Balet el kell zavarni, Benzemát perememberré tenni, a portugál kell, mint fix pont.
Benzemat én elküldeném.
Ronaldot tehermentesíteni kell már és Ő nem képes rá.
Illetve a fizetése sem olyan kevés, ha jól tudom. Szóval nem igazán érné meg itt tartani évi pár meccsre.
Pláne úgy, hogy vszleg akkor sem lenne jobb, mint most.
Megkap mindent a csapattól, de így sem megy neki.
Hát, ha azt fogja érezni, hogy kiálltak mögüle a többiek...
Bale&Benzema out, fixen.

ZIDANE
- ziro4vr
Ronaldo ne menjen jövő nyáron sehova. Balet el kell zavarni, Benzemát perememberré tenni, a portugál kell, mint fix pont.
Nem illik.
- RealMadridFanatic
Mondjuk most, hogy tudott az, hogy csatárt, támadót veszünk és vezérbikának lehet úgy gondolja, hogy elmegy levezetni valahová, de fix kezdőnek. Bár én örülnék neki, ha megelégedne a másodszereppel nálunk és innét vonulna vissza.
Én nagyon csípem és szerintem idén még egyszer megrázza magát újra, de ja, most már nagyon közel van az idő, amikor kérdésessé válik, hogy a fix kezdő cédula indokolt-e.
Én is nagyon örülnék, ha itt maradna még pár évig, mert Ő csereként is tudna állandó veszélyt jelenteni a későbbiekben is, de a mentalitását ismerve el tudom képzelni, hogy inkább visszamegy Portugáliába első számú játékosnak a Sportingba amint úgy érzi, hogy itt már nem minden körülötte forog.
Persze azért közel sem hinném, hogy ez ilyen egyszerű történet lesz. Jönnek majd az újságcikkek, mindegy, hogy megalapozottan vagy "kacsázva" dögivel a sértődésekről, balhékról...
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Mondjuk most, hogy tudott az, hogy csatárt, támadót veszünk és vezérbikának lehet úgy gondolja, hogy elmegy levezetni valahová, de fix kezdőnek. Bár én örülnék neki, ha megelégedne a másodszereppel nálunk és innét vonulna vissza.BBeno írta:hát, ha ő azt mondja akkor biztos úgy lesz.
idén nyáron is nagy sláger volt. hehe is 85%-ra vette hogy elmegy Ronaldo.![]()
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
hát, ha ő azt mondja akkor biztos úgy lesz.
idén nyáron is nagy sláger volt. hehe is 85%-ra vette hogy elmegy Ronaldo.
idén nyáron is nagy sláger volt. hehe is 85%-ra vette hogy elmegy Ronaldo.

Edu Aguirre (fingom sincs ki ő, valami újságíró) azt állítja, hogy CR a nyáron távozik. Ebben az esetben Neymar érkeztén meg sem lepődnék. Mondjuk szerintem a brazil lenne most a jó megoldás, hanem MBappe.
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Lehet össze akar hozni egy kezdő tizenegyet.Kerlon írta:A sztárfocistának idén nyáron egyébként már született két gyereke: egy ikerpár, akiket béranya hozott a világra. Ezzel Ronaldónak több gyereke született az évben, mint ahány gólt lőtt a spanyol bajnokság 2017/2018-as szezonjában.

A sztárfocistának idén nyáron egyébként már született két gyereke: egy ikerpár, akiket béranya hozott a világra. Ezzel Ronaldónak több gyereke született az évben, mint ahány gólt lőtt a spanyol bajnokság 2017/2018-as szezonjában.pheco írta:Mondjuk fura, hogy a BL-ben megy neki. Benz modot benyomta, BL=jo jatek es golok, bajnoksag kuka. Csak sajnos Benz ezt a modot is offolta idenRemy írta:Megszületett a 4. gyerkőc.![]()
![]()
Remélhetőleg most már teljesen oda fog tudni koncentrálni a pályára, és ismét veszélyes lesz a kapu előtt.

K
K
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mondjuk fura, hogy a BL-ben megy neki. Benz modot benyomta, BL=jo jatek es golok, bajnoksag kuka. Csak sajnos Benz ezt a modot is offolta idenRemy írta:Megszületett a 4. gyerkőc.![]()
![]()
Remélhetőleg most már teljesen oda fog tudni koncentrálni a pályára, és ismét veszélyes lesz a kapu előtt.

- BlancoMark
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Megszületett a 4. gyerkőc.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots