Xanaxot dobd ki a picsába, nyomj le egy istenes edzést, vagy fuss/focizz egy nagyot, beszélj egy vagon emberrel, az is lefáraszt, tanulj meg olvass 1–2 órát, ha van asszony csináljatok valami progit, állj le vitázni egy más politikai beállítottságú emberrel, igyál meg elavás előtt egy CBD-s “nyugtató” teát, írd ki magadból a gondolataidat szigorúan kézzel, “meditálj” vagy “beszélgess egyet magaddal”.realmadrid95 írta: Hali sracok!
Lenne egy olyan problemam, hogy harom honapja nem alszom. Naponta durvan osszejon a 2-3 ora alvas, aztan felkelek es csak ugy vagyok. Elejen rastresszeltem, meg rosszabb volt, aztan szep lassan megbekeltem vele. Viszont mar idoszeru lenne egy kiados alvas. Homeotapias dolgokat probaltam, xanaxot ketszer, de semmi. Esetleg valaki tud valamit ajanlani? Akar egy hasznos tipp is jo lenne. Elalvas elott egyebkent mar nem megy semmi legalabb egy oraval, sem tv, sem telefon. Megfelelo homerseklet van a hazban is. Neha mar fogalmazni is alig tudok, ugy leepult az agyam.![]()
Nem tudom ezek közül melyik pipa, nekem ezek segítettek, volt egy szorongós/depressziós időszakom egy pár éve, alvás kb mint nálad, ezek segítettek, plusz a rendszeresség, én pl előző este eltervezem a következő napomat, lefekvés előtt olvasok inkább, minden nap tanulok valamit, sokat sétálok a kutyámmal, edzek, beszélek vagy 20-25 emberrel telefonon és személyesen (mondjuk ez a munkám a Generalinál), és nap végére mint akit agyonvágtak.
Remélem megoldódik, tudom, közhelyeket írtam, de nekem ez segített. Jó alvást