Mozi, filmek
- P. Krisz
Re: Mozi, filmek
A 9. pont elég gáz, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!eredetileg is telibe volt szarva a BvS vége.

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Amúgy nekem az 1, 4, 8, 12, 18, 19 jelenetek kellettek volna. Ami max 15-30 perc plusz lett volna csak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Flash amúgy is ilyen lett volna, mert ilyen a karakter. Ehhez ha majd hozzácsapják Hal Jordant, akkor meg pláne lesz/lenne poénkodás.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Nem értem amúgy, hogy miért nem jó a komor film. Mondjuk Flash jelenetei mindent visznek, nagyon telitalálat. De plSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Steppenwolftól semmi riasztó erősdemonstráció nincs.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
De érted. Kivágnak jeleneteket, amik megmagyaráznák, hogy mi-miért történik, csak, hogy rövidebb legyen és többször le tudják játszani a mozikban. Whedon belerak pár poént, hogy elmarvelesedjen kicsit a film, mert hát a DC a csúnya gonosz és sötét univerzum.
Aztán a film nyit 96 millióval és a legszarabb DCEU film lesz a kasszáknál.
Megérte...

Megérte...

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
te béna, a JL-en legalább jókat röhöghettél volna, mint mikorziro4vr írta:Gyilkosság az orient expressen
Ennél talán még a liga is jobb választás lett volna, bár őszintén szólva...bajusz-bajusz mindkettő. És gyomorgörcs.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Supi feltámad kicsit dilló, megkérdezi Brucetól, hogy vérzel és eldobja 10 méter magasból, majd később mutatják, hogy tápászkodna fel Bat és, hát most valahol biztos vérzek

Parádé. Milyen amatőrök vannak ott amúgy, ha egy készre forgatott filmet engednek átszabni...Remy írta:JL Snyder változat?
Ilyen lett volna elvileg... ha ez igaz, elmennek a ....Egy rakás olyan dolog lett leírva, ami fontos lett volna a sztoriban.
K
K
- Remy
- Kapcsolat:
JL Snyder változat?
Ilyen lett volna elvileg... ha ez igaz, elmennek a ....
Egy rakás olyan dolog lett leírva, ami fontos lett volna a sztoriban.
Ilyen lett volna elvileg... ha ez igaz, elmennek a ....

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Gyilkosság az orient expressen
Ennél talán még a liga is jobb választás lett volna, bár őszintén szólva...bajusz-bajusz mindkettő. És gyomorgörcs.

Nem illik.
Ez amúgy sok helyen érződik is a filmen. Kb. az első órája az ugrál és Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nagyon le lett egyszerűsítve, hogy Steppenwolf, hogy talált a dobozokra, illetve hogy milyen rohadt könnyen megszerezte őket. Sok olyan jelenet is ki lett vágva, ami az előzetesekben benne volt. Pl. mikor Bruce egy ismeretlen valakivel beszél, Alfred mikor szintén az ismeretlen emberkének mondja, hogy mondta, hogy el fog jönni és stb.. Szerintem Zöld lámpásnak vagy a marsi fejvadásznak fel kellett volna tűnni a végső csata során, hogy legyen benne valami váratlan. Jó Diana visszatekintésében halt meg egy zöld lámpás, de róluk Steppenwolf előzetes monológjában is esett szó,
ami szintén nem volt benne a filmben. Amúgy az ő szinkronja katasztrófa. Meg tényleg messze nem lett ő félelmetes. Doomsday meg Zod is nagyobb riadalmat okozott.
Második stáblistás jelenet:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!innét kezdve szinte biztos vagyok benne, hogy a JL2 róluk fog szólni és nem Darkseidról. Mondjuk engem ez vonal nem érdekel igazán.
ami szintén nem volt benne a filmben. Amúgy az ő szinkronja katasztrófa. Meg tényleg messze nem lett ő félelmetes. Doomsday meg Zod is nagyobb riadalmat okozott.
Második stáblistás jelenet:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!innét kezdve szinte biztos vagyok benne, hogy a JL2 róluk fog szólni és nem Darkseidról. Mondjuk engem ez vonal nem érdekel igazán.
K
K
- P. Krisz
Snyder csinált egy 171 perces filmet, amit az utómunkánál otthagyott. Jött Whedon aki az elképzelései alapján megvágta és pótforgatásokkal megtoldott. Állítólag a film 15-20% -a pótforgatás eredménye. A kettőből jött ki ez a 121 perc.Most ez komoly, hogy a BVS utan megint csinaltak egy 3 oras filmet, amit szarra vagtak es ezert adjak ki penzt?
Kb. 1- 1,5 óra Snyder anyag helyetett a kukába.

Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- h3x0r
P. Krisz írta:Játékidő kevés, remélem lesz rendezői vagy bővített változat, mert hiányérzetem van.
Remy írta:Kell a rendezői, ez tény!
Most ez komoly, hogy a BVS utan megint csinaltak egy 3 oras filmet, amit szarra vagtak es ezert adjak ki penzt?Kerlon írta:A várható bővített kiadás és az eredeti szinkron sokat dobhat rajta.

- Remy
- Kapcsolat:
Gratulálok.Kerlon írta: A két stabilitás jelenetet meg nem bírtam kivarni, mert majdnem behugyoztam. Mint Flashen.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- P. Krisz
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Volt forgatási fotó amin Supi a fekete ruháját viselte, a feltámadása is az újraforgatott dolgok egyike lehet.Kerlon írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Flash parádés, Aquaman is remekel. Steppenwolf viszont komolytalan. Nincs meg tőle a bajban a világ hangulat. Hamar begyujti a dobozok aztán ennyi. Szuperman feltamasztasa meg tönkre baszta a BvS végét...
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
JL osszesegeben nem váltja meg a világot, viszont a képregény barátok biztos jót szórakoznak majd rajta és egy popcorn mozinak bárkinek ajánlott.
A várható bővített kiadás és az eredeti szinkron sokat dobhat rajta.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Flash parádés, Aquaman is remekel. Steppenwolf viszont komolytalan. Nincs meg tőle a bajban a világ hangulat. Hamar begyujti a dobozok aztán ennyi. Szuperman feltamasztasa meg tönkre baszta a BvS végét...
A két stabilitás jelenetet meg nem bírtam kivarni, mert majdnem behugyoztam. Mint Flashen.
A várható bővített kiadás és az eredeti szinkron sokat dobhat rajta.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Flash parádés, Aquaman is remekel. Steppenwolf viszont komolytalan. Nincs meg tőle a bajban a világ hangulat. Hamar begyujti a dobozok aztán ennyi. Szuperman feltamasztasa meg tönkre baszta a BvS végét...
A két stabilitás jelenetet meg nem bírtam kivarni, mert majdnem behugyoztam. Mint Flashen.

K
K
- ziro4vr
A többihez nem tudok hozzászólni, mert nem láttam.Remy írta: Aki bírta a MoS-t meg a BvS-t, az ezt is bírni fogja.
De ez egyáltalán nem biztos. Teljesen más irány a BVS mint ez, már csak a pótforgatások, a koncepcióváltások, szétvágások miatt is.
Nem illik.
- Remy
- Kapcsolat:
Akkor minek nézed meg?ikarus93 írta: majd megnézem itthon Gal Gadot adottságait, már látom előre nekem ennyi lesz a filmből érdekes.

JL
Kell a rendezői, ez tény! Viszont imádtam. (jéé, meglepő

Viszont! Cyborg jó lett, pedig féltem tőle. Flash telitalálat! Aquaman is jó lesz, mert Momoa is telitalálat a szerepre. Noha itt még nem igazán tudott kiteljesedni. Batman és WW hozták a kötelezőt. Sajnos látszik rajta, hogy volt botrány a rendezői székkel kapcsolatban. Épp ezért is kell a rendezői változat, mert rövidnek éreztem. Cameok is adták.

A karakterek közötti kémia is kiváló. Szóval a szórakoztatási faktor bőven megvan. A világot nem váltja meg, de nem is kell. Aki bírta a MoS-t meg a BvS-t, az ezt is bírni fogja.
Elfman retro Batman dallamai meg illettek szerintem a filmhez. Jó választás volt az öreg.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
Én sem nézem meg moziban, nekem elég volt a warner-dc páros szarakodása.

Nem illik.
- ikarus93
majd megnézem itthon Gal Gadot adottságait, már látom előre nekem ennyi lesz a filmből érdekes.P. Krisz írta:Igazság Ligája röviden
A film legnagyobb hibája a rendezőváltás. Snyder és Whedon teljesen más stílusú rendező ezért kétpólosú lett a film. Snyder nem vetkőzte le a fasságait. A bajuszgate megoldása nevetséges lett. Flash fasza, Aqua badass, Bat kicsit felesleges. Poénok jól állnak neki. Látvány felemás. Játékidő kevés, remélem lesz rendezői vagy bővített változat, mert hiányérzetem van.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- P. Krisz
Igazság Ligája röviden
A film legnagyobb hibája a rendezőváltás. Snyder és Whedon teljesen más stílusú rendező ezért kétpólosú lett a film. Snyder nem vetkőzte le a fasságait. A bajuszgate megoldása nevetséges lett. Flash fasza, Aqua badass, Bat kicsit felesleges. Poénok jól állnak neki. Látvány felemás. Játékidő kevés, remélem lesz rendezői vagy bővített változat, mert hiányérzetem van.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Hogy ezt a Budapest Noirt hogy lehetett így elcseszni egy ilyen alapanyagból... Nagyon kár érte.

Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE