EB - 2016
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Re: EB - 2016
Tavaly valoban nagyon kiemelkedő volt Coq, de iden (foleg novembertől) rossz formaban van, meg sokaig sérült is volt ugye. Amugy neki nem Cazorla a riválisa (nem is ertem hogy jott), hanem Flamini es Arteta.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Inkább támadó felfogású, mint Coquelin. Aztán gondolom nem kellett még egy "labdaszedő" a két mérgezettegér mellé. Szerintem ez nem meglepő.alexoxladjackoxi írta:Arra próbálok kilyukadni, hogy Coquelint jobban kivittem volna, mint Sissokot. Ha Momo valami vagány playmaker lenne megértenélek, de mivel csak egy darálós kp, amiben Coqit jobbnak tartom, így nem értem Deschamps logikáját.nmate írta:Jó, de még mindig nem értem, mi köze Lasshoz, Kantéhoz ill. Coquelinhez.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
de csatár. magam se tudom mit akartam kifejezni vele..Viszont mint írtam a válogatottban nem lesz csatár valószínűleg.MesQueUnClub írta: Mert szerinted nem csatárt játszik? Nem értem az idézőjelet, amúgy meg 28 gólja van bajnokság+blben azért szerintem lehet mondani, hogy formában van.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Arra próbálok kilyukadni, hogy Coquelint jobban kivittem volna, mint Sissokot. Ha Momo valami vagány playmaker lenne megértenélek, de mivel csak egy darálós kp, amiben Coqit jobbnak tartom, így nem értem Deschamps logikáját.nmate írta:Jó, de még mindig nem értem, mi köze Lasshoz, Kantéhoz ill. Coquelinhez.
- nmate
Jó, de még mindig nem értem, mi köze Lasshoz, Kantéhoz ill. Coquelinhez.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Mert szerinted nem csatárt játszik? Nem értem az idézőjelet, amúgy meg 28 gólja van bajnokság+blben azért szerintem lehet mondani, hogy formában van.Norbii írta: Attól hogy Siemone "csatárt" csinált belőle ebben a szezonban, attól még nem lesz csatár a válogatottban is. Felkészülési meccsek alapján a saját posztján fog játszani. Azaz szélsőt.
Cazorlának már nem özil a riválisa, mert Wenger hátratolta.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- alexoxladjackoxi
Ő sem támadó középpályás, pláne nem szélső, amit sokszor a Newcastle-ben játszik. A Box-to-Box jelzőt rá lehet dobni, de igazából nem nevezném offenzív középpályásnak. Ahogy Coquelin sem az...nmate írta:De most hogyan jön ide Sissoko?
Attól, mert mélyebben játszik, még nem váltja ki Coquelint. Nem véletlenül szerepeltek rendre együtt, amíg Santi épp volt.Norbii írta:Attól hogy Siemone "csatárt" csinált belőle ebben a szezonban, attól még nem lesz csatár a válogatottban is. Felkészülési meccsek alapján a saját posztján fog játszani. Azaz szélsőt.MesQueUnClub írta:
Nem akarom lelőni a poént, de Griezmann már csatárt játszik és ráadásul jó formában van.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Attól hogy Siemone "csatárt" csinált belőle ebben a szezonban, attól még nem lesz csatár a válogatottban is. Felkészülési meccsek alapján a saját posztján fog játszani. Azaz szélsőt.MesQueUnClub írta:
Nem akarom lelőni a poént, de Griezmann már csatárt játszik és ráadásul jó formában van.
- nmate
De most hogyan jön ide Sissoko?
- MesQueUnClub
Igazából Carzolának Özil a rivális, nem Coq, egyébként osztom befért volna a legalább cserének.
- alexoxladjackoxi
Sissoko?nmate írta:Most hiába véded Koklent, amikor van egy Lass meg egy Kanté akik jobb szezont hoztakBár tudom nem számít.
Se Cazorla, se Wilshere nem ad elég stabilitást, nem szűrők, szóval jó eséllyel játszott volna...Norbii írta:hát ha tegyük fel cazorla és wilshere nem lett volna sérült akkor coquelin játszott volna? nem csak ő nem fért be kp poszton, csak iszonyatosan telített az a poszt. Persze őt vagy tolissot vittem volna én is Cabaye helyére mert ha pogba lesérül akkor gondban is lehetnek. De nagyobb gond az náluk hogy nincs egy tipikus befejező csatáruk aki jó formában is van.alexoxladjackoxi írta: Coquelinnek? Elneny beépítése óta nem játszik minden meccsen, de előtte szinte kihagyhatatlan volt. Vittek annyi darálós középpályást, de pont ő nem fért be...
És basszus, Clichyt sem mondtam... Bár őt Digne helyett vinném, mert sokszor elég bizonytalannak tűnik még Romás.
- MesQueUnClub
Nem akarom lelőni a poént, de Griezmann már csatárt játszik és ráadásul jó formában van.Norbii írta: hát ha tegyük fel cazorla és wilshere nem lett volna sérült akkor coquelin játszott volna? nem csak ő nem fért be kp poszton, csak iszonyatosan telített az a poszt. Persze őt vagy tolissot vittem volna én is Cabaye helyére mert ha pogba lesérül akkor gondban is lehetnek. De nagyobb gond az náluk hogy nincs egy tipikus befejező csatáruk aki jó formában is van.

- Norbii
hát ha tegyük fel cazorla és wilshere nem lett volna sérült akkor coquelin játszott volna? nem csak ő nem fért be kp poszton, csak iszonyatosan telített az a poszt. Persze őt vagy tolissot vittem volna én is Cabaye helyére mert ha pogba lesérül akkor gondban is lehetnek. De nagyobb gond az náluk hogy nincs egy tipikus befejező csatáruk aki jó formában is van.alexoxladjackoxi írta: Coquelinnek? Elneny beépítése óta nem játszik minden meccsen, de előtte szinte kihagyhatatlan volt. Vittek annyi darálós középpályást, de pont ő nem fért be...
És basszus, Clichyt sem mondtam... Bár őt Digne helyett vinném, mert sokszor elég bizonytalannak tűnik még Romás.
- nmate
Most hiába véded Koklent, amikor van egy Lass meg egy Kanté akik jobb szezont hoztak
Bár tudom nem számít.

- alexoxladjackoxi
Coquelinnek? Elneny beépítése óta nem játszik minden meccsen, de előtte szinte kihagyhatatlan volt. Vittek annyi darálós középpályást, de pont ő nem fért be...Norbii írta:csak azért alapember mert amúgy a vetélytársai mind sérültek.alexoxladjackoxi írta:...azt meg el is felejtettem, hogy Coquelin is kimaradt. Egy PL élcsapata alapembere nem fér be. Értem én... Nem akarom basztatni Diarrát, mert nem követtem a játékát, de azért a francia bajnokságból előbb bekerülni, mint a PL-ből... Vannak ennek a Deschampsnak is idegesítő húzásai.
- Norbii
csak azért alapember mert amúgy a vetélytársai mind sérültek. Egy lassra szüksége lesz a francia válogatottnak. Amilyen mezőnymunkát idén művelt az elképesztő. Rengeteg labdát szerez, szabályosan. A hosszú labdáitól meg csak ámultam. Nem hittem el hogy valaki 31 évesen is ilyen kiemelkedően nyújtson. Amúgy meg Tolisso is kimaradt, aki szintén egy jó szezont futott mint Francia ifjú tehetség.alexoxladjackoxi írta:...azt meg el is felejtettem, hogy Coquelin is kimaradt. Egy PL élcsapata alapembere nem fér be. Értem én... Nem akarom basztatni Diarrát, mert nem követtem a játékát, de azért a francia bajnokságból előbb bekerülni, mint a PL-ből... Vannak ennek a Deschampsnak is idegesítő húzásai.
A lyont érdemes lesz követni mert rengeteg fiatal tehetségük van.
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Nagyon nem tetszik. Több gond is van vele, de a legnagyobbat mondom (legalábbis szerintem): túl egyforma játékosokat vitt ki. Giroud-Gignac, egy ideig azt se tudtam hogy ez két különböző játékos. Aztán ott van a 5 emberevő középpályás, (Pogba mondjuk más stílus, de akkor is 4 a 6-ból), hogy fognak játékot szervezni? A maradék 1 Cabaye meg ugye nem igazán szint, bár voltak jó mérkőzései, de nem tudott megragadni komoly csapatnál. Mert mégha lenne egy Zidane előttük... Fizikálisan ott van a csapat, de a játékintelligencia komoly hiánycikk, igaz a mai fociban ez is elég lehet.
Akiket hiányolok: Benzema (Gignac), Ribery (Sissoko), Schneiderlin (Lass), Clichy (Digne), Umtiti (Mathieu), Lacazette (Giroud)
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- nmate
Egy jó kiégett Evra helyett azért találni jobbat. Clichy vagy Trémoulinas pl.
Payetnél Ribery, vagy Coman is röhögve jobb opció.
Kanté pedig egy szinttel jobb Lassnál, őt raknám kezdőbe. Coquelinnél pedig igen, jobb szezonja volt mindegyiknek.
Payetnél Ribery, vagy Coman is röhögve jobb opció.
Kanté pedig egy szinttel jobb Lassnál, őt raknám kezdőbe. Coquelinnél pedig igen, jobb szezonja volt mindegyiknek.
- alexoxladjackoxi
...azt meg el is felejtettem, hogy Coquelin is kimaradt. Egy PL élcsapata alapembere nem fér be. Értem én... Nem akarom basztatni Diarrát, mert nem követtem a játékát, de azért a francia bajnokságból előbb bekerülni, mint a PL-ből... Vannak ennek a Deschampsnak is idegesítő húzásai.